FIV 194

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Yap! eu am facut-o (Nu pot sa cred ca am si eu asa analize ! Deci, sper ca e vorba de cariotip (si microdeletii)! Eu am facut la Bios Diagnosis, dar tot cam atat de scump e! DAR NU FA LA MEDSANA. din cate stiu eu, dau rateuri!. La Bios Diagnosis e super, din cate stiu eu. Doar ca trebuie sa astepti vreo 3 saptamani pana la rezultat! Si se face nuai martea, parca! Ai numarul de la Bios?

Citat:
citat din mesajul lui mihaele

Fetelor va rog ajutatima unde pot sa fac Cariotipizare ne-a spus dr ca trebuie sa facem analiza asta si nu stiu unde am gasit la medsana dar e super scum 21 mil. Daca a facut cineva analiza sa ami spuna si mie unde o pot face.VA multumesc si bafta fetelor care sunt in tratament.Si numai rez pozitive sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Iana: mersi Histeroscopia a doua am stabilit-o impreuna,aproape am propus-o in acelasi timp,cand mi-a spus ca trebuie sa fac chiuretaj pentru sarcina oprita in evolutie.Din cauza riscurilor care existau ulterior,sa apara o sinechie,am luat amandoua in considerare histeroscopia.

Impatience: da,repede,pana maine!

Histeroscopia consta in introducerea unui gaz,sub presiune,prin vagin pentru a se vizualiza colul,uterul cu o minicamera de luat vederi.Doare putin,suportabil,ca la ciclu...pe mine m-a durut mai putin ca la HSG.In principiu,nu se face cu anestezie,daca e doar de diagnostic.Se efectueaza dupa ciclul menstrual,cam pana in ovulatie,in mod normal,insa ,daca stii ca nu esti insarcinata,se face si dupa aceea..eu am facut-o dupa z21,din cate imi aduc aminte.

Ali: mai ai timp s-o faci pana pe 29,numai sa gasesti disponibilitate la medic,sa ti-o poata face,sa fie liber.Trebuie sa vorbesti cu dr.,sa insisti ca vrei s-o faci,pentru linistea ta,sa nu ai vreo problema la uter.

Fetelor,am uitat sa va spun ca azi mi-am facut si progesteronul.Stiti cat e??? 126,3!!!! La o limita maxima de 27 si in conditiile in care aveam "la bord" doar un progesteron injectabil de 100 mg facut alaltaieri,apoi 6 utrogestane luate ieri si 2 utrogestane luate azi-dimineata.Dracea mi-a zis de alaltaieri ca nu trebuie sa iau injectabil,ca am eu ceva pe creier cu chestia asta,dar daca tot insist,sa iau 50 mg injectabil la 2 zile si doar 4 utrogestane.Eu,in sinea mea,ma gandisem ca iau injectabil +6 utrogestan,insa vazand acum cat mi-a iesit analiza,cred ca fac cum mi-a zis ea...ca sa renunt de tot la injectabil,nu-mi vine...chiar am ceva pe creier!

Edit: Ali,acum am vazut ca ai scris ca ai facut un chiuretaj..pai cu atat mai mult cred ca trebuie s-o faci...sa-i spui dr.de chestia asta.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

multam fain de raspuns ,ce m-am relaxat numai gaz in mine n-am bagat dar daca trebuie ce sa fac,lasa Nusy tu ai pe creier injectabilul si eu am menopurul.De ce l-au bagat astia in c?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Nusy eu am facut chiuretajul acu in 2000 si au urmat vreo7-8-9 IAD-uri fara reusite toate facute cu dr Dracea dar nu m-a intrebat de gazele astea,le fac si pe astea daca treba ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Va multumesc fetelor am sa sun maine la Bios sa vedem la Medsana nici vorba nu vreau sa fac acolo si trebuie sa fac si eu Histeroscopie sa vedem pe unde spunetimi si mie un dr la care sa merg sa fac Histeroscopia .
Nusy iuvita sa te ajute DD maine la ET pe tine si pe bebei tai maine sa fie lipiciosi.
Koricica un start bun la tratament si DD sa fie cu tine
Antosit drum bun si mult succes la injectare si sa te ajute DD
Fetelor va pup pe toate si va imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Io ma fac verde-rosie albastar numai cand cetesc! deci tre s abag niste gaz in mine si io??????

Mergi la inceput

Impatience iubita esti tare nostima si eu trebuie sa fac Histero tu unde o faci si cu cine? a-mi tatie si mie fundul de frica dar trebuie sa o facem si peasta pt bebe facem orice

Mergi la inceput

saru mana, mihaela. cand afli unde o fac, sa imi zici si mie ca abia am aflat ca tre sa o fac! macar HAI SA O FACEM IMPREUNA, sa fie m ai fun! ce zici?

Citat:
citat din mesajul lui mihaele

Impatience iubita esti tare nostima si eu trebuie sa fac Histero tu unde o faci si cu cine? a-mi tatie si mie fundul de frica dar trebuie sa o facem si peasta pt bebe facem orice

Mergi la inceput

Impatience iubita ar fi minunat daca am faceo impreuna te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Impatience, dau si eu o cafea tare, cu lapte, fara lapte, cu zahar, zahar brun, zaharina..cum vrei tu..numa plod sa iasa

So, cine mai are pofta de mancare de la Ioana sa zica..ca eu tot!

O intrebare pt dna profesoara Kora, daca am facut HSG mai tre sa fac si histeroscopie? Nu mi-a zis niciun medic pana acum. Adica ei mi-au zis ca uterul este ok..nu stiu exact cum au vazut, da ma rog, eu i-am crezut.

Raluca

Mergi la inceput