FIV 194
Raspunsuri - Pagina 12
impatience spune:
da, frate, sa le ia naiba de prolactine si progesteroane! dar pare ca mie nu mi s-a marit ![]()
Blanche25 spune:
Care sunt valorile de referinta pentru prolactina? Nu de alta dar e posibil sa fie in diferite unitati de masura, mie mi.a iesit 23, exact valoarea superioara si mi.a zis sa nu ma ingrijorez.
Mihaele imi pare tare tare rau.
. Vad ca deja te gandesti la congelati ceea ce e foarte bine. Eu stiu ca se decongeleaza 2 si faci doar tratament de sustinere a sarcinii si un pic de pregatire a uterului parca. Tin pumnii stransi sa reusesti de data asta.
mihaele spune:
Blanche25 multumesc pt raspuns sa ne ajute DD pe toate sa reusim da ma gandesc la congeltai dar inainte de ET vreau sa fac histeroscopie sau laparoscopie sa vedem ce zice dr .Si mai vreau sa fac si eu si sotul meu HISTEROCOMPABILITATE HLA a fcaut cineva aceasta analiza? stie cineva unde o pot face?VA pup si sa fie numai reusite.
antosit spune:
Moni merci!
Drum bun maine si sa vi cu vesti super...eu sper sa ne tinem de manuta si sa ne prinda anul nou cu bb-ic/ici la purtator!![]()
Blanche multumesc pt. lamuriri.pana la urma am sa pun totul la bagajul din cala si am sa ma rog sa nu pateasca ceva pretioasele fiole
!
Mihaele
!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
21ali spune:
Salut,Impatience mi-a zis dr sa facem acele teste de cromozomi ,pe braturi lungi,scurte..........microdeletii nustiu exact termenii lor dar stiu ca este o anza ce-ti indica daca este ceva genetic si cum am scris in urma merg pe mina dr.dar cu credinta in Dumnezeu.Fetelor nu ma judecati dar sincer m-am saturat de anze dr si teste,am ajuns sa facem mai multe spermograme decit dragoste,la naiba la 80 de ani ce-am sa fac?

Delia21 spune:
Alexa,iti tin pumnii si tie!Ba eu zic ca e bine sa fi cat mai sedentara si prin pat zilele astea.Eu asa am facut in prima mea incercare si nu mi-a parut rau.Acuma sa nu te simti vinovata daca mergi la buda de 10 ori pe zi,eu asa am patit,...pentru hiperstimulare trebui sa beau multe lichide....si eram si eu tare tematoare sa nu pateasca ceva puiutii .
Fetelor voua la cate zile dupa ET vi s-a spus sa faceti testul de sarcina?Caci mie dupa 9 zile mi se pare cam devreme,...si caut de mama focului pe internet sa aflu cand incepe un embrion sa produca hormonul de sarcina,....si nu gasesc informatii lamuritoare si multumitoare.Eu o data pe zi e musai sa ies afara din casa pentru Rudy caci l-am tinut toata ziua in casa luni si ,....tare nefericit a fost.O prietena de-a mea la al 2-lea fiv a mers la munca de a 2-a zi dupa fiv,cu fiu-si in brate,avea un an jumate copilul,...ea lucrand l cresa,acolo iar ridica in brate copilasi,si tot a ramas insarcinata cu al 2 lea copil al ei si a avut transferat un singur embrion.Deci daca e sa fie...vine bebe si asa.Acuma nu zice nimeni sa sari coarda...
impatience spune:
127-637
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 Care sunt valorile de referinta pentru prolactina? Nu de alta dar e posibil sa fie in diferite unitati de masura, mie mi.a iesit 23, exact valoarea superioara si mi.a zis sa nu ma ingrijorez. Mihaele imi pare tare tare rau. ![]() . Vad ca deja te gandesti la congelati ceea ce e foarte bine. Eu stiu ca se decongeleaza 2 si faci doar tratament de sustinere a sarcinii si un pic de pregatire a uterului parca. Tin pumnii stransi sa reusesti de data asta. |
KoraPop spune:
Salutare tuturor!
Fetelor ce harnice ati fost!Ati scris o multime de pagini!O zi nu intru si abia apuc sa recuperez!
Impatience ai analize foarte bune,poate prolactina e totusi un pic maricica.Sfatul meu e sa il alegi pe prof. Marinescu.Imi pare tare rau ca nu ai reusit sa vii la intalnire.Eu te-am asteptat.Poate altadata.
alexa ai facut ET la 48 de ore sau la 72 de ore?Bafta!
Catalina te asteptam fara chist si numai cu vesti bune!
Sheri bafta maine,sa o cuceresti pe Getuta,da' mai ales pe prof si sa vii cu vesti bune!!!Fa lista de intrebari si nu veni fara toate raspunsurile!Ma bazez pe tine
!
Despre mine deoacamdata nu mai am noutati.Luni dimineata la ora 7.30 voi fi la usa la madam Geta si voi astepta cu muuuulta rabdare sa intru si eu la eco.Nu am mai facut eco de vreo 5 luni bune.Sper sa fie ok si sa imi dea unda verde prof. Marinescu.
Fetelor la Giuly se pare ca s-a ieftinit tratamentul.Mie mi-a spus in vara dr. Cocei ca prof. Marinescu incearca sa faca un fel de contract ( pt puregon) sa ni-l dea mai ieftin.Eu zic ca a reusit.Spun asta pt ca pe mine data trecuta numai puregonul m-a costat 33 de milioane,iar acum a spus ca ma costa vreo 20 de milioane,singura diferenta fiind ca acum e la pen,in rest...acelasi tratament.Totusi 13 milioane inseamna ceva la buzunar!
Va doresc o zi minunata!
Kora
CARPE DIEM!
rami 73 spune:
Nusyca, de data asta o sa fie totul bine !!! Tin pumnii ! 
Shericuto, BAFTA MULTA, sa incepi cu dreptul ! 
Catalina,
lasa chistul la greci ca noua nu ne trebuie.![]()
Antosit, drum bun si bafta multa !!
pozici 
rami
20+ 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean