Nou stil de viata (230)
Raspunsuri - Pagina 4
rolo spune:
Delia, starea nu are legatura cu raportul de maine, noi cred ca stam destul de bine. Io am putin peste 85 iar Zuzi cred ca sta si mai bine ca mine. Deci cred ca suntem printre primele de data asta. Si la mine e vizibila scaderea ca de maine alte doua colege incep dieta.
Ar fi minunat daca m-as putea apuca si de sport.
Va doresc o noapte buna.
mephala30 spune:
Tzuni,....ne-ai lasat fara glas. n-am cuvinte, mi le-am inghitit pe toate.
Sper sa-ti fie bine si sa revii curand pe subiect, doar stim cat de dragi iti suntem,... nu-i asa???
Marilena, e bine la scoala, in sfarsit, fac si altceva in afara de copii, .
Vik, multumesc pentru picanterii, . Vreau sa vad si eu cum te prinde rosu, n-ai poze?
Tumpi, sper c-ai avut o zi frumoasa, multumim pentru micul dejun pregatit.
Tlaura, multumesc pentru si bafta in gasirea unui job care sa te multumeasca.
Alina, pentru tratatie si te asteptam mai des pe la noi.
Gabi, poate-ti revii rapid la forma maxima.
Teo se intelege bine cu "maia" si nu-mi simte lipsa. E drept, nu lipsesc nici prea mult.
Complet nu mi-am intrat in ritm, dar incet-incet ma pun la zi cu toate.
Claudia, dupa o luna de tratament, sper sa fiu mai bine.
O saptamana buna si tie!
Anda, ti-a venit cheful de munca?
Delia, felicitari, . Pentru povestire, desigur, . Si multumiri pentru capitolul nou deschis.
Daniela, spor, mult spor!
Zuzi, multumesc de urari, .
va pup pe toate si ma duc la somn.
Carmen cu Iustin si Teodor
Zuzilici spune:
Buna seara pentru voi si ziua pentru mine. Azi dimineatza eram baby blue acum sunt de-a dreptul "cerneala". Am incercat sa gasesc subiectu despre haine din cauza caruia a plecat Tzunella dar nu l-am gasit. Si faptul ca a plecat asa fara sa ne spuna nimic ma face sa . Pacat ca ne-a parasit fara un cuvant. Sper sa fie doar o chestie de moment si sa revina printre noi cat mai curand.
Tzuni .
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Si pentru ca depresia mea n-ar nici o legatura cu subiectul nostru, meniul de azi:
MD - cafea + 1 pahar de protein shake + un sandvis cu o urma de unt de arahide si gem de capsuni.
P - piept de pui cu salata verde + rosii + castravete + branza feta
C - un pahar de protein shake + salata verde cu ridichi si ceapa verde
Azi am fost la cumparaturi pentru companie si-am luat tot ce s-a putut light, fat-free si 0 trans-fat.
Imi pare rau ca nu-s in mood sa vorbesc cu toata lumea dar va pe toate cu drag si va imbratisez calduros.
Cuba 2008
tumpi spune:
Buna seara tuturor.
Mai Tzunela, m-ai lasat masca, sper ca totul e ok si sper sa te razgandesti si sa revii printre noi.O sa ne lipsesti.Pupici si tie si micii printese.
Gabi, ai grija cu stomacul.
Lou,de fel sunt matinala,da nu tot timpul apuc sa intru sa va salut inainte de a pleca la scoala.La munca momentan nu merg decat seara pe perioada scolii.Azi am apucat in schimb sa intru dimineata ca parca stiam eu ca ajung tarziu.Plecata de la 8 dimineata, am mai ajuns pe la 15.30 acasa,doar ce am apucat sa dau sa pape la mitzulic si la 16 am taiat-o la munca pana aproape de 21.30
Alina
Laura, Doridia zicea ca isi cauta oameni in echipa,poate cine stie, gasesti ceva.Cat de nostalgie, nu , nu ma apuca.Imi e drag ap ala numai pt simplu fapt ca a fost cuibusorul nostru,dar nu-mi e dor de locruile alea
Eu desi ar tb sa fiu intr-o stare naspa nu sunt.Azi asa ca pt ultima zi inainte de marele raport m-am porcit.La scoala a fsot ziu aunei colege turcoaice si a adus niste sarmalute in foi de vita, mici , mici cat un degetel,dar umplute numai cu bülgur , am papat cred ca vreo 6,apaoi vreo 2 placintute cu branza si marar,o bucatica mica de cataif si un fel de gogosele in miere.Iar ca sa puna capac, ca deh la acat am mancat la pranz inainte sa plec la munca nu mi-a mai fost foame si normal ca la 9 si ceva cand am venit acasa m-a palit foamea si am papat cateva ciuperci si un copan mic de iepure.Maine Dumnezeu cu mila ce o fi la raportul meu..
Ma termina netul meu azi,nu-s ce are,sper sa reusesc sa trimit mesajul.
O noapte frumoasa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Apar si eu la ceas de seara, ca vad ca numai la ore din astea tirzii ma culc.
Claudia, de miine incep cursurile, cu profesori noi. O sa fie interesant.
Tzuni, .
Sabina, imi place cum gindesti referitor la povestea cu prietena ta care te sfatuia sa tii daneza. Mai bine incet si sigur decit un soc dupa care sa pui tot la loc.
Tlaura, bafta la gasit job.
Daniela, Carmen, multumesc pentru felicitarile referitoare la articol. M-am mirat si eu cind l-am vazut acolo si chiar m-am emotionat. Nu ma asteptam...
Noapte buna, dragelor.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Noapte Buna Delia si felicitari pentru articol! Imi cer scuze ca n-am facut-o mai devreme.
Gabi sper sa-ti revii cat mai repede cu stomacul.
Tumpi da' stiu c-ai mancat azi nu jucarie. Ce ti-o fi fost soro? Ce sa mai zic acum, sa-ti fie de bien si sa te ierte cantarul maine.
Vik n-ai mai aparut. Esti ok?
Lou si multi de la mine.
Cris sper sa ai timp maine sa dai raportul.
Fie ca cea mai buna echipa sa castige. O noapte linistita va doresc.
Cuba 2008
tlaura spune:
'Neata fetelor, frumoaselor!
Intru si io ca omu dimineata si ce aud: Tzuni si-a inchis contu'!!!!!!
Care-i faza ca io nu pricep? A deranjat-o ceva sau cineva? dar cu noi ce a avut? Inteleg sa nu mai posteze, dar sa isi inchida contul?????
Tzunico, nu te-ai cam pripit? Cum spuneam: cu noi ce ai avut? ne mai inveseleai si noua zilele! Sper sa te razgandesti!
Gabi, cu privire la ce ai spus despre joburi, asa gandesti tu referitor la varsta, ca unul mai "copt" e mai stabil, dar nu toti gandesc asa. Pentru mine varsta nu e un handicap, dar pentru altii este din nefericire! Oricum, multumesc de incurajari!
Hcclara, si ce mai face prietena ta care seamnaa cu mine?
Zuzi, merci de complimente!
Alina, ce se intampla cu Melisa? E visatoare? ce zodie e?
Nu te necaji, unii copii se urnesc mai greu, dupa care nu ii mai poti opri!
Hopes, ti-am raspuns, dar cred ca trebuie sa mai astepti putin; eu nu stiu sa transfer poze de pe aparat in calculator!
Dordia, ce faci, nu te-am mai zarit de mult! Zicea cineva ca ai nevoie de niste oamnei pentru nu stiu ce echipa; eu imi caut de lucru!
Gusta, Carina, Mephala, Delia, Tumpi, Rolo, Louisea, Daniela, Sabina, , cate un din partea mea!
Raport 55.5kg! imi trebuie un porcusor cat mine de mare, sa ma fac de ras, ca asa imi trebuie! Am zis ca incep de ieri fara dulciuri, mezeluri si grasimi, si de unde , numai de-astea am mancat toata ziua! iar imi ia o luna pana sa ma mobilizez! acum stiu!
P&ANA spune:
'neata tuturor !
Tzuni ,sper ca nu ai plecat din cauza mea...:)
Delidana,felicitari pt poveste , le-o voi citi si fetelor ,multumim pt capitol nou si succes la cursuri
laura, Melisa este in zodia racului si din cate am citit eu i se se regaseste perfect. Bafta pt job , daca aud ceva te sun
louisea ,ti-am trimis doar cirese confiate
rolo, tumpi, meph, zuzi ,sabina
un tuturor