Nou stil de viata (230)
Raspunsuri - Pagina 2
hcclara spune:
'neata!
Tumpi, multumim de tratatie!
Delia bine ai revenit acasa! de azi esti la scoala?
Laura , frumos baiat ai, si tu arati tare bine, cand te vad in poze parca o vad pe prietena mea cea mai buna din facultate, semanati ft bine! si eu zic ca nu trebuie sa iti faci probleme din cauza varstei, mai ai doar in fata ta 20 de ani de lucru, asa ca mult succes in gasirea jobului ideal!
vik, ce m-ai distrat, deci domnisoara era in cautare de aventuri!!!!
Anda, am vazut poza, nu ti-a stat rau putin mai plinutza, insa e mai bine asa, ca cateva kile in plus poti sa le pui oricand, dar sa le dai jos te chinui, numai noi stim! Ce mai face Carina?
Alina, io am savurat tortul, si melodia!!! mai treci pe aici! fetele cum sunt, ocupate cu scoala?
Crys, cum e la noul job? cum e in grupa mare, ce zice Dany?
Gabi o saptamana buna si tie! nici eu nu ma prea simt grozav de cateva zile, sper sa fie numai rusii care trebuie sa vina acusi!
Carmen, ti-e mai bine de cand iei vitamine?
pup pe toate si va doresc o saptamana buna!
carina spune:
Neata,
Tot de rahat e vremea pe la noi: ploua si e un friiig..
Delia: iti multumesc de apreciere. Si mie imi place mai mult de mine acum decat atunci si cel mai important ma simt mult mai bine.
Oricum, eu ma minunez, ca voi spuneti ca aratam mai bine atunci, din moment ce cateva din voi sunteti mai slabe si vreti sa fiti si mai slabe decat eram eu atunci. Eu la momentul ala nu ma simteam bine, oboseam repede, nu puteam tine pasul cu mandra mea si eram frustrata de asta. Oricum, nu am slabit ca sa ma placa cineva mai mult ci ca eu sa ma simt mai bine si sa imi placa mie de mine.
Si in plus, la 1.70 si 70 de kg cat aveam acolo, eram la limita BMI de normal weight, la un pas de overweight.
Laura: bafta la gasit job
Alina: cu scuze iti spun si eu La multi ani!!!!
Meniul de azi:
2 sandvisuri cu crema de branza si braseola, 4 biscotti cu fistic, cranberries si ciocolata neagra (home made si preferatii mei :))
turte din faina integrala umplute cu - mozarella rasa, piept de pui, ardei, ceapa si ciuperci
diseara inca nu stiu, dar sigur o sa poftesc ceva
Va pup si revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Neatza.
Tumpi multumesc de cafea ,am nevoie de o cana dubla.Rau mai e sa numai fie cineva care sa faca cafeaua..
Vikinga rochitele sunt din ro.Frumoasa experienta cu domnisoara.
Zuzi iar ma faci sa rosesc .
Delia,Roxa si Anda ma bucur ca ati avut o intalnire frumoasa.
Multumesc inca odata pentru urari.
Laura lasa ca iti gasesti job ai sa vezi.
Claudia cum mai stai cu kg.
Lou cand incepi sesiunea?
Cuscra cum e cu noul job.
Carmen cum a fost reintoarcerea la munca.
Tzuni nu mi-ai raspuns la intrebare.
Multe intrebari mai am ,ma duc sa ma tin cu mana pe canoiu de cafea ca nu se mai poate.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Claudia: iti multumesc. Carina e bine, nerabdatoare sa vina o data ziua ei. Ieri a dat dovada ca e mare si intelegatoare deja: trebuia sa mergem la Disney de ziua ei, dar am prefera sa mergem cu Wizair care are zboruri din Cluj doar din 12 Decembrie, asa ca am hotarat sa mergem in saptamana dinainte de Craciun si a fost de acord fara fite si istericale. Luca si Marc cum sunt? Ti-au venit pantalonii?
Alina: la ce te refri cu pusul la adapost de criza financiara?
Roxa: ce faaaaaaci? Sper ca esti cu toate pietrele la purtator
Va pup
PS: nu am chef de muncaaaaaaaaa
P&ANA spune:
Anda, merci pt urare
Ne facem griji pt ca avem unele economii (depozite la banca) care desigur cu sunt garantate integral si din cauza asta cautam solutii sa-i investim in altceva ,casa/teren.
Din cauza jobului nu putem sa ne ocupam de aceste achizitii ,apare in fiecare zi o alta prioritate . Urmeaza sa mearga sotul meu la Izmir (eu imi doresc un apart. identic cu cel in care a locuit Laura la Izmir) . Este o perioada de criza in care gasesti cu banii in buzunar ,oferte foarte avantajoase ,insa e nevoie de timp pt. asta iar noua ne lipseste :)
danielag spune:
Buna ziua, doamne dragi!
Delia, multumesc ca ai deschis capitol nou, eu nu cred ca m-as fi putut ocupa saptamana asta de lista, desi as fi vrut !
Ieri am dormit aproape toata ziua, pentru ca in noaptea de sambata spre duminica n-am inchis un ochi. E adevarat ca trebuia sa ma trezesc la 4 ca sa prind avionul, si n-as fi dormit prea mult, da' uite ca nu stiu ce m-a apucat, si n-am putut sa dorm deloc. Sper sa nu ma mai apuce, ca io-s tare rea de somn...
Citeam la Generale, la subiectul cu toaletele al lui Tzuni ca Tzuni si-a cerut inchiderea contului. Stiti ceva de asta???
Va las acum, ca ma striga datoria (daca spun "ma cheama datoria" e mult prea light pentru cat am de munca... oooffff).
Va pup pe toate.
Daniela
Zuzilici spune:
Buna dimineatza dragele mele. Crad ca bate un vand mai 'malefic" pe-aici ca mai toate suntem cu probleme. S pe mine cred ca ma paste o mica depresie.
Gabi felicitari c-ai reusit sa spui NU! delegatiei si bine ca se poate.
Sabina un pupic dulce si pentru tine si sper sa-ti revi repede.
Laura am vazut poezele si nu vreau decat sa te felicit. Arati foarte bine si Andrei e un cavaler tare frumusel. Bafta in gasirea slujbei perfecte.
Vik experienta ta e singura care m-a facut sa zambesc azi. Te rog sa nu ma consideri vreo ciudata sau mai stiu eu ce ca " ma dau si eu la tine" dar tu esti o femeie tare senzula si la stilul tau de viata e normal sa intalnesti si de-astea, nu? Fi mandra de tine c-ai reusit sa cuceresti ambele sexe.
Daniela sper ca esti bine pe-acolo prin delegatie. Cat despre Tzuni nu stiu nimic.
Tzuni sper ca nu ne-ai parasit asa fara sa ne spui macar un cuvant.
Anky
Anda inseaman ca-i rost de bb 2 daca nu mai ai probleme cu printesa Carina
Mephala sanatate multa si sper sa te simti din ce in ce mai bine.
Dragelor inca n-am reusit sa raspund tuturor dar am sa recuperez. Acum chiar trebuie s-o tai la munca.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
P&ANA spune:
Citat: |
Alina, io am savurat tortul, si melodia!!! mai treci pe aici! fetele cum sunt, ocupate cu scoala? |
Claudia, ma bucur ca ti-au placut !
Melisa imi face pb pt ca este a-e-r-i-a-n-a :)o fi de la zodie
Deniz se descurca foarte bine !
danielag spune:
Am revenit sa o felicit pe Delia, pentru ca i-a fost publicata povestirea cu soricelul:
www.desprecopii.com/info.asp?id=1486" target="_blank">Ratatouille made in Thailand.
Zuzi, nu-s in delegatie, am venit acasa. ca te gandesti la mine.
Daniela
carina spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78843&whichpage=9
Acolo apare ca i s-ar inchide contul lui Tzuni
Zuzi: foarte buna remarca ta, dar nu mai am putere sa mai fac un copil. Imi e inca ff proapsat in minte cum a fost la prima sarcina si nu mai vreau sa risc.