Nou stil de viata (230)
Raspunsuri - Pagina 14
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anky Hai va las,numai bine,ma duc si eu dupa Tzuni . Va pup Anca , Bianca si Cris |
Se pare ca gandim la fel!
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Anda lenea a trecut cu munca.Am primit pozele de la nunta si am lucrat la album sa le lipesc vreau sa mai cumpar si niste chestii sa lipesc si sa va zic pentru ca am vazut pozele m-a luat deja cu nostalgie si sunt dupa 2 saptamani.Tare imi vine sa mai fac o proba la rochita.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
Ce v-a venit fetelor? Stati aici ca sedeti bine
Cand aflam castigatoarele??
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
mephala30 spune:
Anky, ma bucur c-ati trecut cu bine peste operatia de polipi a lui Cris, pupici curajosului mic.
Zau ca m-ai bagat de tot in ceata: mi-ai multumit pentru vot. Despre ce e vorba? E drept, am avut o zi cumplita, asa e miercurea la mine. Am ajuns acasa c-o durere de cap crunta...deci, despre ce vot e vorba?
Cris, multumesc, baietii sunt bine, sanatosi si galagiosi, .
Sa ne spui ce-ti vei cumpara din salariul primit.
Anda, am inteles unde bati in relatia mama-fiica, poate totusi n-ar fi rau sa faci tu un prim pas in directia ei, chiar daca ti-ai gasit fericirea si implinirea alaturi de ai tai...spun asta gandindu-ma la ce simte in sufletul ei de mama...
Vroiam sa te intreb o chestie: folosesti vreo carte de bucate atunci cand gatesti? Care e sursa de inspiratie?
Tumpi, am primit poza si mi-a placut foarte mult, .
revin diseara.
Carmen cu Iustin si Teodor
mephala30 spune:
uitam:
Lou, putina rabdare, , Delia spunea ca mai asteapta si azi fetele la raport si apoi va desemna echipa castigatoare.
Carmen cu Iustin si Teodor
CRISCOSTY spune:
Cuscra, pai nu o lasa pe nora mea sa astepte, deschide mai repede magazinul Cred ca te-a apucat nostalgia, iar cu rochia aia cred ca asi sta si eu o zi intreaga imbracata, e superba.
Carmen
Tumpi, vreau si eu poza, te rog.
Lou
Crys si Dany
yubi spune:
Buna seara !Nici nu stiu ce sa mai zic...o fi ceva in atmosfera Credeam ca doar eu nu pricep nimic din postari ,dar, se pare ca ,nu sunt singura.Cum nu inteleg nimic ,pot doar sa sper ca nu s-a facut referire si la mine (nu sunt studenta la teatru ) Sanatate multa si o seara placuta
mamica dulce spune:
Buna fetele, ce mai faceti?
Raportul meu e infect, am terminat concursul cam cum l-am inceput, cu 73. 500 kg...vad ca am ramas singura la categoria medie...ce chestie, cand am trecut pragul de la 80 in jos erau macar 10 fete...ori au slabit toate ori au luat o pauza??
Sunt sigura ca am dezamagit echipa, daca or sa ma primeasca si data viitoare promit ca-mi iau revansa.
Ce-i drept nu-mi merge prea bine acum, am o gramada de stress si sunt obosita pana peste cap si nu vad nici o cale de iesire pana la Craciun.
Din pacate eu nu slabesc de la stress ca alte fete.
Si sunt intr-o stare de nu-mi arde de nici o dieta sau sistem.
Vreau acum sa felicit fetele care au slabit si sa le incurajez pe cele care mai au de lucru.
O sa intru iar zilele astea, numai de bine sa auzim!
Anca
hcclara spune:
Salutare! pana vine barbatu-meu sa-i arat ce mi-am achizitionat si sa le plateasca, stau umpicutz cu voi!
Marilena , ma bucur ca iti prieste casnicia, esti vesela si bine dispusa, asa sa ramai tot timpul! pai si cum sa se inchida magazinul de fratiori? hai la treaba ca sunteti in luna de miere!
Acum seara am fost la prietena mea, a nascut alaltaieri, are o fetita mica si dulce, ca o papusa e de mica! Luca a fost dublu! Nici nu as sti cum sa fac cu asa un bebe mic (are 2.800 si 47 cm). Da prietena mea e ca un balon gata sa se sparga, am ramas socata cand am vazut-o, e si ea la a doua nastere, stiu ca dupa nastere ramai cu multe kile, dar eu n-am fost atata, adica mai repede m-am dezumflat!!! Probabil depinde de organismul fiecaruia! insa ma bucur tare mult pt ei, iar ea e tare fericita ca are fetitza!
Anky ,ma bucur ca operatia a decurs cu bine! nu inteleg de ce pleci si tu!!!! stai aici ca stai bine!
Zuzi, pai vreau sa venim, mai avem timp pana in vara viitoare ca apoi se intorc inapoi, insa in primavara am o nunta in ro la care mergem neaparat!
Marielena,Crys ca ma intrebarati ce mi-am luat: 4 maieuri pt la vara , o fusta (tot de vara, ca acum am gasit reduse mult), o rochitza tricotata neagra...si cam atat deocmadata ca restul nu imi place si le trimit inapoi!!!
pupici si o seara placuta tuturor!
roxana1974 spune:
ciao, doar sa va salut...am avut asa o zi lunga si am fost la coafor seara, am venit cu parul liiiins lins....imi place mult asa...
Anky, numai asa te las sa meri dupa \Tzuni daca promiti ca o aduci inapoi ,
va pe toate si noapte buna!
Roxa-boxa