FIV 194
Raspunsuri - Pagina 11
elenada spune:
Alexamari iti multumesc mult de informatii.
Iti dorec multa bafta sa se prinda piutii si sa stea la tine in burtica pana la 9 luni.
Moniland caut pregnil pt o prietena buna care a facut IA in austria si cei de acolo i-au zis sa faca pregnil dupa 8 zile de la IA pt fixare
Si ea nu a stiut ca in Romania nu se gaseste si acum nu are de unde sa faca pregnilul de fixare.
Mie nici nu mi-au zis cei din austria de pregnil. Cred ca ti-l fac ei acolo la clinica desi ma gandesc sa imi cumpar si eu de aici daca gasesc.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
impatience spune:
Ali, ce teste genetice mai exact?
| Citat: |
| citat din mesajul lui 21ali Buna dimineata,Mimi imi pare rau ptr tine,daca nu a fost sa fie de data asta Dumnezeu va avea grija data viitoare.Amzulica am uitat sa intreb aseara daca ati facut si testele genetice ,noua nea propus d-na dr sa facem aceste teste-cu ICSI este riscul de 5% copii cu malformatii,dar noi am zis ca vom merge cu Dumnezeu inainte si nu vom face aceste teste.M-am saturat de teste si analize, trebuie sa mergem la o ultima consultatie la sf lui oct.,va face sotul o spermocultura si vom vedea atunci cum vom sta.Eu cred mult in acest tratament care mi-ati spus voi si dr Dracea a mai adaugat vit.C,vit.E,acid folic pe linga carnitina si multi maca,la sf. lui noiembrie vom face FIV, eu mai am de facut anal. estradiolului si un papanicolau.Vom merge cu Dumnezeu inainte! ali |
impatience spune:
asaaaaa, fetelor!

Am revenit si eu! Stati sa recuperez:
- scuze ca nu am reusit sa ajung la peterecere, fir ar a naibii de treaba!!!!!!!! Imi doream atat de mult, ii spusesm si barbatului ca abia astept MAREA INATLNIRE, avema caietul pregatit si...faaassss! ca A trebuit sa stau la birou pana in creierii noptilor! Sheri, cand mai facem una? repejor?
- Kora LA MULTI ANI!
sa iti dea DD bebe scump repede, pana la anul de ziua ta
- mimi, imi pare atat de rau....
petricica...nici n am cuvinte. Din pacate stiu cum e
- Catalina, hai fara chist si cu tratamentul pentru succes! Bafta
- Sheri, tin pumnii maine!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toate fetele 

si bafta. Am citit azi tot ce n am citit de aproape 2 saptamani pe forum.
Intre timp mie mi a venit ciclu![]()
asa ca ieri am facut analizele de hormoni. Eram in ziua a 3 a, oare e bine? are ceva ca nu le am fcaut in ziua 2? Probabil ca iar o sa am progesteronul marit, dar cum naiba? Ca inteleg ca progesteronul se mareste daca esti stresat si obosit- CEEA CE ERAM LA MAXIMUM IERI. Deci, ce fac? oare e corect masurat in cazul asta?
- ali, ce analize genetice a zis sa iti faci?
- Feteleor, mai am o intrebare, help. Am vorbit cu Cocei si a zis ca eu imi aleg doctorul cu care o sa fac FIV: cu Niculescu sau cu Marinescu. Aveti vreun sfat?
Multumesc, si va
de milioane de ori
PS. De ieri asa o depresie m-a apucat ca eu nu o sa ma niciodata copil...
Va 
impatience spune:
hmmm hmmm
ia uite ca mi au venit si rezultatele
estradiol II- 41,66
prolactina II -480,4
FSH- 8, 95
LH- 5,81
Nu pare nimic iesit din limite- ziua 3 de ciclu. Oare din cauza ca nu am facut in ziua 2 ???????
elenada spune:
Impatience mie mi-au zis ca analizele hormonale trebuie facute intre ziua 2 si ziua 4 de menstruatie.
Deci nu cred ca e ceva gresit ca le-ai facut in ziua 3
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Blanche25 spune:
Impatience, analizele facute in Z3 sunt ok, in general medicii din afara recomanda sa fie facute in Z3-4. Nu PROGESTERONUL se mareste cand esti stresata sau obosita, ci PROLACTINA.
Antosit, in noile reguli la bagajele de mana pentru zboruri nu ai voie obiecte ascutite, acele sunt ascutite, dar nu stiu daca sunt interzise si lichide > 100ml, in acest caz serurile nu ar fi o problema. Eu tin sa cred ca oricum sunt permise pentru ca sunt multi oamneni diabetici care au nevoie sa faca injectii la ore fixe (e mai generalizada treaba cu diabeticii decat femeile cu tratament FIV). In rest nu e problema, in toate toaletele din afara au recipiente speciale pentru a arunca seringile si acele. In geanta cel mai bine e sa pui doar daca ai nevoie pe drum si sa fie intr-o punguta de plastic transparenta.
mihaele spune:
Buna fetelor nu am mai scris de mult dar vam citit in fiecare si eu in aceasta pauza am facut fiv 3 in Ungaria din pacate si asta nereusit dar mai am o speranta am congelat embrioni intrebarea mea este cum se face Et cu embrioni congelati se mai ia tratament?, si se descongeleaza toti embrioni? ca eu asi vrea sa-mi puna doi sa mai raman ceva colo congelati.Va multumesc anticipat.
Va pup pe toate multa bafta fetelor care sunt in tratament si teste pozitive fetelor care au bebei in burtica
mihaele spune:
Mimi iubita ai incredere in DD odata si odata se va indura si de noi si vom reusi fi puternica stiu prin ce treci te inteleg si eu sunt in aceeasi situati ac tine eu am facut beta cu o zi inaintea ta fi puternica