Nou stil de viata (230)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Rolo, Zuzi si Crys FELICITARI!!!!

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata fete!
Felicitari pentru echipa rosie, bravo Rolo, Zuzi, Crys!
Delia, nu mai stiu nimic de Adi_dalma din pacate...la inceput mai vorbeam pe mess, chiar ma incuraja pe mine, iar apoi a disparut. Hopes...tu stii ceva?
In alta ordine de idei - ce se intampla pe aici??? Ori nu am citit eu toate mesajele, ori cineva isi baga coada si invrajbeste fetele?
Nu vreau sa agit spiritele gratuit, dar acesta era singurul forum unde toate lucrurile mergeau bine, mai bine deschidem un "ring de box" la Discutii general...nu am idee, poate exista deja... si mergem acolo sa ne ciufulim. Gata, nu mai zic nimic...ca o sa ma luati pe sus (hahaha de parca ar fi posibil) si o sa ziceti ca vine una care posteaza o data pe saptamana si da sfaturi...
Pup fete...toate fetele! Norocul vostru ca va pup virtual, ca altfel v-as fi dat o racealaaa....

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata.
Delia, echipa mea, probabil cea mai absenta cred ca a pierdut cel mai putin. De altfel de Dbuny nu mai stim nimic. A trecut pe la noi, s-a inscris la concurs si a si plecat. deci...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata!
oau, o zi am lipsit si ati umplur zece pagini!
ma duc sa citesc din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata !Maria Diana Felicitari echipei castigatoare Azi sunt tura de noapte si pana atunci am o gramada de treaba ,pt. ca ma apuc sa pun muraturi si vreau sa mai fac, inca o data ,delikat de casa.Acum astept sotiorul sa ma duca la piata sa fac aprovizionarea.Nu stiu daca mai reusesc sa intru azi ,asa ca va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Zuzi, felicitari pentru kg. in minus! Ai vazut, inceputul e greu, dupa ai iti intri in ritm!
Louisea, zici tu de jobul la 40 de ani; inainte sa incep sa caut si eu eram optimista, nici nu ma gandeam ca nu o sa-mi gasesc imediat; acum am vazut realitatea; nu e chestia ca suntem babe la 40 de ani, problema este ca majoritatea cauta tineri fara obligatii, disponibili de la primele ore ale diminetii pana seara tarziu, fara copii la scolal, gradinita, si eventual fara casa de intretinut si fara sot care sa-ti ceara o farfurie de mancare! (nu ca al meu ar cere, ca doar are si el maini sa-si faca), dar cam asta e ideea in general. Cel putin eu de asta m-am lovit pana acum! Nu zice nimeni ca nu stau si peste program cand este absolut necesar, dar sa fie zilnic de dimineata pana seara la 6, 7, sau chiar mai tarziu, pai deja te transformi in robot, nu mai esti om!
Gusta, citesc, si nu imi vine sa cred! Cine ti-a trimis comentarii nashpa la poze? Si in general, citeam si de Anky, ca ar fi primit mesaje urate din cauza pozelor? Nu inteleg prea bine despre ce este vorba, ma intorc sa citesc mai departe, poate ma lamuresc intre timp!
Acum iau o pauza; merg sa citesc blogul lui Tzuni! Sunt bulversata de atatea vesti nasoale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sunt in zona cu canoiul de cafea si ma duc sa vad ce ati scris.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citit si cum a zis Delia sa va zic acuma si eu 2 vorbe.

La multi ani Maria Diana.

Felicitari echipei castigatoare.

Laura cine a trimis rautatile nu scrie aici(sper) e legat de cealalta casatorie a mea si credeti-ma ca m-a luat pe nepusa masa dar citind rautatile mi-a venit sa rad vazand ca niciodata lumea nu o sa se schimbe.Asta e pe mine nu ma supara.Crede-ma ca si aici cauta tineri fara obligatii si cu cat mai putine studii sa nu trebuiasca sa ii plateasca mult.

Vik eu recunosc ca am mai scris de problemele mele personale si sper ca nu am suparat pe nimeni cu asta.

Gabriela noi mai tot timpul suntem girl home si avem cam 1 ora cand ne facem frumoase si radem si numai de prostii ne tinem,iar de dans numai zic.

Claudia si Cuscra sincer s-a inchis magazinul numai daca apare vreun incident dar asa de la mine putere e pus punctul pe nu.

Tumpi super poza mi-a placut.

Tzuni toate gandurile bune si multe pupice pleaca spre tine.

Zuzi vad ca te tii de treaba si tot asa inainte.

Anda ma bucur ca nu fac parte din categoria aia.

Si acuma iar am dat pupice si zambete dar mie imi sunteti dragi toate si daca cineva se supara asta e.

SI ca sa fiu in ton cu subiectul zis ca dieta nu tin ca nu se poate inca si de sport nici atata ,debea de luni sper sa reusesc sa fac ceva in sensul asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
acu m-am lamurit si eu ce-i cu supararile, nici nu stiam ca exista concursul danonino, sa nu va suparati pe mine daca nu il deschid, da acuma n-am energie sa ma uit la zeci de poze, iertati-ma va rog eu frumos. pana cand se voteaza? poate apuc in cateva zile.

Eui nu mai am cantar
e stricat si nenorocit...da sigur nu mai am 66 de kile, pt ca se simte la haine si am si balotat la munte imens. Sper ca nu am luat chiar doua kile...da merit porc sigur sigur.
Cred ca o sa-mi iau cantar digital, insa mi-e frica sa nu-mi arate 70 de kile na, acu, asta e, cat mi-o arata mi=o arata, important e sa dau jos.

Vik, ce zici, inotu slabeste calumea sau mai degraba aerobicul? eu la mare mereu dau jos ceva prin inot. A fost baiatu cel mare si a inotat ieri 2 ore incontinuu si zice ca e f misto bazinu de langa noi, eu astept sa treaca rusii de tot si vreau sa ma duc.

Ceea ce e nasol e ca am 3 examene la doctorat poana pe 30 ianuarie. Si nu gasesc deloc timp sa lucrez, din cauza copiilor, care trebuie htraniti, aia mare la gradi, asta micu plimbat, jucat....
Si daca am 2 ore, mi-e jena sa le folosesc pt bazin in loc de doctorat.
dar nici asa nu ma mai suport :((((((((((((

Oooof. De ce nu sunt si eu un om obisnuit, cu slujba si gata, de ce la mine tre sa fie totu asa complicat, cu compozitii, doctorate etc etc , sa n-am liniste niciodata si sa ma simt mereu vinovata ca n-am lucrat destul

daca va zic ca marti trebuia sa ma duc l;a un concert si am uitat...pana mai aveam juma de ora. Si atunci am hotarat sa nu ma duc ca-s prea grasa si n-am cu ce sa ma imbrac.
clar sunt in depresie....

v-am facut capu calendar.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata!

Am intrat sa felicit toate fetele care au slabit, si sa felicit in mod special echipa castigatoare!

Sabina, te plangi de meseria ta, da' ia uite ce au descoperit oamenii de stiinta: www.sciencedaily.com/releases/2008/10/081002172542.htm" target="_blank">Muzicienii isi folosesc ambele emisfere cerebrale mai des decat oamenii obisnuiti. Se pare ca asta ajuta mult la creative thinking, la descoperirea de solutii noi.

Daniela

Mergi la inceput