FIV 194
Raspunsuri - Pagina 4
Bianca B spune:
Delia sa auzim de II si fi optimista
Aici (Anglia) se transfera un singur embrion daca esti la primul fiv si pana in 35 ani. Am fost foarte suparata cand am aflat dar dupa ce mi s-au explicat motivele si m-am documentat, m-am impacat cu aceasta decizie. Doar femeilor ce trec de 39 de ani si au fiv-uri precedente nereusite li se transfera 3 embrioni.
Multa bafta tuturor
Bianca 20+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
alexamary spune:
buna
ieri am avut si eu recoltarea de ovocite
mi s-au recolta 25 dar deocamdata nu stiu cat de mari sunt
acum am de luat tratamentul si vreau sa va intreb UTROGESTAN-ul cum il luati---oral sau vaginal
doctora a zis sa il iau cum vreau
dar in prospect scrie ca pt fiv se ia vaginal
daca a-ti luat vaginal dupa ET tot la fel a-ti luat
pupici
Moniland spune:
alexa, mult noroc sa ai si embrioni de calitate. Utrogestanul se absoarbe mai bine vaginal. Daca-l iei oral s-ar putea sa ai si ceva ameteli.
iana_mari spune:
Fetelor m-am intors si eu cu vesti bune.
Nusy draga ai avut dreptate e fenomenala d-na dr..Niciodata nu am stat de vorba cu un dr. 1 ora.Va inchipuiti asa ceva?Mi-a dat unda verde pt cel de al treilea fiv.Nu am nici un chist.De hidrosalpinx mi-a zis sa nu ma mai gandesc la el odata ce am trompele clipsate e ca si cum nu le-as mai avea,deci lichidul nu are unde sa se scurga.O a treia laparascopie poate pune ovarul in primejdie.Mi-a dat deja si schema de tratament.Tot protocolul lung cu gonal.
Am de repetat cateva analize :cultura col si spermocultura.Va rog spuneti-mi si mie la bios se face programare pt.cele doua analize.Pot sa merg direct cu recipientul de acasa?
O sa fac fiv-ul la spital pt. ca am reducere mare acum.
Amzulica te pup pe burtica .Ti-am urmat ex.
Ioanatugs da suntem iar colegute .Intre 3-7 noiembrie trebuie sa sun pt.programare.
Blanche iubita si mie mi-era dor de toate dar nu aveam nimic nou sa va spun si in delta anul asta a fost sezonul mai lung.Am avut multa treaba.
Antosit tu ce faci ,in ce stadiu esti?
Fetelor mi-a zis d-na dr. sa uit ca am hidro. sa nu ma mai gandesc la el ,ma stresez degeaba si nu-mi fac decat rau.
Nusy sa-ti de d-zeu multe ovocite.
Va imbratisez pe toate.
Moniland spune:
Da iana, dar cu cat ma gandesc mai mult cu atat cred ca nu o sa fac anul acesta. Mi s-a dereglat CM si nu-mi mai ies socotelile.
amzulica spune:
Oh, lume noua, Iana_mari. Deci ti-a placut d-na dr. Ma bucur, dupa atatea esecuri era nevoie de cineva cu suflet nu de o mutra morocanoasa nu? Ma gandeam ca am corupt deja 3 fete sa schimbe medicul: pe tine, Ioana si Cristinici. Doamne ajuta fetelor sa schimbati norocul, va urmaresc cu sufletul la gura si va tin pumnii.
Cami 18+
http://community.webshots.com/user/amzulica
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 iepurila,felicitari pentru bebe scump ce urmeaza sa vina acus.Sa ne mai scrii macar din cand in cand si dupa ce apare puiul!Ai programat unde se va naste puiul?Va veni prin cezariana sau vrei sa incerci vaginal?Prunc sanatos,norocos ,nesingur la parinti,si care sa va bucure inimile toata viata!Blache,scumpa,eu am nevoie de puiutii congelati caci vreau neaparat inca 3 copilasi macar,poate chiar 4.Prefer sa ma chinui un pic dar sa am casa plina de rasete,tipete,,....de oameni.Noroc si tie!!!Amzulica,am 29 de ani si am ovare polichistice si de asta reactionez anapoda la medicatia de stimulare.E si o parte buna,...cu numarul mare de embrioni rezultati,calitatea buna si ea,daca din 27 au ajuns 17 in ziua 5 de la fertilizare,doar ca ma sacaie astia pe creieri cu selectia lor.Privitor la furatul de embrioni,.....si eu fac parte dintre cele paranoice ,....dar m-as mira,nu cred ca practica asa ceva pentru ca aici si sunt clinici unde cei carora le-au ramas embrioni dupa ce au deja numarul de copii dorit(2,3 de obicei),pot dona acesti embrioni ramasi in loc sa ceara sa fie distrusi.Si chiar am intrat pe site-ul unora de acest fel si pledau foarte frumos pentru dreptul la viata a acestor puisori,plus ca parintii naturali isi faceau reclama,puneau poze cu copilasi lor sau cu ei,dau informatii despre inaltimea,trasaturile fizice si IQ-ul parintilor.Chiar am dat din intamplare si peste un site din Spania de acest fel.Deci de asta nu vad de ce ar fura ei embrioni cand sunt cu miile donati,iar parinti naturali nu cer bani sau alte cele,ci doar sa se asigure ca puiutii nu ajung la niste oameni fara teama de dumnezeu care i-ar chinui.Noroc!Mimi,asteptam o veste buna! noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
si va doresc si voua din toata inima sa traiti marea minune (chiar nu sunt vorbe goale).
Daca ma intrebi pe mine, sper ca bebelasha sa stea la locul ei, la mami in burtica pana in 20-21 octombrie si apoi va veni pe lume prin cezariana.
Daca vorbesti cu puiuta mea sa-mi spui si mie te rog ce are ea de gand . Iti dai seama ca ea dicteaza totul....
Eu, iepurica 37+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
iepurila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nusy Dragele mele,va multumesc pentru pumnii stransi,sper sa fie totul bine maine,am emotii.Va pup dulce pe toate! Iepurila: nastere usoara si bebel sanatos,sa fiti fericiti toata viata!Verisoara ta (stii tu care) este o dulce si o fata de nota 10.Am impartit aceeasi rezerva la Polizu in 2005 pentru 2 zile si de atunci am ramas prietene.Azi am aflat ca e verisoara ta.Va pe amandoua. Catalina: multa bafta in Grecia,sa vii sanatoasa si rezolvata! Iana: cum a fost azi? Ceva impresii? Nusy |
pup si eu dulsi, moldovinesti!
Nota 10? cel putin!!! Doamne ajuta!!!
Eu, iepurica 37+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.