Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
crinuta spune:
Tomasa, esti multumita de gradi?
La noi e o mare imbunatatire fata de anul trecut, deoarece sunt 2 educatoare beton de la gradi Mapn, si fac la treaba de nu se poate.
Rayan a inceput si cu germana. Daca pana acum numara in romana si engleza pana la 20, acum stie si in germana pana la 10, si intelege ce ii spune mama in germana, si ce ii spun eu in engleza, iar cand nu intelege un cuvant, ma intreaba imediat ce inseamna.
Mai facem matematica, si e ok.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos
lbelciug spune:
Crinuta, elaboreaza un pic, cum adica "educatoare beton", ce fac mai exact?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM
crinuta spune:
Pai de la materialul didactic, la chestiile practice ( desene, de lipiti, de construit) pana la lectia in sine, modalitate de predare.
Imi place ca exista disciplina, eu asta vroiam pentru Rayan.
Trebuie sa invete ca gradinita nu e loc de joaca, ci un loc unde invata, unde trebuie sa asculte, sa fie receptiv.
Imi povesteste mai multe mama ( ca eu nu apuc nici sa il duc, nici sa il iau), cam cum ii gaseste acolo, ce fac, cum sunt adunati, etc, si e o mare diferenta fata de anul trecut.
Lucrarile lui Rayan sunt foarte frumoase si diverse.
Abia astept sedinta.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul
www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau
traieste sanatos
tomasa spune:
Crinuta, eu sunt multumita. Sincer, nu vad ce altceva mi-ar putea oferi, este o gradinita foarte buna, are doua educatoare (se schimba prin rotatie) de care-mi place si, ce este mai important, ii place si lui. Mancarea buna, curatenie, ii scoate si afara, pare ok.
Liviana, cred ca tb sa suni la directia de plati din str. Hambarului. Stai sa caut un telefon de la ei: 250.90.20, 250.90.21, 250.90.22, dar nu ma injura daca nu tine de ei. Pt. indemnizatie acolo am sunat cand am avut o problema cu platile.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
sirimie spune:
Liviana, inca nu am dat anunturi pe la agentii imobiliare, trebuie sa facem asta in curind. Din pacate pentru noi, deja avem credite de platit ![]()
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
tomasa spune:
Ca tot ziceam de gradi, ca sunt multumita. Am si un offf in privinta asta, multi copii vin raciti. Dar asta asa, la modul cel mai evident, cu muci, cu tuse din aia groaznica. Oricat de rezistent ar fi bietul meu Tudor, tot muceste cand si cand si fireste, ii da si surioarei. Asta chiar nu-mi place, dar banuiesc ca peste tot e asa, mai putin la gradinitele cu program scurt (exclusiv pana la pranz), unde este evident ca ccc copiii au cu cine sa stea acasa cand racesc.
Oricum cand simt ca incep sa ma enervez incerc sa ma gandesc la alte fete fara ajutor, care sunt nevoite sa-i mai duca la gradi si asa pt. ca lucreaza si nu au cu cine sa-i lase, incerc sa vad si punctul lor de vedere, ca doar nu poti sta cu ei acasa la nesfarsit in medical. Oricum poate chiar este spre binele lor, le fac acum pe toate si scapam mai tarziu. O iau ca pe un vaccin
.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
sirimie spune:
Tomasa, peste tot e asa nici macar la cele cu program scurt nu e altfel. Si eu vad la gradinita pe tantile alea cu medicamente pe care le dau copiilor.
Vladut iar plinge cind il las la gradinita, si zice ca nu ii place.
Nu pot sa inteleg ce i s-a intimplat, nu imi dau seama nici macar daca i s-a intimplat ceva sau e doar o toana acum.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ioanaiub spune:
si la noi la gradinita e la fel, copiii sunt toti bolnavi ... luna trecuta chiar m-am suparat ca educatoarele mi-au facut observatie ca David tuseste, oare nu ar fi bine sa-i dau ceva tratament, obisnuite fiind cu celelalte mamici care duceau copiii bolnavi cu tratamentul la "purtator" iar eu tratam copilul acasa
acum David abia ce a trecut printr-o bronsita urata si il mai tin acasa vreo doua saptamani, ca nu vreau sa-l duc in mediul ala cu tusitori si mucosi si sa ma trezesc cu el iar bolnav ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
lbelciug spune:
Simona, dar Vladut ce anume zice ca nu-i place cand il intrebi? Doamnele educatoare ce ti-au transmis? Plange mult sau doar putin dupa ce-l lasi?
Tomasa, multumesc pt nr de telefon.
Am reusit cu greu sa dau de doamnele de la alocatii, se pare ca alocatia pe sept imi va venmi abia in dec.
Kita, cum mai stai cu regimul? Il tii strict?
La noi la gradi nu pot sa spun cu precizie daca sunt nu multi copii raciti, cert este ca n-ama vut deloc probl cu M de cand a inceput gradinita.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM
ioanaiub spune:
Liviana, esti o fericita 
noi deja am trecut prin doua bronsite
si ma gandesc cu groaza ca mai e pana la primavara
eu am crezut ca anul asta nu vom mai avea prea multe probleme dar se pare ca David e foarte sensibil si receptiv la raceli ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)