Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
bubu05 spune:
Vladut doarme la pranz, cateodata se culca si la 4 dupa-masa si doarme 2 ore. Seara se culca pe la 11 jumate, cateodata e trecut de 12 si abia adoarme...dupa baita el bea o canuta cu lapte si eu ii citesc o poveste. Eu sau tati. Dupa ce sting lumina il apuca de vreo 2 ori ca face pipi, o data ca vrea apa, ne mai intreaba una-alta
..apoi mai vorbeste singur vreo 10 minute si in cele din urma adoarme. Dimineata la 9 se trezeste.
Simona, bafta multa la eco! si eu am fost si la dr. Dinu si la Iosup, super amandoi! Dr. Dinu mi-a vazut dubla circulara de cordon in ultimul trimestru...si pana am nascut si l-a mai infasurat o data
, dar a fost super ok pana la urma. Sarcina usoara!
Bestutza, si Vlad face cam la fel cu noi...cand sotul e la servici imi spune de cateva ori pe zi "ce mi-e dor de tati!" si ma intreaba unde e, cu toate ca stie ca e la servici. Daca plec eu undeva la fel intreaba si de mine. Cand am fost plecati la Venetia, am vorbit zilnic cu el la telefon si eu si sotul, iar cand ne-am intors, 5 minute ne-a strans de gat si repeta intr-una "ce dor mi-a fost de voi, va iubesc mult!" ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
lbelciug spune:
Multumesc pt toate raspunsurile.
Am citit de curand tot aici pe site ca 2/3 din copiii de 4 ani au scapat de facutul in pat noaptea, deci probabil ca noi ne incadram in ultima treime. Oricum cred ca trebuie facuta o diferenta intre copiii care au nevoie sa faca pipi noaptea si deci cer la baie si cei care nu au aceasta nevoie si care automat nu se dau jos din pat.
Bubu, ma bucur ca Vladut a facut progrese si ca ai gasit metoda ideala. Pt pedeapsa cum procedezi?
Ce frumos v-ati distrat voi in Italia! Imi place de voi ca faceti excursii externe oarecum regulat. Ati fost in gasca acum? Mama, ce dor mi s-a facut de Venetia! Ce cadouri ati adus de acolo copiilor?
Apropo de numele Stefan, voi boteza in curand o fetita pe numele Stefania si de aceea am dat o comanda la o iconografista ca sa imi faca o icoana cu Sf Stefan. Mi-a trimis o poza ca idee de reprezentare si imi place f mult. Ea foloseste foita de aur ca background, pictura e facuta pe lemn de tei si respecta toata canoanele in reprezentarea sfintilor. Daca te intereseaza (pe tine sau pe restul fetelor) o icoana pictata cu sfantul protector al lui nr2, te pot ajuta cu placere. Eu am decis sa sa fac cu aceasta ocazie si o icoana cu Apostolul Matei. Costurile sunt la jumate fata de ce se gaseste in oras.
In week-end am fost cu baietii la Braila, ocazie cu care m-am distrat copios apropo de comportamentul nepotilor fata de tataia. Se intreceau care sa stea mai mult in poala lui, care sa se catere primul sau sa fie luat de mana etc. Am fost surprinsa sa vad ca pana si tzancul de Bogdanel sa doreasca mai mult compania lui tataia si nu a mea sau a sotului cata vreme Matei era pe langa tataie... Mi-am dat seama ca de fapt copiii mei sunt in aceasta competitie in primul rand datorita faptului ca sunt 2 si nu neaparat din cauza lipsei de atentie. O sa pun si poze zilele urmatoare sa-i vedeti de ex la intrecerea cu scaune de plastic.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
sirimie spune:
Patricia de ce ai sters ce ai scris? Imi pare rau ca nu am apucat sa iti raspund vineri.
Si Vladut mai vrea in brate cind sintem pe afara, dar eu ii spun ca el e mare si numai copiii mici stau in brate. E in perioada in care tine sa recunoasca toata lumea ca el e baiat mare, daca ii spun ca nu ajunge sa cheme liftul pentru ca e mic el ma corecteaza si spune ca e mare de fapt ![]()
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Simona, bafta multa la eco! si eu am fost si la dr. Dinu si la Iosup, super amandoi! Dr. Dinu mi-a vazut dubla circulara de cordon in ultimul trimestru...si pana am nascut si l-a mai infasurat o data , dar a fost super ok pana la urma. Sarcina usoara! |
Multumesc frumos!

Ma bucur ca Dinu e OK. Am citit pe Internet despre ea.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
crinuta spune:
Fetele, nu mai ziceti nimic?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
http://www.gr2control.com/
lbelciug spune:
Azi e sarbatoarea mare la ortodoxi: Sf Cuv Parascheva! (sa nu spalati, fetelor!)
Am fost la biserica si am ramas imresionata atunci cand parintele si cei prezenti in biserica i-au cantat LMA d-nei Olga Tudorache, marea nostra actrita - are in jur de 86 de ani. Avea lacrimi in ochi!
PICATURI DE VARA
bubu05 spune:
Sunt si eu prin zona, azi fac doar mancarica si nu spal si nici nu calc, ca e mare sarbatoare. Am gasit spanac proaspat la piata si fac cu puiut si praz cu masline si pui, iamiii
Nu va zic ca acum mananc branza cu rosii si cu praz 
Liviana, ne place s ane luam si noi o vacanta de o saptamana singurei, fara copii, sa ne incarcam bateriile si sa vizitam locuri frumoase. Mi-a placut enorm la Venetia, mi-am luat masca venetiana, am poza cu ea, si am pus-o pe perete, la copii le-am luat din Florenta, de la Zara, care o gecuta de iarna, lui Vlad i-am luat din Venetia o bluzita de gondolier
si i-am luat de la un magazin Disney un set cu masinute Cars si o gentuta cu f. multe carioci, tot Cars. Am innebunit in magazinul ala, imi venea sa-l cumpar pe tot ![]()
Apropo de vacante, la anul ne-am rezervat deja, vom merge 12 zile intr-o croaziera in Nordul Europei, pe un vas maaaare de croaziera, cu plecare din Londra, abia astept! Deja ne-am gandit ca pe copii ii voi duce cu bunicii la Dragoslavele sa stea la aer curat.
Liviana, ce frumos cu icoana! m-ar interesa pretul, e chiar super sa fac o iconita cu Sf. Stefan.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
lbelciug spune:
Bubu, e mare lucru ca aveti cu cine lasa copiii, ca va puteti permite o plecare in 2 si e mai grozav ca este externa! Bravo voua!
Pt icoana pretul difera in fct de size: A5 (15*20), 17*23, 20*30, etc. Zi-mi ce te intereseaza si intreb pretul.Daca imi dai o adr de email, iti pot trimite reprezentarea pt Sf Stefan.
PICATURI DE VARA
bubu05 spune:
Liviana, adresa e oana_bubu05@yahoo.com, cu liniuta jos. Un A5(e mai mica decat A4, nu?
) sau chiar A4, depinde de pret. Astept sa-mi trimiti 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
kita spune:
Am tot fugit de calculator de joi dupa amiaza, cand Dr. B. mi-a spus ca sunt susceptibila de diabet gestational; vineri am facut testul de toleranta, sambata am avut rezultatul si parea OK, dar azi mi l-a confirmat; asa ca la mine cel putin de acum inainte o sa fie moartea prin infometare, conform dr. nutritionist, caci mi s-a spus ca trebuie sa fac tot posibilul sa nu fac un bebe mare,ca sa pot naste natural;
Asa ca acuma sunt lesinata de foame, ultima masa trebuie sa o iau pana la un 19, in rest sa beau apa; ca sa nu mai spun ca trebuie sa am 5 mese pe zi, la micul dejun cica doua felii de paine cu o lingura de branza de vaci degresata + o rosie sau un iaurt mic degresat, la ora 10 100g-150gr. fructe, masa de pranz e ceva mai copioasa cu fierturi fara gramaj (dar din legume verzi + gratar) si ciorba, la ora 15-16 un fruct, iar seara cica lapte- o cana mare ca am nevoie de calciu;
Asta ca sa imi fie invatatura de minte, caci am luat 13Kg pana in saptamana 32;
Offf, Bubu daca locuiai in zona aveam voie sa mananc praz, ma infiintam la usa ta, dupa miros caci parca se simte si aici in Dna Ghica:));
Si tot voiam sa scriu de mult timp si sa va intreb, dar e bine si acuma, ca sa nu fie prea tarziu:
Mai organizam MOS, anul asta?: eu ma inscriu, caci daca nu pot eu sa particip personal il trimit cu mama, sau cu Gabi, sau vad eu cu cine, sanatosi sa fim atunci.
Kita
cu fulgulet +31-32s
si Andrei (10.02.2005)