Nou stil de viata (230)
Raspunsuri - Pagina 18
hcclara spune:
Salutare!
Felicit si eu echipa rosie! Bravo! mai departe tot asa! Felicitari si celorlalte fete care au slabit!
Gety sa-ti traiasca fetita, la multi ani, sa va bucurati de ea!
Eu am facut casa luna, copii sunt la bunici azi, l-au luat pe Marc de la gradi, apoi pe Luca, asa ca am smotruit peste tot! Am satisfactia ca macar 2 ore pana vin copii e curat! Cred ca ma pun umpic prin dulap acum sa mai aranjez!
Tzuni hai inapoi ca ni dor de tine!
Anky, am inteles si eu ce a fost cu pozele! eu habar n-am avut ca ai poze in concurs, atunci cand a inceput concursul si le-am votat ale lui Carmen, am intrebat aici pe subiect daca sunt alte poze in concurs, dar nimeni n-a zis nimica! si am uitat apoi, eu nu urmaresc de regula concursurile, si aveam si o gramada de puncte ! nu fii suparata si vino inapoi!
Tumpi calatorie placuta! unde ai zis ca esti plecata ca mi-a scapat...
pupici la toate!
Gabrielama spune:
Buna seara!
nimeni in zona??
Tumpi, multumesc pentru poza. E suuper!
Culcat copil, fac si eu ceva sport in seara asta!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
roxana1974 spune:
cu -cu bau! eu sunt in zona, abia ce m-am intors de la job as fi vrut sa fi mers la sala dar nu am avut sanse...poimaine doar ajung, maine imi duc pustiul la karate
Io azi am avut zi de fructe si m-a pus cineva de mi-am luat o punga de banane uscate, ca niste chips-uri din banane, sa ma fereasca bunul Dumnezeu, ingrasa mai tare ca cea mai a naibii ciocolata: 760 de calorii / 100 de grame, asa ceva dar nu am avut ce sa fac, am mancat juma de punga ca mi-era o foame de lup...
Rolo, keep on going@@@!!!
va las ca e tarziu...pe maine seara...
Roxa
larissa_79 spune:
citesc de vreo 2 ore....sa zicem ca am prin ideea din capitolul asta
In primul rand imi pare rau de plecarea lui Tzuni. Imi placea candva cum scria Elise. Nu stiu daca ati citit postarile ei. Avea un stil aparte. A plecat de pe forum. Acum si tzuni. Eu ii doresc sa fie fericita!
Am mai vazut si alte plecari, discutii. Nu comentez.
tumpi, eu n-am mai scris din lipsa de timp si rusine, zau. Am fost o saptamana in Istanbul cu treaba si daca tot am fost acolo pe langa faptul ca am reusit sa ajung la Sfanta Sofia si in alte locatii frumoase, am si mancat la greu. Shoarme, shaorme si alte cele... Si am baut suc de rodii..la greu!
Vreo 2 kg in plus tot am. De cand m-am intors am tot redus cate putin. Luasem un mare avant...
carina, eu te admir in continuare pentru perseverenta. Sandvis=jum. felie de paine!...mi-a placut...eu dimineata am considerat ca am mancat tot un sandvis ...o mica diferenta insa....erau 2 felii de paine si multe carnuri printre... Portion control..nu-mi reuseste deloc...decat pe termen scurt. Citeam chiar azi ca lui Carmen Bruma ( prietena lui Mircea Badea) nu ii e pofta deloc de cartofi prajiti. Nu a mai mancat de 10 ani si nu le mai stie gustul..
Va imbratisez...ca de luni plec iar....2 saptamani...dar nu afara din tara, ci tot in Ro. Bine macar ca nu mai zbor...ma ingrozeste zborul cu avionul!
Va imbratisez!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
carina spune:
Larissa: e vorba de jumate de felie de paine facuta in casa care arata asa: http://andaoana.blogspot.com/2008/10/paine-alba.html
Intru mai tarziu ca inca nu am baut cafeaua.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 citesc de vreo 2 ore....sa zicem ca am prin ideea din capitolul asta In primul rand imi pare rau de plecarea lui Tzuni. Imi placea candva cum scria Elise. Nu stiu daca ati citit postarile ei. Avea un stil aparte. A plecat de pe forum. Acum si tzuni. Eu ii doresc sa fie fericita! Am mai vazut si alte plecari, discutii. Nu comentez. Larisa si Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ S-o ajutam pe Alexia! |
Si mie imi placea Elise.
Imi place si de Tzuni fff mult, si sper sa vina macar sa-si ia la revedere de la noi, daca nu sa se intoarca.
Va pup pe toate. Ma pregatesc sa dau start la munca
gusta spune:
Neatza.
Tzuni numai pupici pentru tine si eu tot astept o veste.
Dorm in picioare sa nu ma intrebati de ce dar am avut o insomnie de zile mari chiar a inceput sa imi placa sa stau noaptea treaza.Incerc sa ma tin de cana de cafea si sa vad ce am pe lista azi..
Lou bine numai zic nimic la subiect.
Gabriela eu sper ca dupa 30 sa am si eu un pic de noroc cu munca.
O intrebare sincera cati ani imi dati in poza de la nunta ca asta a fost dilema serii si aseara una mi-a zis ca m-ai mult de 23 nu imi da si sunt suparata ca eu vreau mai mult.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Neatza. O intrebare sincera cati ani imi dati in poza de la nunta ca asta a fost dilema serii si aseara una mi-a zis ca m-ai mult de 23 nu imi da si sunt suparata ca eu vreau mai mult. Marilena si Mara Augusta |
Of, Of,Of, ce n-as da eu sa mai zica lumea ca am 23 de ani....si tu te superi.
Sicer eu te situez intre 25-30.
Buna dimineata tuturor.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Zuzilici
Of, Of,Of, ce n-as da eu sa mai zica lumea ca am 23 de ani....si tu te superi. Sicer eu te situez intre 25-30. Buna dimineata tuturor. Cuba 2008 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
Da' pe mine?
Marilena: si eu zi ca Zuzi - undeva intre 26 si 30.
Carmen: acum mi-am amintit ca m-ai intrebat ceva de gatit: la inceput gateam majoritar dupa retete, dar in momentul in care am ajuns sa stapanesc principiile de baza si preparatele de baza, a inceput partea cea mai faina - am inceput sa ma joc cu gusturi si combinatii, cu forme si consistente. Ma refer aici in principal la prajituri. La mancarea de pranz si seara, inventez de cele mai multe ori in functie de ce pofte avem.
Meniul de azi:
un sandvis cu braseola si 2 minimuffins cu piure de bostan si ciocolata amara
pangasius la cuptor cu oregano si 3 clatite cu ceapa si tarhon (din faina integrala) cu crema de branza si rosii
pe diseara inca nu am nici o idee, dar om vedea - poate ceva placinta cu spanac, dar sa vad cat timp/ chef am.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
danielag spune:
Buna ziua si de la mine!
Io tot n-am priceput despre ce a fost vorba pe aici. Probabil din cauza faptului ca is ocupata rau, si n-am citit cu foarte mare atentie. Da' va rog eu sa pastram spiritul subiectului, ca io vin aici ca la sanatoriu, sa ma relaxez . Va rog eu mult .
Marilena, la ce iti trebuie, mama draga, mai multi ani???
Roxa, bananele alea deshidratate sunt moarte curata pentru silueta, lasa-le incolo.
Larisa, mie imi place sa zbor cu avionul (bine, cu conditia sa nu ma zgaltaie prea tare ). Cel mai tare imi place aterizarea, dar sa nu fie din aia lina, ci sa dea cu avionul de pista! Cu cartofii prajiti sa stii ca si la mine au fost ani de zile in care n-am mancat. Si acum mananc foarte, foarte rar.
Delia, cum e la scoala?
Lou, am citit ca mergi de 3 ori pe saptamana la sport. Felicitari!
Carmen, vad ca si tu ai timp putin. Bine ca piticotul tau se intelege cu "maia".
Zuzi, cum te mai simti? Tumpilina, tie ti-a trecut raceala?
Gabi, deci asa, sunteti "home alone" . Daca te mai joci cu Mara ta de-a Alba ca Zapada si pui mana pe bagheta magica a zanei bune, poti tu sa faci o vraja buna si sa o aduci pe Tzuni inapoi? Mie mi-e taaaaaaare dor de ea...
Rolo, spor la slabit in continuare, cred ca tu ai slabit cel mai mult concursul asta .
Trebuie sa ma opresc aici, ca ma cheama datoria. Va pup pe toate, si va trimit o imbratisare maaaaaaare.
Daniela