FIV 194
Raspunsuri - Pagina 17
mimi_m spune:
Mihaele,nu am avut ce sa congelez, am avut 3 embrioni si au fost transferati toti .
Nu stiu ce sa fac in continuare, trebuie sa-mi revin finaciar mai iantai...si apoi o iau de la capat probabil...
Ioanatugs spune:
Alexamary multa bafta, sa fie lipiciosi de mami!
Rubia multa bafta luni la eco!!
Impatience sa stii ca deja regret ca nu ai fost la intalnire!
Cand ne vedem??!!![]()
Mimi_m o sa-ti revii iubita si o s-o iei de la capat!
Si soarele va zambi cand tu vei veni 
mihaele spune:
Mimi sigur ca o sati revi si ai sa o iei de la capat ai incredere in Dumnezeu o sa fie bine se va indura si de noi toate care ne chinuim sa avem bebele nostru sint sigura de asta te pup si fi tare eu sunt la fiv 3 nereusit asta este viata nu ne este nici noua usor dar ce sa facem la anul o lom de la capat pana vine bebe

KITTA spune:
Doamne fetelor cat mai scrieti ca nici nu pot sa va citesc trebuie sa imi liber de la servici, iar de raspuns la fiecare nici atat.....Deci incerc sa va citesc din umbra si sa fiu alaturi de voi..
impatience spune:
hai fetelor la cafele, ca va fac copii, stii cum? doar ce ma uit la voi si ramaneti bortzoase! CE cuvinte din Matrix mai e si ala HSG???? sa fac si io???
Fragutza spune:
Impatience, HSG este histerosalpingografie, o procedura prin care se verifica permeabilitatea trompelor. E fun:), fa-o si pe asta!
Raluca
nadejda73 spune:
mimi_m imi pare rau ca nu ai reusit.mama mea locuieste in braila si vin des la ea si tare mi-ar placea sa te cunosc.nu stiu daca fetele din br-gl se intalnesc,eu una asi spune prezent.
reusita ta(ca de altfel orice reusita) mi-ar fi dat sperante.
sper sa poti trece cat mai repede peste asta si sa treci la urmatoarea incercare.
toate fetele.
crisis81 spune:
Nusy MULTA BAFTA MAINE!!! Sa te vedem
peste 8 luni jumate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
impatience spune:
ne ne ne ne ne! ca d'asta am auzit: imi baga o chestie pe trompitze
P'asta o lasam ca, ce sa o mai experimentez daca tot fac FIV???? Ca tompitzele la FIV sunt asa, sa se amuze si ele de ce NU patesc, nu-i asaaaaaaaa???????
Nusy, multa bafta maine, asa, ca si cand ne-m fi cunoscut!!!!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Impatience, HSG este histerosalpingografie, o procedura prin care se verifica permeabilitatea trompelor. E fun:), fa-o si pe asta! Raluca |
Ioanatugs spune:
impatience Daca a-ti ajuns la FIV trompele nu mai conteaza. 
Nusy multa bafta iubita, sa fie lipiciosi de mami!
Si soarele va zambi de dragul tau