Nou stil de viata (230)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

acuma, mesaje pt fete:
Laura, nu te dezamagi.
Uite, parintii mei si-au gasit job in Anglia la 50 plus!
Ei lucreaza in domeniul aviatei, tata e inginer si mama matematiciana, dar caculeaza rezistente la suruburi etc, au multa experienta.
insa nu le-a luat putin sa gaseasca servici. Au trimis Cv la nustiucate agentii de recrutare, a fost complicat. Insa au reusit.
Asa ca eu cred ca varsta nu e neaparat op problema.
Ai putea sa accepti un job mai asa si-asa, la care sa renunti la un moment dat , dupa destul de putin timp, si sa cauti altu, dar macar adaugi la CV si experienta recenta, ca conteaza.
E doar o sugestie, nu ma pricep prea bine, vorbesc din auzite, sa ne zica Anda:)

Delia, tu mergi vreodata la biblioteca Universitara, aia din centru? eu ma voui duce de sapt viitoare pt docotrat, e f faina atmosfera acolo. Bine, eu ma duc si pt ca m-e imposibil sa lucrez acasa, cu astia micii.

Carmen, ai inceput serviciul deci. Tu esti profesoara? ca am cam uitat Teo cu cine sta?

Gusta, am vazut pozele. casa de piatra! Superbe rochite ai avut, arati fericita si implinita, asa sa ramai toata viata! Mara e ireal de frumoasa, felicitari!

Zuzi, mult multe felicitari pt slabit, ai vazut ca se poate? (asta trebuie sa-mi spun si eu de 1000 de ori pe zi )

fetele, ma iertati ca nu va nominalizez pe toate dar trebuie sa ma refamiliarizez cu subiectu.
Am mai retinut ca Violeta are ceva probl la servici cu o colega?? da-o incolo:))), fii tu buna si la orice magarii actioneaza cu blandete si buna crestere(cum sunt convinsa ca faci ), ca se va enerva si mai rau:)))) daca incurc borcanele te rog mii de iertaciuni

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Laura.. mda dar nici femeie la 30-35 ani casatorita si fara copii nu-i fain sa fi :)
Fiecare varsta are avantajele si dezavantajele ei pe piata muncii

Vik eu merg la aerobic si innot de 3 ori pe saptamana.

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Daniela,

iar mie mi-=e frica si sa ma apuc de lectiile de condus ;)))

gandirea asta creativa m-a bagat in multe belele, uneori as prefera sa fiu o femeie simpla care freaca toata ziua prin casa decat sa fiu asa plina de imaginatie si cu casa vraiste:))))

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lou stai la colt si pazesti ce scriu.SI copii vin cand este timpul lor.

Sabina multumesc de aprecieri de poze,daca as sti ca ar iesi un baietel la fel,as mai face unu.Eu tin pumni pentru mobilizare.

Mai am cafea asa ca mai sunt in zona de mine numai scapati asa usor,mai ales ca am numai energie in mine.

Gabriela si Anda cam tarziu in dimineata asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gusta ha ha
Nici nu vazusem ce-ai scris ca aveam fereastra de scris raspunsu de dinainte sa scri tu, da nu i-am dat trimite

Ce vroiam sa zic e: ca nu e fain nici sa fi femeie maritata la 30-35 de ani fara copii. Desigur ca copii vin cand vin dar cand te duci la un interviu aia se gandesc (desigur nu spun ca-i ilegal) ca ar fi timpu si sa faci niste copii (femeia are o limita de varsta :) si daca te angajeaza, ramai acolo 1-2 ani max., ramai gravina, pleci in concediu de maternitate (unele aleg sa stea max acordat), ei intre timp tre sa angajeze un vicar (inlocuitor?), femeia se reintoarce sau nu... unele raman gravide intr timp si iara intra in concediu si uite asa angajatorul a angajat o femeie pe care de fapt n-o are si tre sa piarda timpul cu gasitul vicarului, instruirea lui, evt. plateste 2 salarii etc. etc.
Gata ca si asa am luat-o pe aratura.. Subiect inchis pt mine

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Marilena: am avut de alergat si raspuns la mailuri pana la ora asta ca de trezit m-am trezit la 6. Inainte de serviciu a trebuit sa merg sa fac o radiografie ca la 12 am programare la stoma si asa am inceput totul mai tarziu. Asa relaxare si fericire raspandesti in jurul tau de imi vine sa te tuc.
Lou: la inot as vrea si eu sa am timp, dar nu-i de unde.
Sabina: hai mobilizarea. Mergi o ora la inot iar o ora inveti mai cu spor ca esti relaxata de la inot
Zuzu-buzu: cum te simti azi? iti doresc o zi minunata.
Laura: as vrea sa iti dau un sfat, dar eu nu mai lucrez in HR de ceva vreme si in plus noi angajam numai tineri (20-25 de ani) din cauza domeniului in care lucram.
Meniul de azi:
3 felii briosa cu dulceata de zmeura
stir fry cu noddles integrali, curcan si ardei gras
clatite din faina integrala si ceapa verde umplute cu branza si legume
Va pup si revin dupa ce ma intorc de la stoma,

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Yyyyyyyyhaaaaaaaa am castigat

Io va multumesc tuturor pentru suport, pe bune, fara sprijinul fetelor de la Noul stil de viata nu cred ca ma mobilizam. So Tks in primul rand coechipierelor Zuzi si Crys apoi lu' sor'mea ca ma tine in priza si apoi intregii gasti Tzuni pe care o astept cu drag inapoi, Delia, Mephala, Gusta, Anky, Tumpi, Gabrielama, Carina, EftimieC, TLaura, Yubi, MamicaDulce, Dordia, Hcclara, Hopes, Vikinga, Dona, Caro, Sabina, Louisea si daca am omis pe cineva va rog sa ma trageti de urechi
Va las ca am groaznic de mult de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza! Cum sunt racita "coapta" N-am sa zabovesc prea mult dar vreau in primul rand s-o pe Vik c-a reusit sa faca "lumina in sat" adica mai bine zis in capul meu, atat de rapid. Multumesc!

Si mai vreau sa scriu ca o prietena draga sufletului meu mi-a dar un sfat extraordinar ieri si-a reusit sa ma scoata total din starea de blue si care suna cam asa:

Sper sa va placa si mai sper ca toata lumea sa-l urmeze.
Tzuni e o dedicatie speciala si pentru tine. Ma gandesc la tine si ma rog sa-ti fie bine cat mai curand.

Anky esti bine? Acum am inteles!

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Nu vrea sa mearga asa ca va trimit direct www.youtube.com/watch?v=IyHXAh4B_Gg" target="_blank">aici.

Enjoy!

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua, doamne dragi!

Pana acum am umblat prin orasul asta aglomerat si prafiut, l-am batut dintr-un cap in celalat si parca m-a batut cineva cu parul. Of... Acum am ajuns acasa sa mananc ceva si ma duc sa o iau pe Mara de la gradi.

Sabina, eu cred ca "meseria" ta este una foarte-foarte speciala, pentru care trebuie sa fi daruit. Orice poate face ce fac eu, de pilda - te duci la scoala, inveti si gata - dar numai cei daruiti pot face ceea ce faci tu. Si lasa casa, ca si daca esti "inginer" poti sa ai casa vraiste... Asa felicitari pentru ceea ce faci! Ca amuzament, eu sunt complet afona si toata copilaria mea de copil model si premiant am suferit ingrozitor (fara exagerare) ca nu eram la cor!

Felicitari castigatoarelor concursului si tot inainte! Poate va urmez si eu modelul si slabesc un gram-doua...

Delia, Pusi (Alexandra) Cornilescu era "pe vremea mea" era sefa de (o) catedra (de limba engleza) - gramatici generative la Facultatea de Limbi straine; o persoana si o figura marcante in mediul universitar de atunci. E drept ca au trecut niste ani... Sora mea si-a facut lucrarea de diploma cu ea.

Laura, hai sa-ti povestesc despre o fosta colega a mea de la birou. Acum 2 ani s-a hotarat sa plece de la firma unde lucram impruna; este director de departament si in momentul acela avea 53 de ani. Si-a dat demisia, a stat 6 luni acasa, timp in care si-a odihnit creierii si si-a cautat de lucru si la 54 de ani s-a angajat, tot director de departament la una dintre cele mai mari banci din Romania. (Intre timp a slabit 20 de kg si s-a recasatorit...); asadar, varsta ei nu a impiedicat-o sa-si gaseasca un super loc de munca! Succes si tie!

Zuzi, sanatate!

Salutari tuturor, fug sa iau copila!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput