Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Andrei e spre vindecare;tuseste rau de tot, a inceput sa aiba tuse productiva, asa ca saptamana asta stau cu el acasa, pana ii trece;

Bea/IXXI la ce dr.ORL-ist ati fost voi? eu am doi dr, si parca nu sunt entuziasmata de nici unul; Sanatate multa piersicutei...

Kitacu fulgulet +32-33s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladia1

Azi i/am facut Crisei vaccinul Prevenar. de ceva timp avea streptococ pneumonie, ba in gat, ba in nas.....desi a luat antimiotice dupa antibiograma se pare ca nici prina data, nici a doua oara nu s/a sterlizat, asa ca dr orl/ista a ei ne/a indicat acest vaccin.
partea proasta este ca ni s/a interzis contactul cu gradi pana facem rapel peste 2 luni.....imi este asa de ciuda ca ratam serbarea de iarna....dar mai tare imi vine sa plang cand stiu cat de greu imi va fi sa o las la mama si sa nu o pot lua acasa....ma rog la Dumnezeu sa scape de streptococ ca....in 4 luni a luat de 5 ori antibiotic.

Beatrice, tot raul spre bine. Ai sa vezi ca o sa fie mult mai bine peste 2 luni! Multa sanatate!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Patricia si eu ma bucur sa te vad!!

Fetelor mai are cineva fisierul cu schita de diversificare de la dr. Culcer? Eu nu o mai gasesc si mi-ar trebui pt nepotica mea de 4 luni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Happy Halloween!

Stiu ca nu e sarbatoarea noastra, dar mi-a facut placere sa-i fac lui Matei un bostan cu ochi si gura - il puteti vedea in linkul "Ne jucam". Ambii pitici au fost incantati - l-am pus in balcon la geam si a stat toata noaptea aprins. Aseara la gradi am vazut copiii de la grupe mai mari costumati in zane, vrajitoare, pirati etc - erau tare draguti. Colindau pe la toate grupele din gradi ca sa anunte ca "E Halloween". Mi-a fost greu sa-i explic lui M ce inseamna Halloween, dar norocul meu e ca s-a multumit cu o descriere sumara.
Ixxi, sanatate piersicutei! E mai bine acum?
Kita, avem si noi o probl relativa asemanatoare cu a ta: cea cu vecina. Am o mamica la grupa din gradi care cum il vede pe M il cearta pe motiv ca ii agreseaza copilul. E putina dusa cu pluta pers in cauza, am incercat sa dialoghez cu ea fara succes si se pare ca inca n-a prins ideea ca nu are dreptul sa-mi certe copilul. Povestea e lunga si sunt convinsa ca nu e chiar atat de negativa cum o prezinta ea. Cred ca o sa-i sugerez sa mearga la consilierul psiho din gradi ASAP.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana Maria, eu am diversificarea lui Culcer. Daca nu ai gasit-o in alta parte da-mi un PM cu adresa ta de mail.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Of, iar e liniste mare aici...

Tomasa, cand ne arati pozele cu motzul lui Maria? Eu tot le asteptam.
Sirimie, cum te mai simti? Ce-ati mai facut cu apartam? Oare se mai merita sa facem credit imobiliar cu conditiile astea de creditare? Tare mult ma framant pe aceasta tema...
Kita, cum mai e Andrei? Tu cum te mai simti? Vecina?
Crinuta, ai reusit cumva sa vorbesti pt party de Craciun?

Fetele, hai ziceti cine e pt Christmas party! Facem lista acum ca sa avem timp de organizare?

Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput

Liviana, o sa pun, doar ca nu prea mai am timp de nimic si ar tb sa stau dupa ele, sa le incarc.

Mergi la inceput

Promisesem ca revin cu detalii despre costul gradinitei. Costa 280 ron/luna, astfel: 180 roni hrana (9 roni pe zi) si 100 optionalele (karate o data pe sapt. si engleza zilnic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, nu am apucat, sunt foarte prins in N activitati.
Sper sa apuc, daca nu o sa va rog pe voi.

Eu zic sa incepem cu stabilirea zilei, ce ziceti?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
concerning your soul

www.muntelesfinteitreimi.ro/Octombrie%202008.htm" target="_blank">Nusfalau

traieste sanatos

Mergi la inceput

Tomasa, si la noi tot 9 ron e pe zi, plus optionalele. Hai poate iti gasesti un pic de timp cand dorm copiii. Tu ai inceput serviciul?
Crinuta, eu as propune data de 20 dec. Pt inceput cred ca merita sa suni acolo unde am facut anul trecut. E un loc deja testat si care ne-a placut la toate.

Fetelor, ce stiti de alocatia pe sept? Vad ca in octombire nu a venit. Aveti idee la ce institutie ne putem adresa pt detalii despre aceasta intarziere?

Oct-Nov 08
NE JUCAM

Mergi la inceput