FIV 194

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mihaele:

Dragele mele,parerea mea asta e,ca trebuie facuta...sunt multi medici ,insa,care refuza sa o faca din prima..abia dupa cateva nereusite o iau in calcul...sincer,eu n-am avut curajul sa incep FIV-ul fara ea.Acum... voi faceti cum credeti...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Mihaele, suntem in aceeasi situatie...
Tie ti-a venit ciclu? eu nu am semne de sangerare, de la Giuly mi-au spus sa nu intrerup tratamentul pana luni, iar atunci sa fac un test de urina... oare mai are rost sa ma indop cu hormoni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

mimi eu aam fcaut beta luni si mai zis si mie sa nu intrerup tratamentuul
sa repet miercuri am repetat beta bineinteles ca tot 0.1 azi am intrerupt tratamentu nu stiu ce sa zic eu nu mai vroiam sa refac beta dar sotul meu a insistat foarte mult mai spera saracul intr-o minune eream sigura ca nu are cum sa creasca in 2 zile nu stiu ce sa zic faci cum crezi tu de cuvinta eu primul test beta lam facaut in zi 11 de la ET si probabil de aia ma pus sa repet in zi 13 si nu sangeram rau decat foarte putin ceva maaro nu stiu ce sa zic cm-ul la tine o sa vina dupa ce opresti tratamentul.
Te pup si DD sa te intareasca sa treci peste esecul asta tu ai congelat embrioni?

Mergi la inceput

Nusy iubita ai perfecta dreptate sunt la al 3 fiv nereusit si abia acum fac histeoscopia ai mare dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Nusy muuuuulta bafta la ET si pentru bebe ajunge si unu dar sa fie tare si foarte lipicios
Imi doresc din toata inima sa reusesti mai ales ca am fost colegi de camera si ne-am cunoscut personal si ne bucuram impreuna off off

Fetelor Nusy are dreptate , histeroscopia sa faceti neaparat inainte de FIv ca poate sa fie multe chestii care nu se vad cu un simplu HSG.
Si eu am facut dureaza 10 minute si merita sa stii cum stai "inauntru", vezi in televizor totul cum se introduce camera in uter si cam cum arata uterul pe dinauntru
Bafta la toata fetele sa sa veniti la Gravidute cat mai repede !!!

kittyke 36 +

http://good-times.webshots.com/photo/2028518370103867285NRlWgD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

mihaele noi am facut la Bios cariotipul si microdeletiile si ne-a costat vreo 1700 RON.
trebuie sa suni mai intai ca se face programare

Mergi la inceput

Rubia multumesc frumos amine am sa sun la Bios tu ce faci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

ma stimulez iar luni ma duc la Giulesti la eco

Mergi la inceput

Bravo iubita productie buna si sa fir acum cu reusita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Sheritosa vii cu picanterii de la Mr. Big. si sa ii transmiti lui Getix complimente din partea mea. Daca intreaba de mine spune-i ca mi-am luat lume ain cap si am luat drumul Vienei ....

Mergi la inceput