FIV 194

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Ioana ce repede ai actualizat si aici cu datele mele. Nu pot sa cred ce vrenicuta esti. Multumesc.
Fetelor va doresc tuturor ceea ce mi-am dorit si mie. Si a iesit.

Micky 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Crystyna,Iana: si multumesc! Iana,ma bucur ca ti-a placut d-na dr.Cu clipsarea trompelor nu stiu ce sa zic...uite,si Cristal le-a avut clipsate si,in final,i s-a recomandat sa le scoata...cere-i ei o parere,eventual.Bafta multa!

Iepurila: ai dreptate,cel putin de nota 10!!!!Ca mai este si frumoasa pe deasupra!

Fetele mele dragi,abia am ajuns si eu acasa de la Buc.,am obtinut 5 ovocite mature din 7 recoltate(ca de fiecare data,5 ovocite bune..asta mi-e organismul,clar).Vineri am ET,sper sa obtin macar 3 embrioni,la fel ca celelalte 2 dati.
Am avut o faza haioasa cu d-na Dracea,in sensul ca dupa punctie a venit la mine in rezerva si mi-a spus,printre altele,ca or sa vina fetele cu ceaiul. Eu..care ceai???? Ea...pai v-am intrebat in sala de operatie daca vreti un ceai,o apa si mi-ati spus ca vreti un ceai....Doamneeee....eu nu-mi aminteam nimic..cred ca deliram dupa anestezie,abia ma trezisem si habar nu aveam ce vorbeam.Bineinteles,ca i-am zis ca nu vreau nici un ceai,eu oricum nu le am cu ceaiurile si bausem apa plata din dotare.Oricum,a fost simpatica cum ma servea ea cu ceai si eu nu mai stiam nimic ce vorbisem.Radea si ea....

Cam asta a fost....va pup pe toate si va urez bafta multa,multa tuturor!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

Nusy bravo!! felicitari. pupici. noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

21ali - tot schema asta de tratament am avut-o si eu, si a dat rezultate. In plus, din diphereline am mai dat inapoi - ca 11 zile de inhibare mi-au fost de ajuns. Am facut stimulare cu 3 menopur si jumate diphereline. Mult succes.

Cami 18+
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Nusy - Doamne ajuta. Sa fie cu reusita pana la capat.

Cami 18+
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

21 ALI, AMZULICA, si eu am facut inhibare 10 zile cu difhereline 0,1 si apoi stimulare inca 10 zile cu jumatate de difhereline si 4 fiole de menopur pe zi. Joi dimineata am punctia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Nusy, iti tin pumnii sa fie bine

Mari, multa bafta joi!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Nusy, multa bafta,

Catalina, drum bun si sa vi de la greci ok. Te pup. Mi-a fost dor de tine.

Bafta tuturor, fetele mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ralucapaun
Nusy draga, tin pumnii in continuare!
Amzulica ai avut dreptate iubita, mi-a placut foarte mult de d-na dr. Dracea. Pe 27 oct. merg iar la d-sa cu noile analize facute si vedem cand incep. Si mie mi-a dat deja schema de tratament: protocol lung si 3 Gonal_F pe zi. Dar depinde de analizele mele pe care le voi face la urmatorul CM. Sper ca in noiembrie sa incep din nou!
Iana_mari
Cristinici multa bafta la prima intalnire cu Dracea!

Si soarele va zambi cand tu vei veni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miki2007,ai ramas graviduta cu gemeni?Darcina usoara si pala taermen si bebelasi sanatosi si norocosi!!!Sa ne mai spui ce si cum cresc bebei,pliiiz!Tinem pumnii sa fie totul bine pana la capat!

Mergi la inceput