FIV 194
Raspunsuri - Pagina 10
21ali spune:
Buna dimineata,Crystyna ai dreptate stiu ca umblu degeaba dar mai trebuie sa le deschida si lor usa cineva ca or adormi pe scaun(fotolii),ieri cind am deschis usa la cuconitele de la CAS se uitau la mine parca intrebam de un drog nu de menopur si l-au gasit in sublista C si nu-l vom putea lua in veci compensat ptr.ca se da ptr copii si gravide ,nu mai inteleg chiar nimic acest medicament este indicat si ptr sarcina?Crystyna imi pare rau de esecul tau,data viitoare Dumnezeu va fi cu tine !Fetelor asa este viata,cu bune cu rele mergem inainte...........
antosit spune:
Buna dimineata!
Iana, Blanche, Ioanatugs, Sheritra 

!Multumesc si Doamne-ajuta la toata lumea!
...eu marti trebuie sa plec in Germania pt cateva zile si fiind in plina inhibare
iau dupa mine tot arsenalul: fiole, seringi, ace,etc.Credeti ca pe aeroport ma vor lua la intrebari?..Si unde este mai bine sa le pun: in bagajul de mana sau in cel din cala?

Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Ioanatugs ti-am trimis PM. multumesc tare mult de ajutor.
Eu am sunat aseara la farmacia tei si mi-au zis ca nu au dar m-au intrebat daca am luat restul medicamentelor.
Probabil ca daca ei de la ei toate medicamentele au si pregnil daca nu le ei nu au pregnil.
Shery sunt bine pe 22 oct incep inhibarea pe 31 oct stimularea iar pe 6 nov plecam spre viena. abia astept.
Si tu mai ai putin. Iti tin pumnii sa fie cu noroc.
Pup dulce toate fetele.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
elenada, tu nu ai luat medicamentele din Franta/Austria?
As putea sa caut la mine in oras dar nu stiu cum va fi cu transportul ca am inteles ca trebuie tinut la rece.
Moniland spune:
Anto
, bafta multa!!!! Nu stiu cum se procedeaza in cazul acesta. Eu as intreba la check in cum e mai bine. As lua la mine si reteta sau recomandarea dr. ca trebuie sa fac aceste injectii.
alexamary spune:
buna fetelor
va multumesc ca ati fost alturi de mine
eu am facut ieri ET
din 25 de ovocite am ramas cu un singur embrion de calitatea I si 2 ce cal. II
deci acestia 3 mi-ai fost transplantati
imi este un pic frica , ieri cand am venit cu taxi m-am zdruncinat un pic
oi fi patit ceva?
eu acum sunt in medical ieri am stat numai in pat si azi la fel o sa fac
voi ce ati facut ?
ati fost la servici,la plimbare ?
mie imi e cam frica sa ni se intample ceva
apropo pregnyl au si la med life 37.5 lei fiola de 5000 ui
elenada spune:
Moniland nu am luat medicamentele din austria sau franta pt ca sunt mai scumpe decat la noi cel putin gonalul e mai scump.
Sufractul l-am luat din ungaria ca la noi nu se gaseste dar gonalul il cumpar de la noi ca e mai ieftin decat in franta ungaria sau austria.
Si la med life se gaseste pregnil. Cum poate fi cumparat il iei de la receptie sau de unde?
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Multumesc frumos pt ajutor
Sunteti minunate
Moniland spune:
alexa, ai facut ET cu blastocisti? Tin pumnii pentru un test pozitiv. Eu iti zic sa faci ce ai facut si pana acum, organismul nu trebuie supus la socuri. Daca erai o persoana activa nu are rost sa stai in pat ca fortezi organismul si nu e acum cel mai bun moment.
elenada, cu siguranta pana in 6 nov vei gasi undeva. 
alexamary spune:
la med life la receptie la MMF et 1 se gaseste pregnil
mi-au fost transferati 1embtion de 4 celule si doi de 3
o fi bine?