Mamici anti-stress ianuarie-februarie 2009 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Lisa, ai ajuns si tu de la lucru?
Si eu tot asa faceam painea, de mana( dar mi-e groaza de spalat bucataria dupa, asa ca mai nou nu fac nimic) Dar era buna rau, ca mai puneam rozmarin si ulei de masline si usturoi si tot felul de inventii in aluat.
Bebitza al meu m-a tinut treaza ieri pana pe la 12 noaptea, 2 ore a dat cu picioarele in mine, de nu mai stiam cum sa-l potolesc.

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu azi am fost tare lenesa, statul asta la pat te prosteste de tot..Cu contractiile sunt la fel ma mentin la numarul de 3 pe ora, joi ma duc la eco sa vedem cum stam si dupa ce ma intorc de acolo ma duc sa ma tund ca am nevoie de o schimbare ceva.
Paine eu cumpar de la polonezi din aceea feliata, imi place si bagheta italieneasca, n-am facut niciodata paine cu masina.
Pentru tuse si gat iritat eu am folosit o reteta: putina apa fiarta in care se amesteca o lingurita de miere, o lingurita de otet alb si cateva picaturi de suc de lamaie.Pe mine m-a calmat.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
25+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Aaaaa si azi mi-a venit prin posta hartia de la insurance cu explination of benefits pe perioada cat am stat la spital total:20.000$, cam atata costa o saptamana de stat in spital, bine ca sunt asigurata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

enorm de mult costa! norocul tau ca ai asigurare ca denu plateai o viata la banii astia...ca se face plan lunar ,dar cu dobanda!
fetelor ati vazut cat e dolarul...29 de mii!!!

24S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Cum 29???a crescut?
Lisa, si eu tot din Grigorescu sunt..tu prin ce zona?( eu eram in spatele la generala-Vlahuta, langa Coloane)
Cris, si nu te pune sa platesti nimic? e 100% acoperit de insurance?

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Salut burtici!

La mine aici ploua si e nashpa tare afara...mi se face un somn de mor numai cand ma uit pe geam. Si cand ma gandesc ca de acum cam asa o sa fie vremea pe aici pana in primavara...

Daiopri, carseat-ul incape pe carut..nu sunt toate carseat-urile compatibile cu modelul asta, pt cele care nu sunt compatibile trebuie cumparat un adaptor de vreo $25..Eu sincer nu cred ca o sa folosesc prea mult carseat-ul pe carut, cel putin la Alex nu prea l-am folosit..carseat-ul a stat in masina..il transportam pe Alex fie in carut, fie in sac de ala de carat in fata..nu mai stiu cum se cheama, dar o sa imi iau si acum.

Ma bucur ca esti oleaca mai bine..sper sa iti revii de tot cat mai repede!

Miere, eu acum nu am masina de paine, dar am avut in schimb cand eram in Romania..nu am folosit-o decat de putine ori, nu prea aveam timp ..si mi s-a parut ca ocupa loc inutil in bucatarie, de aia nu mi-am mai luat aici. Si intr-adevar e diferenta mare intre modele, unele sunt mai bune, altele nu prea...si iti dau astia si o multime de retete de paine cand iei masina..In plus o poti programa sa faca paine la o anumita ora... si mirosul de paine coapta in casa cred ca face toti banii

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

crisspolis,eu stateam pe donath langa oncos,asta din 95,pana atunci,in caqpat la grigorescu,tot pe donath!
fug ca merg la concert la tina turner!
p.s: da,dolarul a crescut mult dar curioas este ca daca vrei sa schimbi nu iti schimba nimeni
mire...ieri am observat ca nu imi mai vad degetele de la picioare,deci crestem! si port 8.5

24S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, Lisa, la mai mare! Eu dupa cum va spuneam am 106 cm diametrul burtii. Am trecut pe salate de fructe seara,ornate cu frisca.
M-am inscris si la childbirth classes (4 clase 50 de para) si newborn care classes (15 dolari), plus doua clase de breasfeeding (15 dolari). Sunt organizate de spitalul unde voi naste si au la sfarsit si un tur al maternitatii.

A...si mi-a cmandat un kit pt testarea bolilor metabolice la noi nascuti, mai multe amanunte aici pt cele interesate:
http://www.savebabies.org/NBS/packetsforparents.php
http://www.savebabies.org/index.html

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Criss nu platesc absolut nimic, imi acopera 100%.Si tot ce am facut in sarcina mi-a acoperit 100% cu conditia ca provider-ul sa fie in netwok, adica de pe lista care ti-o dau ei.Monitorul care il am acasa tot ei il platesc,medicamentele la fel.
lisa iti dai seama ca daca nu aveam asigurare nici insarcinata nu incercam sa raman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui dalma

Eu nu stiu de ce, dar am senzatia continuu frig la burtica...
Se mai intampla cuiva??

Doamne ai grija de Daria Maria

da, si mie mi se intampla.
mai des era pe parcursul verii , mai ales noaptea cand dormeam dezvelita sau bluza de pijama nu acoperea complet burtica.
acum cu tricouri/bluza lungi, colanti/pantaloni de graviduta e ok.

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput