FIV 194

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Eu n-am mai reusit sa fiu la zi cu cititul de pe forum... abia daca reusesc la saptamana
ma bucur sa vad ca sunteti vioaie si cu multe planuri in curs
eu sunt "stimulata" din toate punctele de vedere, iar sambata plec la viena. mai am o eco de facut joi, ca sa avem o prima idee de efectul stimularii. sotul spera ca sunt ca popcornul, ca pocnesc de oute
bafta multa, sper sa apuc macar sa va "citesc" dim umbra pana sa mai fiu si activa, mai ales ca mari noutati nu am...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

KORA, ITI UREZ LA MULTI ANI SI SA DEA DD CA LA ANUL PE VREMEA ACEASTA SA SARBATORESTI CU BB IN BRATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

iar io simt ca nu mai poooottttt, am deja 28 de zile de inhibare, transpir cu toata racoreala de aici ca pe plaja in Cancun si vreao sa vina odata 10 octombrie sa incep stimularea pliiiizzzzz m-am saturat sa fiu ca mam-mare la inceput de menopauza i wanna bi a laidi again!!!!

Delia, bafta pt surioare pentru Rudy!Citeam ce scriai zilele trecute si vreau sa vad daca intelesei bene: 20 de mii dolari pt un invitro cu tot tacamul sa zic asa...dar banii astia ii dati voi din boznar si asta in US of A?

Alexamary bafta si tie tin pumnii stransi stransi!

Fireyes draga colega, mi-a placut asta cu popcornul....asa sa si fie!al meu e bucuros ca de la suprefact rad intr-una si ca-s fata de treaba nu ca dupa puregonul de la primul fiv dupa care mai aveam putin si divortzamacu rad de mor din orice

Kora, la multi ani cu ceva intraziere dar cu aceleasi felicitari!!!

Antosit sunt curioasa cum este treaba pe la tine, sper sa fie cu noroc!

pupi everibodi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

aaa, pai Oana, ma bag si eu la cascadorii rasului daca e asa... ca pana la dipherelin, eu cred ca aveam suprefact in sange, dar m-a secat tratamentul...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

BiancaB,mersi mult

Iepurila,eu am un baietel de 2 ani si 7 luni si vreau sa retraiesc minunea ,...chiar e mai multe ori a zilelor cu bebe mic.Nu sunt usoare primele zile,luni cu bebe mic,...te prinde oboseala,o sa vezi,dar sunt magice acele clipe cand iti ti puiul in brate,nimic nu se compara cu fericirea asta.Ma bucur ca ai ales cezariana,esti mai in siguranta si tu si beba mica,chir daca dureaza un pic mai mult refacerea,plus sa te dai pe maini bune care nu uita sa-ti dea antibiotice ca sa nu se infecteze taiatura!Bafta caci esti pe ultima suta de metrii,...scumpa mica poate sa te surprinda oricand.astept povestea nasterii.
Alexa ,bravo pentru oute multe!Vor fi si multe bune,o sa vezi.
Oana,da noi a trebuit sa scoatem banii astia din buzunarSunt unii,putini,la care acopera asigurarea medicala o parte din cheltuielile fivului,dar nu suntem noi aia,din pacate.Asta e,ma rog la Domnu sa fie cu liniute si ochisori caci imi pierd rabdarile!
Eu am ajuns azinpte la urgenta din cauza unei migrene groaznice.Mi-era teama sa nu fie meningita,la cat de rau ma simteam.Dar e doar o raceala zdravana,...era bine sa ma fi ocolit,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

buna seara.va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.dr marinescu colaboreaza doar cu dr cocei (ca embriolog)pt fiv?multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Kindly, colaboreaza cu toata echipa, adica si cu Monica Dascalescu.

Catalina, drum bun si bafta la eliminarea chistului, lasa-l p-acolo si tu vino singurica!

Se apropie ziua cea mare si la noi, vineri ma asteapta Profu de cu dimineata!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna seara,amajuns acasa fetelor cu vesti zic eu bune,daca va aduceti aminte eu va bateam la cap ce pot face cu inviierea si tot voi-va multumesc din suflet- mi-ati spus de l carnitina si multi maca.Rezultatul spermogramei facute la Gynera este 10%forme tipice.3 spermatozoizi-cat.D/camera,1 spz.cat.B+7spz cat.D/camera-postcentrifugare.Doamna dr de la laborator nea spus ca avem sanse de ICSI ,a vazut ca unul s-a miscat,d-na dr Dracea mi-a dat azi medicamentele care trebuie sa le cumpar si va rog sa-mi spuneti daca se da ceva compensat din:-menopur 30fiole,dipherelin 0,1-21foile ,cum vi se pare acest tratament,nu este prea puternic?

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

scuze dar ploaia si oboseala m-au facut sa scriu unele cuvinte aiurea si fetelor voiam sa va spun ca d-na dr Dracea nea spus ca undestorul face prapad ptr barbatii care au anzele hormonale bune ,asta am patit si noi,va las o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Buna seara la toata lumea.Intrebare intrebatoare fetelor:azi am facut ecograf,ziua a6-a de stimulare si am 8 ovocite(am doar un ovar),este bine,este rau?Si cit de mari trebuie sa fie inainte de punctie?Va multumesc si sa auzim de bine.PA,PA

Mergi la inceput