FIV 194
Raspunsuri - Pagina 13
Blanche25 spune:
Alexamari daca ai facut ET miercuri, azi esti Z1, pentru ca ziua ET este Z0, nu de alta dar cat de curand incepi cu simptomele
. MULTA BAFTA si PUMNII STRANSI 
elenada spune:
Kora ai idee cat costa o fiola de puregon?
Si care e diferenat dintre puregon si gonal?
Eu am inteles ca nici una dar totusi e o diferenat mare de pret intre ele.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
impatience spune:
Kora
da, stiu ca ai stat la petrecere...fir ar sa fie !
Sunt plina de ciuda si acum ca nu ma reusit sa ajung! Am devorat pozele! Cu prolactina mea, nu stiu cum e, pare ca e in limte acum dar eu stiu...
Deci, tu zici ca Marinescu. Tot cu el faci si tu? eu pa Marinescu nu l am vazut nicidata, doar pe Niculescu, atunci dupa ce am pierdut sarcina, si..era plin de compasiune- poate mi s a parut???
Tu cand incepi? Sa ai muuulta bafta!

Sheri cu cine face? ca parca numai noi 3 suntem la giulesti in perioada asta?
pup fetele
impatience spune:
ia, ca ma zapaciti de cap! Deci, ca sa nu patesc ce am patit cu analizele, ca ma duc cu nervul (pentru cine nu isi mai aminteste, m am dus ca o floricica in ziua 21 sa incep procedura de FIV si am constatat ca uitase sa imi spuna sa fac analize
. Asa ca am mai asteptat o luna- luna asta SPER, iar intre timp am mai descoperit si ca am pe e-coli aia- adica cica unii asa de mici si de insignifianti incat daca nu era vorba de FIV nici nu imi trecea in rezultat ca fiind pozitiv rezulatul la E coli. Aoleeu. SPER CA INTELEGETI CE ZIC ACI!!!). However, intrebarea mea e: sa imi cumpar si eu ceva medicamente inainte de a incepe procedura (mie nu mi-a dat nicio schema inca, doar mi a spus ca facem procedura lunga) Sheri, mi ai zis ti de niste medicamente, le-am notat si am intrebat-o pe cocei dar a zis ca nu e cazul TOTUSI, ca sa nu ma trezesc ca o floricica nevinovata atunci, ca ma spanzur!!!! ce ziceati, sa fac rost de ceva medicamente de pe acum, ca sa ma asigur?

In ce puii mei consta procedura lunga si cat de inavziva e? help fetelor, ca ma viziteaza Dna. Depresia!
alexamary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 Alexamari daca ai facut ET miercuri, azi esti Z1, pentru ca ziua ET este Z0, nu de alta dar cat de curand incepi cu simptomele ![]() |
aoleu
de cand le astept
pupici
alexamary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenada Kora ai idee cat costa o fiola de puregon? Si care e diferenat dintre puregon si gonal? Eu am inteles ca nici una dar totusi e o diferenat mare de pret intre ele. elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
ma bag si eu in discutie
eu am cumparat puregon de la med life
si a fost 125 lei fiola de 50 ui
eu am facut 3 pe zi
m-a topit la bani
nusy spune:
Gata,am vorbit la Gynera.Ca si datile trecute,din 5 ovocite au rezultat 3 embrioni...2 de 4 celule si 1 de 2 celule..pana maine mai cresc,sper sa ajunga la 8 celule(la primul FIV am avut 3 embrioni de 8 celule,iar la al doilea 2 de 8 si 1 de 6).ET-ul este maine la 13.45.
Anto: bafta multa si din partea mea la acest FIV,sa fie reusita deplina!
Impatience: daca te referi la medicamentele pentru procedura FIV,eu cred ca poti sa le iei direct atunci,cand mergi la Giulesti,n-are sens sa le iei dinainte,caci la farmacie le au.
Pentru e-coli( pe care ii avea si sotul meu in spermocultura),Dracea ne-a prescris la amandoi Monural-plic, doza unica.Mi-a convenit de minune,decat sa inghitim nu stiu cate zile antibiotic clasic.Se dizolva in apa si iese ca un suc cu gust de portocale.Nu se gaseste la toate farmaciile,noi l-am gasit la Sensi Blue.
Sheri: bafta multa maine,la Giulesti...nu cred ca ai cum sa ma calci,caci eu sunt la Gynera.
Rami: 

Va
pe toate!
Nusy
21ali spune:
fetelor ,va rog sa-mi spuneti daca am toate anzele hormonale mai trebuie sa am si histeroscopie sau HSG?Dr nu mi-a recomandat asta dar ar trebui sa le am daca problema nu este de natura feminina?
nusy spune:
Ali: spre siguranta ta,trebuie sa le ai...chiar daca problema nu pare a fi de natura feminina,nu poti stii cu siguranta(daca nu faci histeroscopie) daca uterul tau e bun,fara polipi,sinechii,intrucat nu se vede intotdeauna la eco asa ceva.Iar HSG-ul depisteaza si el hidrosalpinx-ul.Eu,te sfatuiesc sa le faci,in mod normal ele sunt pe lista analizelor obligatorii care se cer la Giulesti(vezi prima pagina a subiectului).Eu le-am facut inainte de primul FIV,iar histeroscopia am repetat-o si acum,inainte de al treilea.
Nusy
impatience spune:
SUPER TARE, nusy! noua ne-a dat 10 zile de Zinat, de 2 ori pe zi. Si inteleg ca e foarte tare! sper sa nu facem candida
. Ideea e ca se pare ca reactiona foarte prost la antibiotice e coli asta! mama lui! si mai era si asa de mis si amarat de mais a nu apara in analize! doar ca sa imi incurce mie planurile!!!!
APROPS, fetelor, va invit sa ma cunoasteti! DECI, va jur, daca ma cunoaseti, ramaneti insarcinate aproape INSTANTANEU! Pe bune! Dovada stau toate prietenele mele, 3 coafeze, , femeia care ma ajuta la curatenie (cu gemeni!!!!!), colegele...sa mai enumar???? Doar intru in vorba cu una, si, va jur, luna viitoare e insarcinata! Chiar si alea care NU isi doresc! Deci...va astept!
a