Mamici anti-stress ianuarie-februarie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Flower nu te mai stresa! si noi am ales Maria, pentru ca sincer bebelinae o minune de la Dumnezeu, echo de 12 sapt am facut-o pe 15 aug, si Alexandra de la nasi.
Cadia ma bucur ca sunteti bine.
Irina sa dea Dumnezeu saai o zi mai buna maine si foarte bune in continuare. Ai grija de tine si de bb.

Fetelor scuze daca repet, de la ce varsta se simt miscarile lui bb mai puternic??? Eu simt bebelina, dar cateodata ma tem sa nu confund miscarile ei cu cele intestinale.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

20+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Buna fetele,
Chiar daca nu sunt activa, va citesc in fiecare zi.
Am facut si eu in sfarsit eco, la 22 saptamani, am aflat ca bebele se dezvolta normal,DPN este acum 30 ianuarie( in loc de 4 februarie).Nu erau siguri ce este, ziceau ca pare a fi fetita, dar nu garanteaza, asa ca tot in ceata sunt.De simtit nu prea il simt pt ca placenta este situata in fata si m-a avertizat doctorul ca nu o sa-l simt prea mult( il simt insa cand imi trage cate un sut in rinichi sau coloana).Noroc cu dopplerul ca altfel as fii in fiecare zi la spital. Colul meu e f scurt, doar 3 cm , sper ca nu se va mai scurta.Durerile de spate sunt la ordinea zilei, dar de vreo luna se pare ca mi s-a redeschis ulcerul pt ca am niste dureri ingrozitoare si doctorul a spus ca in afara de Tums nu are ce sa-mi dea. Am incercat si cu propolis, nu a avut nici un efect, si imi e f frica sa nu se perforeze (la durerile care le am ).Dar vb. sotului, o sa fie totul bine(cel putin speram).
Multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Carmen...pai sa ne spui u ca mai ai o bebelina acasa..hi hi.Dar sa stii ca eu am simtit bb pe la 19 sapt si 2 zile prima data si din ce in ce mai viguros cu trecerea timpului.La cat arata semnatura ta mai ai.Dar sa stii ca dc te concentrezi cat de cat eu cred ca nu se pot confunda.O data ce simti puiul stii care e puiul si care sunt gazele, doar concentreaza-te.

In alta ordine de idei am pus de o ciorbita de pui.Degeaba l-am asteptat pe sotul meu, pare insurat cu serviciul.Asta e.Din ce in ce mai mult cred ca tot ce am facut cu epigastralgiile mele si greata sunt pe fond de stres.M-am consumat cu pacienta mea piloasa pt care mama a reusit sa ma streseze fara limita.Chiar si azi cand dr mea i-a externat a sugerat ca sa-i chem la mine inainte de a pleca ei(sunt din Tulcea noi la Buc)Ei au fost super ok oamenii , nu mi-au reprosat nimic dar eu m am super stresat.asta patesc dc nu mai sunt letargica , ma consum ca o toantaaaa

[http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"] bb mic24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Carmen, de pe la 24 incolo...

Pe mine azi m-a jucat in picioare toata ziua fata asta a mea...

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multumesc de urari. Parca is ceva mai bine. Am aplicat metoda cu usturoi si miere de albine, parca ar functiona ceva, numai ca imi scade cred tensiunea usturoiul ca is ca o mamaliga:)) Adeca ieri, ca azi vrand nevrand la treaba.
Aici nu au ridiche neagra, cel putin nu am gasit decat o singura data la o ferma la care nu prea ajung.
Porumbita, si la ceaiuri nu prea stiu ce sa intreb, apoi nu stiu daca toate sunt ok in sarcina. Ca daca nu as fi fost insarcinata mai gaseam macar o imbunatatire. Cred ca am alergie la canada:)) Ceva nu imi prieste in mod sigur, caci daca apuc sa racesc si ma ia tusea nu mai scap de ea cu lunile, numai ca acum imi e si mai greu.
Am fost sambata la un picnic romanesc la biserica si am papat tare bine. Asa ce imi place sa am de unde alege…
Si a fost si serbare cu copii in ro, la care motanul meu s-a suparat ca nu participa si el, da el ce sa zica?:)) Ca daca il pui sa repete cuvinte in ro majoritatea ies stalcite…
Poate il "indrept" nitel la anul cand mergem acasa.
Eu iarasi zic, ca nu pricep ce va tot da atatea detalii in tara dr. Pai in ritmul asta stati numai in stres. Nu zic ca e bine nici ca aici, ca nu stii mai nimic, dar prefer asa decat sa ma stresez si cele cateva luni cat mai sunt pana la nastere.
Raluca, cum mai esti cu kg?:))) Eu am cate o saptamana cand iau din greu (si nu stiu de ce) apoi una in care parca mai stagnez. Asa ca ar tb sa merg cu media pe sapt.
Miere lasa-I sa vorbeasca. Eu ca sunt inalta, astia pe al sv unii abia acum afla si se mira ca nu observa. Desi eu zic ca am burtica apreciabila (de balcoane nu mai zic). Chestia e ca nu port mulat prea mult si de sub camasi nu prea se vede.
Iris, dulce tare Francesca. La ce nume v-ati gandit de data asta?:))) (;)
Altceva nu mai stiu ce mai vroiam sa zic.
Ah, cine zicea cu bb la baie cu scutecel (Selene?). Este posibil sa folositi metoda, caci sunt copilasi care nu se simt confortabil cand ii dezbraci brusc, si mai ales sa aibe manutele departate de corp. Asa ca este indicat (mai ales daca e mai racoare in camera) dupa ce ii dezbracati sa ii inveliti in scutec si bagat asa in apa. Plus ca eu mai foloseam scutecul ca sa nu alunece bb in cadita.
Anca, unde pui car seatul pe carutul acela? Sau mai ai un carut? Eu cred ca o sa trag o fuga in state poate wk asta sa vad preturile din magazin, ca ma tot gandesc ca vreau carut nou:))
Abia astept wk asta ca e wk lung si in plus am si vineri liber. Yupiii. Habar nu am la ce lucrez zilele astea:)))
Aveti grija de voi si bbei. Fetele cu restrictii, hai capul sus ca mai e putin.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daiopri, multa sanatate, sa te faci repede bine!
Eu sunt la scoala, singura cu 80 de studenti pe cap, nu mai imi trebuie workout ca tb sa ma plimb printre banci inca 3 ore de acum inainte.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

irina sper ca esti mai ok

selene nu te certa cu soacra ca poate nu o zice cu rautate...

ionare23 super ca e ok acum

mvb cum te mai simti? te-ai mai linistit

naty cred ca la bebelina ta ii place distractia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Salutare burticutelor!!!

In primul rand vreau sa le felicit pe fetele care si-au vazut bebelusi!si ma bucur pt rezultate!ce bebei grasunei aveti!

In al doilea rand imi pare rau pt tine IRINA.C!incearca sa nu te stresezi si nu pune orice pe suflet esti doar tu si bb!fa un pic de regim si ai sa vezi tu ca totul va fi ok!

Roxana_multumesc de intrebare suntem bine!astazi a avut Radu zi libera si am petrecut-o impreuna,a fost frumos!la noi este cald,astzi am stat pe terasa si ne-am jucat remi impreuna si numai puteam de cald, a fost vreme de plaja!oricum imi doresc sa ploua ca aici este problema cu apa!nu ai pt ce,ce e frumos e frumos!

Carmen_rasfatat-o!!!profita cat poti ca eu asta fac!nu stiu cum sunt altele dar eu ador sa fiu insarcinata!e´ tii tu bine minte,da,miercuri la 12:40 am eco ora ro este 13:40!numai pot de emotii,sper sa vedem ce este si sa fie totul ok,sa te rogi pt noi!
am vazut ca intrebi de miscarile puternice a lui bb!uite la mine de ieri a inceput sa imi dea suturi mai puternice in zona buricului!si astazi mi-a tras una la fel de m-am speriat,in rest se plimba de colo colo si ieri la biserica l-am vazut prin bluza !stai linistita ca totul este ok!

Just_of carceii!!!eu am avut de 3 ori pana acuma,cam de cateva sapt numai am,Slava Domnului!dar pe mine prima data ma luat din somn,ca m-am intins si s-a blocat muschiul,este o durere cumplita!multe nu avem ce face decat sa bagam vitamine!incearca sa nu te incorzi,eu oricum dimineata tot timpul ma concentrez la asta sa nu cumva sa o mai patesc!+ca o data m-am blocat cand faceam mancare si ma luase carcelul pe la fund,nici nu am mai putut umbla!

21

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

justme cred ca o sa fie doar gura de ei; cand osa ai nevoie efectiv sa vina careva sa te ajute cred ca o s atraga chiulu

selene ecografia urmataore e aia morfofetala de trim 3 care se face la 32-33 saptamani si apoi mai faci la 36-37 sapt sa vezi cum e bb pozitionat si cum se pregateste de nastere (eu asa am citit/aflat de la doctora)

micola cum a fost la doctor?

bee misoginismul nu moare cu una cu doua... noi zicem ca avem baietel si toti sic: e tare incantat sotu, nu? si dc le zic ca la fel de fericit ar fi fost si cu fetita zambesc asa ...intelegator...

carmen marieta naspa reactia soacrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

La capitolul soacre si a mea e la fel, numai ca mea il streseaza si pe sot, asa ca nu duc eu tot raulMie mi-a dat a mea niste sapun cica sa-l spal pe bebe, ca e mai natural. Eu l-am luat, dar nu i-am zis ca nu am de gand sa-l folosesc. Tot ca tine faci, degeaba asculti nu stiu cate sfaturi
Pe mine mai nou m-a prins o lene si o moleaseala de orice...nu imi mai vine sa gatesc, sa fac curat, sa stau la lucru..nimic! numai foamea ma mai impinge la ceva activitati

Crisss 24+

Mergi la inceput