Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 81
Raspunsuri - Pagina 9
bellla77 spune:
Buna tutunici.Am scos nasul din birlog si va rog din sufletelu meu amarit daca imi puteti da un nr de telefon de la vreun antrolog sau urolog care colaboreaza cu dc Matei.Precizez ca rezultatul spermogramei este astenoteratozoospermie.Asta dupa tribulus.Regret nespus ca nu am avut taria sa ies din butoiu cu meloncolie in care zac de 10 zile si sa fi venit la frumoasa intilneala.Poate alta data.Multumesc anticipat si va pup cu drag. Rala felicitari si sarcina usoara
machus spune:
Oooo, nu am intrat 2 zile pe forum si gasesc 12 pagini scrise.. am zis eu ca e rost de petrecere. Asadar FELICITARI RALA din inima ! Sa iti ajute DD sa ai o sarcina usoara, dusa la termen si un bb (..sau doi) sanatos!!!!
Magdita, ma bucur ca spermograma s-a imbunatatit si ca rezultatul la histero este ok.
Mada, acum trebuie sa ne .
Fetelor, acum ca s-a spart gheata, sper ca toate simptomele descrise sa fie de gravideala, nicidecum de CM.
Eu am un curs vreo 3 zile si nu voi putea intra. Va pupicesc!
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
elly_me spune:
Neatza fetele- va invit la un pahar de apa, cafea, lapte.......
Rala- asteptam mai multe detalii
!!! sa nu te stresezi- fii linistita
Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
magdita spune:
Neata fetele,
Rala, inca o data felicitari. Asteptam povestea ta. Eu sunt de acord cu prupunerea Laliticai de a posta pe prima pagina povestile de succes ale tutunicilor mamici sau gravidutze. Asa ca astept povestile pentru a le posta pe prima pagina.
Madutz, Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun si cu rezultatul mult asteptat .
Machusica, multumesc mult iubita.
O zi placuta tuturor .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
georgia_c spune:
salve tanara generatie ...
rala ... m-ai lasat si anume fara replica ..si zau , mai zisai io .. greu ma lasa cineva asa .... so
FELICITARI , sa fiti sanatosi , tu , bb , sosu , arisica , toata lumea de pe acolo .. si sa nu uiti , ca DD ti-a aratat ca "boala" asta faina se ia ... stii ca ziceai tu inainte de intalneala ca nu se ia ... ete ca se lua .. si matale habar nu aveai ..
si acum asa pt incurajare.. mama mea , a avut o colega de munca , care a avut 3 luni de cm , peste sarcina (ideea e ca era in divort si nu ar fi pastrat copilul) , ei si acel bb , este un bait frumos de pica , si medic ... asa a vrut DD ca el sa se nasca
so , se poate zanele ....
sarrah , orice vrei sa-mi spui , ca am citit asa repede repede , ca vroiai sa vorbesti ceva cu mine ..da-mi PM , si iti raspund asap
io , is cu diphe , asa ca mai rarut pe la voi , ca nu am ce sa va spui ... dar mai trec ... asa din cand in cand ...
pupacesc toata gashca (nu va nominalizez ca scap sigur pe cineva)..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
mada bravo tie!!! ai scapat cu bine vad. Acu stai cumintica si asteapta cele II liniute.
sarah, chiar n-am cum s-o ''patesc'' ca si Rala ca mie ieri mi-a venit ciclu ca la carte, cu o mica intarziere dar a venit asa ca la laparo numa bine o sa nemiresc exact la ovulatie.
georgia ai ceva reactii nasoale de la prima injectie?
rala, te asteptam cu detalii!! Dupa valoarea de la testul de sange cam in ce luna ai fi?
aris26 spune:
neatza fetele,
eu sunt in . vreau sa-i multzumesc surorii mele si cumnatului pentru bucuria pe care ne-au facut-o si doctorului nostru minunat pentru fericirea pe care a adus-o in familia nostra, sa fie sanatos sa poata aduce aceasta bucurie tuturor familiilor care isi doresc un copil.
deja ne gandeam sa cautam un carucior de gemeni ca sa ishi poate plimba mama nepotzii
curaj fetelor, se poate! fiecare poveste pare o minune si fiecare dintre voi o sa traitzi in curand minunea voastra.
mada - tin pumnii
aerlilian - vezi ca durerile astea de care spui tu sunt semne bune
15+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
felix76 spune:
Rala, felicitari pentru bebic! Sa creasca sanatos si mumos! Sa va bucurati de el!
Madutz, sunt cu pumnii stransi!
Pup,
Felix