FIV 194
Raspunsuri - Pagina 7
kittyke spune:
Nusy de data asta trebuie sa fie cu noroc 

Sa iasa embrioni buni si sa se lipeasca de mami ![]()

kittyke
36 +

mimi_m spune:
Salutare,
nu am vesti bune, bhcg <0,100 ...
Nu stiu ce voi face in continuare, pana la anul voi sta linistita sa-mi revin.
Multa bafta celor care sunt in focuri .
21ali spune:
Buna dimineata,Mimi imi pare rau ptr tine,daca nu a fost sa fie de data asta Dumnezeu va avea grija data viitoare.Amzulica am uitat sa intreb aseara daca ati facut si testele genetice ,noua nea propus d-na dr sa facem aceste teste-cu ICSI este riscul de 5% copii cu malformatii,dar noi am zis ca vom merge cu Dumnezeu inainte si nu vom face aceste teste.M-am saturat de teste si anze, trebuie sa mergem la o ultima consultatie la sf lui oct.,va face sotul o spermocultura si vom vedea atunci cum vom sta.Eu cred mult in acest tratament care mi-ati spus voi si dr Dracea a mai adaugat vit.C,vit.E,acid folic pe linga carnitina si multi maca,la sf. lui noiembrie vom face FIV, eu mai am de facut anal. estradiolului si un papanicolau.Vom merge cu Dumnezeu inainte!
iana_mari spune:
Moniland nu conteaza cand vei face fiv-ul important este sa reusesti.
Amzulica te pup pe burtik(virtual) sa se prinda si la mine.
Blanche si mie mi-era dor de tine si de toate fetele.
Nusy iti dai seama ca prima mea problema a fost acest blestemat de hidrosalpinx.A fost primul pus in discutie .Nu s-a dovedit nimic sigur cu el sunt numai controverse .Stau f. bine clipsate e ca si cum nu le-as avea.Eu reveneam mereu la acest subiect iar ea mi-a zis ca ma stresez prea tare.Am vrut o noua operatie si mi-a zis ca nu-i vede rostul.Mie mi-a inspirat incredere.
5 ovocite e foarte bine .Sa se fertilizeze toate si sa ne aduci veste buna.Te pup.
A, uitasem voi unde ati facut spermocultura ?
Ioanatugs stii cat costa gonalul la giulesti?
Sherita mult succes la marea intalnire.
antosit spune:
Buna dimineata!

ca nu am mai scris dar am avut o perioada super aglomerata si la servici si acasa, iar cu cititul...mai mult pe diagonala!
Oana nu am mai facut nimic in septembrie pt. ca am fost mai mult pe drumuri, am amanat totul pt. octombrie si pe 11 incep si eu protocolul lung din ziua 21 cu un diphe./zi.Sper din suflet sa fie bine si la tine, si la mine...la toata lumea!Iti tin pumnii pe 10
!
Iana chiar ma intrebam ce mai faci!Sa fie cu noroc de data asta!
Koricica cu intarziere dar din suflet: LA MULTI ANI si din partea mea!
Sheri bafta vineri la intalnire
!
x2
Catalina drum bun maine (daca am inteles bine!) Sa vi inapoi cu zambetul pe buze si cu schema de tratament in buzunar!
Moni te simnt...trista. Hai capul sus, toate problemele au o rezolvare mai devreme sau mai tarziu.Iese soarele si pt. noi, ai sa vezi! 
Nusy Doamne-ajuta sa fie bine de data asta!
Mari lolutza punctie usoara! Tinem pumnii!
Mimi
!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
felicia_ spune:
Mimi_m
stiu ce greu este...
daniela74,
8 foliculi pe un singur ovar, e foarte bine! important e sa fie cam de aceeasi dimensiune. in ziua punctiei ar trebui sa aiba in jur de 20 mm. Nu iti face probleme in legatura cu dimensiunile, dr va sti cand e cel mai bine sa faca punctia. Tu unde faci fiv?
Nusy
iana_mari
ma bucur sa te vad optimista si increzatoare!
fireyes, popcorn, ha?![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
iana_mari spune:
Felicia mersi,imi impun sa nu ma mai gandesc la nimic rau decat la reusita ca sa ma simt eu mai bine.Trei luni am suferit destul.(dupa al doilea fiv)Te pup.
Antosit iubita sa intri mai des sa ne spui cum merge cu tratamentul.Mult succes.
elenada spune:
Shery,Ioanatugs multa bafta va doresc. Va tin pumnii
Multa bafta fetelor in focuri.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!