Nou stil de viata (230)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabrielama spune:
Da, Tzuni si-a inchis contul...; poate (sper eu) numai pentru o perioada. Sa-i uram sa-i fie bine in perioada asta. Eu ii declar dragostea mea si ii spun ca o astep cu drag sa se reintoarca.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama Da, Tzuni si-a inchis contul...; poate (sper eu) numai pentru o perioada. Sa-i uram sa-i fie bine in perioada asta. Eu ii declar dragostea mea si ii spun ca o astep cu drag sa se reintoarca. Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
Tzuni: in speranta ca inca ne mai citesti din cand in cand, iti fac aceeasi urare ca si Gabi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Hopes spune:
Va salut dragelor,
Gusta bine ai revenit. Ti-am vazut pozele aseara. Ai fost o mireasa frumoasa. De Mara nu mai zic nimic. O papusa. Casa de piatra si multa fericire iti doresc
Gabrielama ma intrebai in capit. trecut de ce nu dorm. Ca nu am somn, nu stiu, ma simt obosita si totusi nu pot dormi, si nu se pune problema ca nu am activitate.
Zuzu ma bucur ca deja iti sunt largi hainele. Dar mai ai pana le schimbi total
Ma intorc la treaba ca am trebi
Eu raportez stagnare
Era sa uit. Ce-i cu Tzuni? Asa pe tacute isi inchide contul?
Hai inapoi draguta. Iti trimit un cu mare drag. Azi chiar m-am uitat si am vazut ca n-ai scris
Tlaura ti-am dat un PM. Cand ai timp te uiti te rog?
gusta spune:
Tzuni ce faci pleaca omul sa duca copilul la gradi si sa colinde in oras si cand vine gasesc asta.Te rog vino inapoi ca eu vreau sa vorbesc cu tine si nu se poate sa pleci.
Hopes multumesc.
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielama Da, Tzuni si-a inchis contul...; poate (sper eu) numai pentru o perioada. Sa-i uram sa-i fie bine in perioada asta. Eu ii declar dragostea mea si ii spun ca o astep cu drag sa se reintoarca. Gabi There is no taste like the taste of being thin! |
tu stii ceva si nu zici
louisea spune:
Tzunica pey e frumos sa ne lasi singure aici? Sper ca revi repede
Gusta stiam eu ce stiam Se vede in poze. Sa fiti asa indragostiti restul vietii.
Ce mai face Mara? Parca incepuse la gradi, nu?
Sesiunea la noi incepe abia in ianuarie. Is curioasa cand o sa inceapa, ca iarna trecuta am avut primu examen pe 2 ianuarie Mai am un pic pana incep cu stresu :)
Anda ce draguta e Carina si asteapta. E mai frig atunci dar intrati in atmosfera de sarbatoare..
Abia astept sa plecam si noi cateva zile inainte de Craciun. Ma uit dupa ceva in Germania intr-un orasel mai mic si vechi.. Ador sa ma plimb prin orasele impodobite inainte de Craciun
Daniela si eu mai patesc asa inainte sa plec undeva Somn usor la noapte :)
Zuzi tu ce-ai mai facut in week-end?
Gabi cum te mai simti? Ti-ai mai revenit cu stomacul? Poate e si stresu si oboseala..
Bine ai facut ca n-ai plecat, mai ales ca nu te simti bine.
Alina eu iau doar fructele din tort dar imi inchipui ca-i tare yumi
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
rolo spune:
Buna seara tuturor, io is cam blue in seara asta, nu stiu exact d ce dar asta e. Acum ascult "Ploaie in luna lui marte" si imi vine sa imi tai venele cu hartia. Doamne, ce voce are femeia asta.
Delidana spune:
Mai dragelor, da' ce-ati patit cu starile astea de "blue"? O fi din cauza raportului de miine? Ia ziceti voi repede.
Eu chiar am un motiv de fericire, pe 16 mai 2009 vin Depeche Mode sa concerteze la Bucuresti!!! Roxa-boxa, vii cu mine? Parca tu ziceai sa te anunt daca mai vin baietii sa concerteze pe la noi. Baga un ochi aici: http://www.depechemode.com/temp/
Tzuni, da' tu ce-ai patit? De ce-ai plecat? Nu ne mai iubesti?
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Sabina spune:
tzuniiiiiiiiiii
mai, concertu asta nu-l mai ratez, adica asa as vrea! cu DM!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo