Mamici anti-stress ianuarie-februarie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna

Toate bune pe aici ceea ce urez la toata lumea

Eh... ce ti-e cu misoginismul...

Cand am anuntat ca se pare ca bebe e fetita, de vreo cateva ori mi s-a spus "lasa, ca urmatorul va fi baiat". Auzi dom'le "Lasa..." Ce sa mai zici...mai bine zis sa-i iei la suturi...

Dark Bendis

26+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetele din state aveti masina de paine? Mi s-a pus pata sa-mi iau masina de paine ca sa pot face cozonac. Am vazut la Walmart un Sunbeam cu 50 de dolari. Ati facut careva painica la breadmaker?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Io am facut paine buna-buna, dar la masina prietenei mele. Eu am vrut sa cumpar, dar mi-a dat sotul sa aleg: ori masina din asta, ori storcator de fructe..am luat storcatorul. E super ok sa iei masina, uita-te la review-uri inainte, ca nu toate sunt ok. Eu am vrut sa-mi iau una de pe amazon. Marca era Zojirushi sau asa ceva( cam pe la $75) E bine ca stii ce pui in paine, nu pui zahar si sare exagerat ca cei din magazin, e foarte sanatoasa asa si se face in 2-3 ore..sau peste noapte.Si tot din capitolul lenea e cucoana mare, eu mia-m luat mai demult crockpot din ala, de pui mancare dimineata in el si dupamasa cand vii de la lucru e gata facuta( tot trebuie sa speli si sa cureti legumele sau carnea, dar macar nu stai langa ele sa le pazesti)..si e mai hrranitor, fara ulei, fara prajeli.

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Miere, eu am. Black and decker. Si o folosesc din plin. Sunt multumita, caci noi nu prea ne-am obisnuit cu painea de pe aici. Imi place doar aia bagheta, si chifle cand si cand, dar e scumpa. Asa ca imi fac mereu dupa reteta de paine frantuzeasca unde amestec faina alba cu aia mutigrain si iese ok. Si am facut si cozonac, numai ca de obicei il pun doar la batut bine bine la masina, si copt in cuptor, ca reteta mea mereu da pe afara din masina.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Daiopri, ti-a mai trecut din tuse? am o gramada de carti naturiste ptr gravide, daca vrei ma uit ptr ceva ceai indicat in pregnancy.

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, am si eu crockpot, da' l-am folosit de maxim doua ori, mi se pare ca dureaza mult prea mult pana se face o mancare in el.

Noi gasim paine f buna aici, frantuzeasca, cu secara, cu seminte, etc, dar e scumputa, cam 3 dolari. Pe mine ma atrage ideea cu cozonacul f mult, dar mi-e ca imi cumpar masinaria si nu o sa o folosesc deloc, la fel ca si celelalte, ca am bucataria plina cu ustensile.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Da Miere, si eu la fel. Nu-mi mai incap in bucatarie toate cele, si parca tot mai vreau sa cumpar una-alta. Eu am boala curata cu astea de bucatarie, ca al meu ma tot intreaba de ziua mea sau de craciun ce vreau, si eu de colo, ia-mi un mixer, sau o cratita( asta cand dadusem in boala oalelor de la Le Creuset)..si el de colo, nu, lasa ca iti iau ceva bijuterii..sa vezi dezamagire pe mine

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Crisspol, parca mi-a mai trecut nitel. Da daca ai avea timp sa te uiti ce ceai mi-ar fi de folos. Desi problema mea cea mai mare e ca incep un tratament si ma plictisesc de el dupa aia. Da ceai as putea bea la sv. Numa sa fie bun pt tuse, ca altfel nu sunt bautoare de ceai. Mersic.
Miere, asta tu hotarasti, ca intradevar am auzit de multa lume care isi iau masini si nu le folosesc. Eu sunt asa de obisnuita cu ea, ca zau ca nu mi se pare mare lucru. Mai prost era cand era si bunicul si era ziua si painea….

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Ati vazut articoul asta despre teste ptr Sindromul Down?
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7654201.stm
Daiopri, ma uit acasa si-ti zic maine despre ceai.

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

asa si eu cu bucatria,pasionata tare...! paine,eu fac asa fara masina,sa nu credeti ca stau si framant toata ziua...nu nu! simplu:faina,sare,drojdie,apa calda,amestecat totul repede,lasat la dospit 1ora,dat forma ,pus in forma inca 1 ora dospit si la foc.
ultima noutate: am inceput sa sforai noaptea!!!
aaa:a mea fiica a gasit vreau organ de-al meu pe care il adora sa il loveasca,oricum e simpatica foc

24S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput