Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, am vazut pozele. Ma bucur ca v-ati simtit bine.

Kita, of, imi pare rau ca ai facut diabet gestational. Cum si-a dat medicul seama, dupa greutatea copilului, dupa masuratori?
Eu stiu ca tu esti slabuta. Nu prea mi te pot imagina tinand dieta, dar daca trebuie, trebuie.

Daca vreti Mos, putem organiza. Veniti cu idei.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

http://www.gr2control.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kita, dar de ce apare aceste diabet gestational? Acum ai glicemia marita? Eu as zice ca nu trebuie sa te infometezi, poti manca linistita legume multe cu gratar caci astea nu ingrasa. Fereste-te de dulciuri. Tu n-ai putea naste prin cezariana? Sincera sa fiu 13 kg nu mi se par multe la sapt 32... pai de cele care se ingrasa cu peste 20 kg ce sa mai zicem?
Si eu sunt pt Mos. Crinuta, mai putem face in aceeasi locatie de anul trecut?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Liviana, mi-a placut si mie atunci. Ar trebui sunati iar, dar eu am sa ma uit si dupa alte locatii.
A fost super fain, doar ca ff departe.

Am auzit de un loc fain de joaca, Joyland, cu preturi ok, si bine dotati.

Crinuta si Rayan

concerning your soul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Mi s-au dat analizele de trim III, le-am facut, a iesit glicemia mare, am refacacut glicemia si testul de toleranta la glucoza si iaca a aparut diagnosticul pus si de gine si de dietetician...La ce am voie sa mananc (dar mai ales cantitatile ma dau pe spate), Gabi m-a intrebat daca dr. nutritionist a vazut ca sunt gravida Greutatea lui bebe e mai mare ca a lui Andrei, cam pe aceiasi vreme cam cu 200-max 300g; adica bebe la 31S avea 2100g, fata de Andrei 1800 la 28S, iar ecografic e dezvoltat mai mult cu o saptamana fata de DPN; la eco Iosup nu mi-a spus nimic ca ar fi dezvoltat mai mult sau ca e cam gras;

Si mie mi-a placut locatia de anul trecut; in ceea ce priveste distanta, asta e...ma conformez, caci in zona la mine oricum nu e nimic, sau ma rog nimic la preturi rezonabile (nu e decat boobooland, si stiu ca Witchi a spus acum vre-un an doi ca aveau preturi mari)

Kitacu fulgulet +31-32s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kita, este statistic demonstrat ca BB2 va fi mai greu decat BB1, deci nu-ti face probleme ca e din cauza ca ai mancat mult. Daca nu te alimentezi si cantitativ corespunzator, e f posibil ca bebe sa-ti ia din rezervele ornanismului si deci sa ai carente mari dupa nastere. In locul tau n-as flamanzi, dar as imbunatati calitatea alimentelor (0 dulciuri, poate doar fructe in cantit limitate) si in rest legume multe si carne de pui/peste la gratar.
Crinuta, ok sa cautam si in alta parte, dar da-le un tel si celor de anul trecut, macar sa avem grad de comparatie. Te poti ocupa tot tu de organizare?

Fetele, mai stiti ceva de V. Erica sau Shobo? Ce-o fi cu ele?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

kita, imi pare rau de vestile proaste. Inteleg ca e un dezechilibru hormonal care te afecteaza pe tine nu pe BB, nu? Sarcina usoara in continuare!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

asa se jucau copiii mei aseara

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

asa se jucau copiii mei aseara

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Heheheh, super fain. Dar vreau sa te vad si pe tine, ca de auzit de aud destul de des :)

Crinuta si Rayan

concerning your soul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ah, Kita, imi pare rau ca ti-am facut pofta cu prazul . Si imi pare rau si cu diabetul...sa ai mare grija! si la mine Stefan a fost mai mare decat la Vlad, la nastere, cu 200g. Adica a avut 3,500 fata de 3,300 cat a avut Vlad. Si eu m-am ingrasat 20 de kg , dar am avut toate analizele ok.

Ioanaiub, nu pot sa vad...nu merge link-ul...

Liviana, am primit mail-ul, este superba icoana! o sa vorbesc cu sotul si daca ne decidem iti zic! Multumesc mult!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si eu vreau Mos si mi-a placut mult unde am fost anul trecut!

Crinuta, multumim!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput