FIV 194
Raspunsuri - Pagina 8
maria08 spune:
Nusy: Tinem pumnii!! Asteptam vesti bune!!
Mari Lolutza: O punctie usoara si productiva!!
Sa ne tii la curent!!
Ioanatugs: Vad ca ai schimbat medicul! Sa fie cu noroc!
Blanche25 spune:
Mimi_m imi pare rau, sa te intareasca Dumnezeu ca sa treci cat mai repede peste acest esec 

Nusy sa se fertilizeze toti de nota 10
Pisic bine ai revenit, unde ai fost?
Antosit pumnii stransi, sa fie fiv-ul norocos
Pupi la toate fara exceptie
amzulica spune:
21ali - n-am facut nici un test genetic - nimeni nu mi-a zis de asa ceva. Merg cu Dumnezeu inainte si ma bazez pe ecografii - chiar daca am facut ICSI insa am ajuns si pana la blastocist.
Chiar si amniocenteza am refuzat sa o fac pentru ca i-am vazut cat bajbaie. Copilasul asta mi l-a dat Dumnezeu si gata.
Cami
18+ 
http://community.webshots.com/user/amzulica
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Maria08 multumesc frumos!
Micky2007 felicitari pentru gemenasi, sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!
Mimi_m i-mi pare tare rau iubita!
Amzulica la Giulesti nici nu au Gonal_F, eu asa stiam. Mi-am facut comanda la Sensi-Blue si costa 75 RON fiola de 75UI, insa eu am si reducere de 15 %, asa ca e mai bine la ei.
Elenada multumesc la fel iubita.
Antosit multa bafta, sa fie FIV-ul norocos!
Si soarele va zambi cand tu vei veni 
Andrada.P spune:
Nusylica draga iti tin pumnii! Mereu ma gandesc la tine. Sper din tot sufletul sa fie bine de data asta. Daca te grabesti ma mai prinzi la Odisee!!
M-a amuzat povestea cu ceaiul si mi-a adusa aminte de ultimul meu FIV la Giulesti cand m-am trezit in ameteala mea si cum n-am vazut-o pe Cezara le-am intrebat pe asistente exact asa:" cate ovocite am ca vad ca Cezara nu e..." moment in care dr (careia nu-i zic pe nume decat cand vb cu voi) s-a ridicat de pe scaun
iar eu am exclamat "aaaa, e!". Jenant, ce sa zic!
Iar la Budapesta, dupa punctie, am stiut eu sa intreb dr in engleza direct cate ovocite am... Nu stiu cum s-a intamplat de-am fost asa setata!!! 
toate fetele fiv-oasele si va tin pumnii!
Andrada
32+ 

elenada spune:
Gonal poate fi comandat si la HELPNET costa 71.28 ron fiola de 75ui si daca ai card la ei ai reducere 5%.
Eu de la ei am cumparat si au fost foarte prompti cu comanda.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
nusy spune:
Fetele mele dragi,va multumesc tuturor pentru urari si pentru ca va ganditi la mine.Maine aflu cati embrionasi am.
Andrada: te pupic,sper din suflet sa te prind din nou la odisee.La fel si pe Kittykie
,cu care -daca totul mergea bine data trecuta-eram de-o varsta a sarcinii(am avut punctia in aceeasi zi).
Iana: daca tu simti asa,e ok,important e sa ai incredere in medicul tau.Spermocultura am facut-o odata cu spermograma la Gynera(am vazut ca au trimis proba pentru spermocultura la BiosDiagnostic).
Mimi: imi pare rau...singura consolare este s-o iei de la capat..cel putin ,la mine,asta e...
In rest...va pup dulce pe absolut toate!
Nusy
21ali spune:
salutare,fetelor am inceput sa umblu dupa pomana si al naibii nu am primit nimic am ajuns acasa cu traista goala dar si miine este o zi si o voi lua de la capat.Concret am cautat menopur compensat si surpriza; este in sublista C deci compensat 100% si se da ptr copii pina in 26 ani studenti si gravide.Miine voi merge la medicul ginecolog sa vad cum pot face dosar sau ce trebuie sa fac sa benificiez de compensare.Este apa de ploaie ce fac eu, dar sunt asa de revoltata pe ei simt nevoia sa ma cert zdravan cu ei asa sa le fac o zi proasta si lor ca noi avem destule.Amzulica multumesc frumos de raspunsul tau ,esti o fata pe cinste, asa am gindit si noi vom merge cu Dumnezeu inainte fara sa fac nici un test genetic, mine poimine voi face 40 ani si eu voi umbla dupa teste si compensari-las ca vine ziua de miine!

-sper sa nu fiu asa dupa amiaza.......

21ali spune:
Pentru fetele care vor sa faca FIV mai repede eu cred ca la giulesti se face mai repede ,eu am avut programarea facuta cred ca pe 15 sept. si pe 7oct.am fost programati iar pina la 1 decembrie sper sa am puiutii in burtica iar la gynara abia pe 29 noiembrie avem prima consultatie asa ca daca vrea cineva acea ora de consultatie sa-mi spuna.
flori76 spune:
Nusy:Doamne ajuta sa ai embrionasi de calitate si lipiciosi si sa vii cat mai repede la Odisee.Te asteptam cu toata dragostea!
Fetelor,vin si eu cu o intrebare la voi.Vad ca aveti numai cuvinte de lauda la adresa dr.Dracea.Ce vreau eu sa stiu este daca la Gynera ea merge doar pe fiv-uri sau si pe alte investigatii pt persoanele cu probleme de infertilitate.Am o cunostinta careia i-am spus de ea,ar vrea sa mearga la o consultatie,dar am zis sa va cer parerea mai intai.
Pupici si bafta muulta tuturor care sunteti in focuri.
------------------
Flori
28+