Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 81
Raspunsuri - Pagina 8
aerlilian spune:
Rala ,scumpa mea,nu m-ar mira sa fii acum intr-o mare petrecere sau sa cauti deja cel mai bun carucior prin magazine,dar te asteapta aici niste femei disperate sa le povestesti cum esti si mai ales,sa ne povestesti care crezi tu ca e ziua aceea in care ai ramas gravi...
mada23 spune:
Ilenush... cred ca este inca la cabinet la tutu, cand am plecat eu avea ceva persoane in fata si sigur la ora asta tot acolo este
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
rala spune:
Fetelor, acum am ajuns si noi acasa, plecati de dimineata de la 7. Va multumesc tuturor pentru incurajari si urari. M-am gandit toata ziua la voi. Sotul meu ciar a incercat sa intre pe forum de pe telefon ca sa ""vorbeasca" cu fetele, dar nu a reusit. Surioara mea a apucat sa va spuna valorile la beta si a trebuit sa iasa in fuga. Am ajuns si la T, normal, care ma astepta cu programarea la laparo-n batz! Din pacate la eco nu a putut sa vada nimic. Mi-a spus ""vestea buna e ca esti gravida, (moment in care eu aproape ca m-am ridicat de pe scaun: si vestea proasta????) si vestea proasta e ca e prea mica ca sa pot vedea daca e pozitionata bine". Deci... ce pot sa va spun? Calculele sunt date peste cap, eu sunt data peste cap. Sotul meu e super fericit, mi-a luat un bucet maaaare de flori (prin mandatar) si-mi spune ca el e sigur. Miercuri mai fac un beta sa vedem daca e in evolutie, dar abia luni mai merg la T sa-mi puna microfon si sa vada daca e in uter sau in alta parte. Va dati seama in ce tensiune stam! Maine merg la birou si o sa pot scrie mai mult (sefa mea mi-a spus la telefon ca ma omoara daca ma prinde ca ma stresez din ceva, asa ca.... ). Acum fug sa imi pun o perece de pantaloni mai largi pe mine ca am senzatia ca blugii il deranjeaza pe bb. Radeam de muream cand auzeam de "sarcina pretioasa" dar acum imi dau seama cum e, imi vine sa merg pe varfuri doar sa nu il deranjez. Va pup pe toate inca o data si revin maine sa vorbim.
Good things happen to good people!
sarrah spune:
rala- ma bucur din suflt pentru tine !!!felicitari inca o data, sa ai sarcina usora si un bb sanatos si mancacios !
P.S. cand ai spus "sa nu il deranjez" te referai la bebica...sau...la baiat?
pentru noua gravidoasa!!!!!
aerlilian spune:
Rala,dupa ce ca am stat cu sufletul la gura toata ziua pentru tine,acum ma mai tii in stres inca ceva vreme pana zice Tutu ca e ok?Pai cum sa fie altfel decat ok?N-are cum...Te-ai gandit cand ai ramas gravi?
Mada,scumpa mea,chiar nu inteleg de ce a fost asa greu la tine...de ce a fost nevoie de eco?La ce dimensiuni ajunsesera golanii?Valorle spermogramei au fost ok?Doamne,cate intrebari ti-am pus...
Sarrah,ce faci blonda frumoasa si desteapta?Cand te vede omul ii piere cheful de bancuri cu blonde...Darami mitul!!!
Anaconda,dragalasa,nu prea stau pe mess.As vorbi cu voi toate odata daca as putea,dar n-am timp...Si pentru forum "rup" de la altele.Dar sunt aici si ma gandesc la voi toate!Baga acolo utrogestanul la greu,sa nu uiti de el!Sunt putin iritata,ingrijorata,am in continuare acea mica durere ca de cm,dar nu este permanenta.Ma tine cateva secunde la doua-trei ore.Ieri m-a cam jenat si mijlocul...Stiu ca astea sunt simptome de cm dar sunt doar in z19...
anamy spune:
fetelor rog urgent un sfat!!!!!!!!!!!!
acum am venit de la dr,am ovulat deja,maine la 8 fac IA ,nu e prea tarziu?sambata aveam un folicul de 14mm iar astazi s-a vazut la eco ca s-a rupt.dr zice contact sexual in seara asta si maine dimineata IA,eu nu stiu ce sa mai cred,spermatozoizii nu cred sa se refaca pana maine dimineata,pt IA!!
voi ce ziceti?
va multumesc
sarrah spune:
anamy- pai...dc sotul are prblm cu spermograma, ar fi mai bine IA maine dimineata... ca ii mai ajuta pe gigeii....cred ca nu se refac asa repede....(dar poate nu mai prinzi perioada ovulatiei)daca ai tu probleme e bine sa faci dragoste in seara asta(ca sa nu spun sex) parerea mea! daca ieri foliculul era de 14...cred ca s-a spart azi...
oricum hotaraste-te !!!daca faci "nebunii"fa mai repede castigi timp de 2 ori..una ca esti mai aproape de ovulatie...alta ca se refac gigeii putin mai bine !!!!
dar dc ai fost la dr. Tutunaru...eu as face cum zice el !!!
cred ca nu ai inteles nimic, nici eu nu prea inteleg...
orice ai face, eu iti doresc sa ai succes...sa vina bb
Ioanatugs spune:
Intru sa urez si eu proaspetei gravidute RALA un sincer FELICITARI si sarcina usoara!!
Mada23 multa bafta, sa fie inseminarea cu noroc si peste doua saptamani sa fie cu ochisori!!!
Magdita, Lucialu, Aerlilian dulci si aici!
Si soarele va zambi cand tu vei veni