Nou stil de viata (230)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Fetelor ce se intampla? De ce se vrea sa se plece? Sau nu am inteles eu bine?
Sincer, nu prea imi mai vine sa scriu. De citit va citesc, dar de scris, imi este teama ca cine stie ce zic si supar pe careva si pleaca.

Asa ca nu zabovesc mult.
Va doresc o zi frumoasa maine si mai plina de voie buna (daca se poate)
Pupici la toata trupa: Tzuni, Delia, Mephala, Gusta, Anky, Zuzilici, Tumpi, Criscosty, Gabrielama, carina, EftimieC, TLaura, Yubi, MamicaDulce, Dordia, Hcclara, Rolo, Roxana, Hopes, Vikinga si pe celelalte pe care din greseala le-am omis

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Abia acum am timp sa ma ocup de lista, imi cer scuze pentru intirziere.

Gabi, nu stiu cine e Pusi Cornilescu dar mi se pare un nume haios foc.

Tzuni, gindurile mele bune sint toate in drum spre tine.

Revin...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

sarbatoritei de azi, ca e trecut de miezul noptii. Maria Diana (Gety), sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!

Si acum sa va mai zic si eu doua vorbe (ca sa o citez pe Gusta ).

In primul rind felicitari echipei rosii pentru ambitie si rezultate!
Cred ca rosu e cu noroc , parca ati mai cistigat o data, fetelor...

Echipa albastra, nu-mi dau seama cit a slabit Adi_dalma concursul asta, vad ca e la mentinere si la inceputul concursului nu si-a declarat greutatea. Hopes si Donna, stiti voi?

Vik, noi sintem pe locul trei, tu ai fost cea mai luptatoare dintre noi. Felicitari!

Felicitari tuturor celor care au slabit, fie si 200-300g, tot e bine ca sint pierdute si nu adaugate.

Zuzi, mi-a placut tuica fiarta.

Vio, stai aici, unde pleci, la scris cu tine.
O fi toamna de vina, or fi problemele, asta este, depresiile vin si pleaca, nu le mai baga atit in seama. Capul sus!

Carmen, deschizi tu urmatorul subiect, da?

V-am pupat.

P.S. Am facut modificari si in clasamentul de pe prima pagina, va rog sa verificati.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Anky ai doi blonzi superbi si nu e nevoie de confirmari si voturi, cu toate ca stiu mici complimente intre prieteni, o steluta acolo de buna ziua ne aduc un zimbet in plus. Aici vazui doi blonzi care-i greu sa-i uiti si aici e preferata mea. Dar stii si tu ca reclama e sufletul comertului! Pe forumuri se imprastie din belsug flori, pupici, in stinga si-n dreapta de nu-ti mai vezi ochii din lan, mie-mi place de Liris care-i extrem de zigircita cu asa ceva(chiar asa mai Liris tu m-ai pupat vreodat'? ca ne stim de ceva timp), dar in rest altceva mai greu.Pina la urma eu una prefer ca baza subiectului sa fie slabitul, diete, sport, meniuri, idei, chestii noi in alimentatie etc etc. Eu de asta vin aici. Ok mai facem cite un party, o muzica, o gluma, o maslina, o coaja de mar ceva dar in rest prefer sa ma tin departe de ce nu ma priveste. Ca e timpul limitat.O seara buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Deli pai nu stim de Tzuni, ca poate eram mai in fata;). Oricum felicitari Zuzi, Rolo, Crys, ati slabit ceva doamnelor! Tot asa sa o tineti!Lou si pe tine te-am scapat din trupa sportivelor, dar chiar suntem multe! de cite ori mergi pe sapt? De acord cu profa ta de aerobic, muschii bratelor sunt uitati si de ob sunt cei mai expusi. Si cum de pe la 30-35 de ani masa musculara se duce, arata bratele cam fleoscaite:). Mi se pare ideal tae bo cu greutati de cite 1kg in mina, e minunat! Ori ceva de gen. Si transpiri si faci si muschi.Claudia ei acum la 64kg iti da mina sa cumperi una alta, ai silueta numai buna! Tot la 64 mi-as dori sa ajung si eu(suntem la fel de inalte), ca sa fiu in limte de "numa' buna" dupa carte, cu toate ca si acum la kg ma simt binisor, dar mai am surplus pe burta si solduri. Si ok trebe sport, fac eu, dar si ceva dieta.Azi am fost la inot cu Aldo, nu-s mare inotatoare oricum trebuia sa stau cu ochii pe el, dar am facut alt fel miscare: urcatul de nu stiu cite zeci de ori pina sus la topogane si asta micu cum nu vroia sa-i fie nimeni in fata m-a alergat pe trepetele alea de eram cu limba scoasa. Treptele sa zicem asa cam pina la etajul trei cum is in blocurile turn la noi plus ca pe unul din topogane trebuia sa te dai cu niste minuni de baloane, bananene ceva de gen si trebuia sa car ori unul mare cit mine ori 2 mai pe jumate. Si asta in ritmul alert cerut cu ochisorii inocenti irezistibili ai feciorului, nah a trebuit sa arat ca-s in forma, pai cum sa dezamagesc copilul, 'geaba merg la sport?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna noaptea

nu stiu ce pluteste in aer,da eu una nu mai pricep nimic,m-ati pierdut pe drum.Sper doar ca totul sa revina la normal pana ma intorc.

Crys,trimite PM cu adresa de e-mail si trimit poza cand ma intorc.

Mamidulce, las ca nici eu nu am slabit cine stie,mi-as fi dorit in loc de 1 kg sa fi fost 3 date jos,da las ca se duc ele.Daca as fi avut timp te vizitam,ca voi fi la cam la 60 km de tine,poate cu urmatoarea ocazie.

Felicitit si eu echipa castigatoare si toate fetele care au slabit.
As mai fi vrut sa spun ceva ,dar creierii mei sunt facuti shake,asa ca va urez in continuare somn usor si vise cat mai placute.Incerc sa intru inainte sa plec,daca nu va urez un we placut.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ultima si prima la postat.

Buna dimineata fete cucuiete.Nu m-a lasat sufletul sa nu intru si sa va las o -luta sau ceai, sau ce va mai pofteste sufletelul.

Sper ca atunci cand ma intorc atmosfera sa fie mai destinsa si Tzunela noastra sa vina inapoi.

Pupici si o zi minunata va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna dimineata.

multumesc, Tumpi pentru ceai.

sarbatoritei, Maria Diana.
Gety, sa va traiasca si sa treci mai des pe la noi, ca ne-ai uitat.

Vik, mda, am inteles despre ce voturi e vorba...

Delia, da, o sa deschid eu urmatorul capitol. Vad c-ai redus intreaga lista la size 1, parca e prea mic si ma pierd in ea.
Tu ai inceput scoala, nu?

Tzuni, ma gandesc la tine, sper sa-ti fie bine.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Felicitari echipei castigatoare si fetelor care au slabit in timpul concursului.
Sa va fie de bine, .

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

'Neata,

Tumpi, multumim pentru ceai.

Eu sint cu cerealele linga amine, astept sa se inmoaie. Sper sa nu ma apuce vreo urgenta intestinala cit sint la facultate ca e nasol.

Carmen, am facut lista mai mare, nici eu nu stiu cum a ajuns cu scrisul acela minuscul.
Am inceput scoala, deocamdata saptamina asta avem ore putine dar de saptamina viitoare se schimba iar orarul.

Vik, poate pierdeam mai multe kg, poate nu....asta e, acum nu mai avem de unde sa stim.

Am plecat la scoala.
Va pup.

Mergi la inceput