FIV 194
Raspunsuri - Pagina 14
21ali spune:
Nusy multumesc de raspuns dar aceasta anza cind anume se face in ce zile si daca eu am programare pe 29 pot sa fac aceasta anza chiar de ea nu stiu nimic.Trebuie internare ?doare?Daca nu poti sa-mi raspunzi rog celelante fete tu trebuie sa te odihnesti ptr ziua cea mare .Dumnezeu sa-ti ajute sa ai miine puiuti sanatosi si voinici sa se lipeasca de tine!
impatience spune:
repede, repede, nusy. Pana maine, nu?
| Citat: |
| citat din mesajul lui nusy Impatience: Nusy |
KoraPop spune:
Impatience draga eu te-am asteptat la intalneala!!!Eh,daca veneai faceam super linistita fiv-ul asta
!Da' te invit la o cafea fara cofeina si iti dau notitele mele de la cele trei fiv-uri in schimbul gravidelii promise
.Si acum vorbind serios:daca iei 10 zile antibiotice pune draga mea si niste ovule antimicotice ( clotrimazol sau altele) ca sa nu te pricopsesti cu candida.Si pe langa antibiotice ia si niste biotics pentru flora intestinala pe care antibioticele puternice o cam distrug.
elenada la Giulesti acum puregonul se da sub forma de pen ( stilou ),nu sub forma de fiola.O cutie costa in jur de 4 milioane si un pic.Gonalul si puregonul sunt amandoua FSH,dar sunt confectionate din materiale oarecum diferite de aceea si diferenta mare de pret.Personal puregonul mi-a dat rezultate mai bune decat gonalul,depinde mult de la organism la organism,eu le-am experimentat pe amandoua si votez puregonul ( pentru mine).
Sunt bucuroasa ca mi-au venit pe mail si ultimele analize:factor V. Leiden si lupus anticoagulant,amandoua sunt ok!Mai trebuie sa trec si de eco de luni care sper sa fie ok si ea si apoi dau startul!
Kora
CARPE DIEM!
iana_mari spune:
Nusy mult noroc maine la ET si sa dea D-zeu sa ramana acolo lipiti.
Spune-mi si mie ai cerut tu inca o histero sau a vrut ea?
Alexamary mult noroc si tie si sa vii cu test pozitiv.
Sherita da sunt tulceanca ca si tine.Eu stiam ,ca de mult stau cu ochii pe tine.Mult succes.
Antosit drum bun si mult succes la injectare.
Ioanatugs am sunat si m-am programat pe 5 noiembrie la eco si poate incep si tratamentul daca totul e bine.
impatience spune:
ha, Kora, saptamana viitoare iesim cand vrei tu la cafea! Vorbesc serios!!!!! Doar ca eu ma bag la cofeina, ca la mine cofeina e direct in vene
In lata ordine de idei, mi a zis sa iau pe langa zinat si Nistatina- care cred ca e pt candida(habar n-am ce e aia, dar o iau!)- sau, mai exact IMPOTRIVA candidei! Si multumesc de sfat, ma duc sa iau ceva pt flora stomacala ca adevarul e ca deja ma doare stomacul si iau antibioticele de doar 3 zile!!!
Kora, te mai sacai inca o data cu intrebarea mea retardata? Ai cumva o lista completa a analizelor necesare? Ca mor daca nu le am nici luna asta, sau nu le am pe toate! si mie nu mi a luat decat sange si analiza de secretie vaginala pana acum! niic gand de histerosalpigarfie sau cum se numeste sau alte chestii de ziceti sa le faca ali.... of, of of- ma duc sa ma vopsesc blond deschis de tot azi!
Multumesc frumos!
impatience spune:
Ce e aia "histeroscopie"???????
![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui 21ali fetelor ,va rog sa-mi spuneti daca am toate analizele hormonale mai trebuie sa am si histeroscopie sau HSG?Dr nu mi-a recomandat asta dar ar trebui sa le am daca problema nu este de natura feminina? ali |
mihaele spune:
Fetelor va rog ajutatima unde pot sa fac Cariotipizare ne-a spus dr ca trebuie sa facem analiza asta si nu stiu unde am gasit la medsana dar e super scum 21 mil. Daca a facut cineva analiza sa ami spuna si mie unde o pot face.VA multumesc si bafta fetelor care sunt in tratament.Si numai rez pozitive sa avem
21ali spune:
Mihaele incearca la medlife si acolo se fac asemenea anze,fetelor nu ma lasati cu ochii in luna, doare acele anze sau interventii?eu am trecut printr-un chiuretaj destul de urit de m-a marcat pe viata de aceea as vrea sa stiu ce ma asteapta.Daca Impatience se face blonda rau eu ma fac verde sa ma manince vaca daca pricep de ce au pus astia pe lista C MENOPURUL?