Nou stil de viata (230)
Raspunsuri - Pagina 13
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Azi am venit mai devreme acasa si va scriu cateva vb. inainte a plec spre Dany.
Am citit si eu din urma si sincer m-ati cam pierdut pe drum N-am inteles mai nimik din cateva postari, dar poate sunt eu cam obosita In fine...
Anky, ma bucur ca a iesit bine operatia, sanatate multa lui Cris.
Cuscra, nu stiu cine ar fi putut sa rada de pozele tale, dar bine faci ca nu te mai superi...sunt oameni fara minte, crede-ma. Ce mai face nora mea?
Claudia, ce ti-ai comandat frumos? Si eu vreau sa ma duc saptamana viitoare dupa ce iau primul salariu sa-mi innoiesc garderoba, mai ales ca mai am un pic si schib prefixul. Dany este bine, fericit ca a inceput engleza si dansurile. Acum suntem la grupa mijlocie, la anul vom fi in grupa mare. Baietii tai ca fac?
Delia, ai incept facultatea?
Zuzi, eu zic sa-ti faci timp si sa te duci la medic..sa nu cumva sa faci vreo sinuzita. Vreau sa te felict pentru kg. pierdute, stiam eu ca vei reusi Tin pumnii in continuare.
Anda sunt pentru ca ne-ai fost alaturi la concurs, ne-ai sustinut si ne-ai dat sfaturi.
Carmen, vad ca si tu esti ocupata si dai mai rar pe aici. Ce fac baietii?
Laura, am vazut si eu pozele. Ai un baiat frumos foc, seamana cu mami Iti tin pumni sa-ti gasesti ce job vrei tu.
Va las acum, merg sa-l iau pe Dany. Imi pare rau ca nu apuc sa scriu fiecarei in parte, va pupik pe toate
Crys si Dany
anky spune:
Eu cred ca am probleme cu sinusurile. Ar trebui sa ma caut, dar n-am timp. Insa simt durerea de cap si sanul infundt si scuzati sinceritatea dar vad stele de cate ori mi-l suflu mai puternic sau stranut. Nu-s stele verzi sunt doar ca niste licurici. Destul de frumosi, numai sa nu-i vad cand conduc pe autostrada.
Va pe toate si va urez o zi buna.
Zuzulici,pai il lasi pe sotul tau sa conduca pe autostrada daca tu nu vrei sa ii vezi si ia o aspirina pentru durerea de cap.Sinul,eventual il desfunzi cu pompa.
Si mai jos ce ai vrut sa zici ca nu am inteles???
Va... ce ??? pe toate si va urez o zi buna.???
Zuzilici spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anky
Despre secretul din cutie. Zuzulici draga,nu e genul meu sa vorbesc asa la misto dar daca musai vrei tu.. Daca vrei poate fi si secretul din cutia lu' pheste ca ma enerveaza cumplit teatrul ... Anca , Bianca si Cris |
Draga mea n-am vorbit absolut deloc la misto cu tine ...imi pare rau c-am dat impresia de asa ceva. Era doar o gluma. Ma doare faptul ca ma crezi iprocrita, dar e parerea ta.
Sa ai o zi buna. [/blue]
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anky Eu cred ca am probleme cu sinusurile. Ar trebui sa ma caut, dar n-am timp. Insa simt durerea de cap si nasul infundt si scuzati sinceritatea dar vad stele de cate ori mi-l suflu mai puternic sau stranut. Nu-s stele verzi sunt doar ca niste licurici. Destul de frumosi, numai sa nu-i vad cand conduc pe autostrada. Va pe toate si va urez o zi buna. Zuzulici,pai il lasi pe sotul tau sa conduca pe autostrada daca tu nu vrei sa ii vezi si ia o aspirina pentru durerea de cap.Sinul,eventual il desfunzi cu pompa. Si mai jos ce ai vrut sa zici ca nu am inteles??? Va... ce ??? pe toate si va urez o zi buna.??? Anca , Bianca si Cris |
Am trimis mesajul in graba azi dimineatza si nu stiu ce-a iesit dar era: Va pup pe toate si va urez o zi buna.
PS. Mda! Abia acum am vazut! Sanul n-avea ce cauta in conversatie, nu? Era vorba de nas. Scuzati!
Cuba 2008
anky spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Zuzilici
Am trimis mesajul in graba azi dimineatza si nu stiu ce-a iesit dar era: Va pup pe toate si va urez o zi buna. PS. Mda! Abia acum am vazut! Sanul n-avea ce cauta in conversatie, nu? Era vorba de nas. Scuzati! Cuba 2008 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
Departe de mine sa te consider ipocrita,doar stii asta , ti-am raspuns la gluma.
gusta spune:
Fetele m-ati piedut pe drum cu discutia,sincer ori nu stiu eu sa citesc eu trebuie sa mai aprofundez mesajele.
Cuscra nora face bine,tocmai ce am tras o repriza de tipete ca a pictat tv.Si mai nou are o cerere un fratior si de cand se trezete numai asta zice de am zis ca o dau la primul care o vrea ca i-am explicat ca la noi magazinul de facut fratiori s-a inchis.
Anda o intrebare eu din ce categorie fac parte?
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Fetele m-ati piedut pe drum cu discutia,sincer ori nu stiu eu sa citesc eu trebuie sa mai aprofundez mesajele. Cuscra nora face bine,tocmai ce am tras o repriza de tipete ca a pictat tv.Si mai nou are o cerere un fratior si de cand se trezete numai asta zice de am zis ca o dau la primul care o vrea ca i-am explicat ca la noi magazinul de facut fratiori s-a inchis. Anda o intrebare eu din ce categorie fac parte? Marilena si Mara Augusta |
Marilena: din categoria . Nu m-am referit la subiect, ci in general. Ti-a trecut lenea? Daca da, baga reteta ca eu mai am un pic si imi scap capul pe tastatura (aseara am lucrat pana la 3.30 am).
Zuzi: betabioptal folosesc eu cu succes pentru sinusuri
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
Anda multumesc de sfat am sa incerc daca-l gasesc pe-aici.
Anky multumesc si tie de de sfaturi. Din pacate eu si sotul muncim in directii diferite. De cand m-am mutat am ajuns sa iau cate 4 autostrazi dimineatza si la fel seara. De aici si lipsa de timp. Cat despre aspirine am luat, insa doar ce le-am mai devreme. Mi-e rau, sunt depresata si . Am dat-o pe ceaiuri cu lamie si miere.
Cineva sa-si faca pomana si sa ma .
Cuba 2008