Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

...
Sanii mei sunt "plini", tari si grei, de parca deja as avea furia laptelui (aproape; recunosc ca la furia laptelui erau mult mai... "mai"). Imi tzasneste colostru din ei... si ma doare cand se intampla asta. Mai pateste cineva asa? Nici nu stiu ce sa fac... sa incerc putin pompita de muls... sau mai bine nu? La prima sarcina n-am patit asta (adica nu inainte de nastere)...

37+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

io i-as lasa in pace, daca pui pompa ii stimulezi si o sa fie si mai abitir apoi. oricum interesant ce zici, mie la laura mi-a venit laptele (primele picaturi) la 4 zile de stimulare la 3 ore cu pompa electrica din spital. sper sa fie mai bine de data asta.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Pai tickerul tau arata 35 sapt Gineeyyyy....e defect,a?

Joooooooooooi......cum?....candddd?
de ceeee?....cu cineee?.....
undeeee?...pe buneee?....ai curaaaj?
..

Aaaaaaaaa

...

Am primit niste hainutzeeeee......de la nasa...
http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/Hainutze%20bebe/

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Fetelor, bine v-am regasit!

Nu ma mai jooooc! Sunteti niste #351;i aveti o viteza la scris, ceva de speriat. De azi de dimineata cand am intrat pe forum si pana acum ati scris deja vreo 5 pagini, iar eu nu le-am citit nici pe primele.

Gynie facem galerie sa vina cu bine puiutul tau pe lume si sa fiti sanatosi amandoi!

Mav, of si tu cu atatea sperieturi. Bine ca n-a fost decat atat si nu e scarlatina!

Nebunica votez si eu pentru COZONACEI. Mi se pare delicioasa denumirea, iar metafora cu "statul la copt" este minunata!

Maria_K ai o burtica tare scumpica. Sa creasca bb sanatos si sa vina la termen! Apropos, stii ce ascuzi in burtica?

Eli, tinem pumii sa iasa bine toate analizele!

toate burticile si nu va suparati ca nu va scriu fiecareia in parte!

Noi suntem bine, am fost la control lunea trecuta si bb e bine, avea aproape 2 kg si este in continuare in pozitie craniana. Din punct de vedere al somnului, ma consider, inca, o norocoasa, pentru ca nu am probleme majore, in afara de faptul ca ma trezesc de cateva ori ca sa ajung pe bajbaite la baie. Noroc ca adorm repede la baie.
Subscriu insa si eu la poftitul la dulciuri si la nas uscat/ semi-infundat care ma scoate din minti. Da asta e, ce sa-i facem!

Apropos, stie cineva ce fel de ceaiuri am putea bea preventiv ca sa nu racim?

Fetelor, as fi vrut sa mai stau de vorba cu voi, da' tre sa fug la treaba ca io inca mai merg la serviciu si au inceput sa ma intrebe pe aici daca nu mai nasc ....

Sper sa reusesc sa incarc diseara si niste poze.

dulce toate burticiele!

Iulia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Monicus emotii? Putin spus! Numai cand ma gandesc mi se face stomacul mic, mic, ma ia cu furnicaturi si inima o ia la galop. Sper sa rezist emotiilor pana joi. Oricum, sunt sigura ca cu o noapte inainte nu o sa inchid un ochi cu gandul la ce o sa urmeze.

Alexa esti o dulcica! La semnatura nu am mai modificat, dar e gresit tickerul. Data e cu 2 sapt mai devreme(vb de 37 sapt, nu 35) Cu curajul stii cum e: "Curaj gaina, ca te tai!" Cam asa ceva!

Fetelor, nici nu v-am spus sau v-am spus? Nu mai nasc la Bucur (v-am povestit de a mea dr care ma lasat balta) nasc la Targoviste cu un dr cu care a nascut si vara mea acum o luna jumate. Asa am mai multa incredere. Nu sunt aceleasi conditii ca in Bucuresti, dar macar am incredere in doctor.

IuliaCospy

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu iar am dormit lemn...de la 2.30 pana la 11.30. fara nici un drum la buda. Nu stiu ce se intampla...pana acum vizitam buda de cateva ori pe noapte...
Acum citesc ce ati scris...
VonHelen, eu am comandat de la babycomfort pe data de 9 sept. Ce am comandat nu era pe stoc, trebuia sa vina pe data de 17 sept. Nu a venit nici in ziua de azi. Ce-i drept, s-au oferit sa-mi aduca temporar un patut, daca nasc pana vine patul comandat de mine. Mie lenjeriile cu aparatori de la ei nu prea mi-au placut. Depinde de gusturi....sunt mai umflate aparatorile alea...nu stiu cum sa ma exprim. Eu am dat comanda de una care mi-a placut, dar e 700 lei. Mi se pare fff mult. In schimb mi-au placut cele de la Feretti. Le gasesti pe bebe junior .ro .

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

IuliaCospy
Ne bcuuram pentru tine ca ai vesti bune... si bebe este in grafic..Deci in concluzie este foarte bine ca este ok.. totul... Sarcina usoara in continuare si continua tot asa.
Apropo de dulciuri nu esti singura... si eu poftesc tot timpul... la ceva dulce...

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 29+
AMR 11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Gata, am rezolvat si cu tickerul!

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

eli, si la mine se aude. cateodata se aude si un fel de parait...zici ca se rupe ceva.
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Anes multumesc din suflet pentru sfat, chiar voiam sa spun ca senzatia de sufocare apare doar la orizontala, si e mai intensa daca stau pe partea stanga - nu prea stau eu pe spate, ca nu pot adormi decat pe o parte sau alta. Dar si pe dreapta senzatia de sufocare e prezenta, nu atat de pregnanta, dar e acolo.
Mariuca mea...esti atat de frumoasa si tu si burtica...incat nu mai spun nimic!
Si ce credeti ca am observat de ceva timp incoace? Cum incep de mananc...se suie fi-miu pe ficatii mei si scoate curuletu la inaintare, stie ca il voi mangaia in exces pana se da jos de pe ficat, si sta acolo pana ii ajunge mangaiatu... E haioasa tare treaba, ca se si vede fundu cum il scoate de altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

ginye55 Nu iti fe frica asa tare.. noi gravidutzele suntem alaturi de tine... in orice clipa..
Daca te putem ajuta cu ceva.... sa ne spui.. O sa fie bine... gandeste-te la bebe ca o sa fii prima care vei strange in brate.. Si te cred ca ai emotii, daca ma pun in locul tau.. la fel as reactiona... Starea ta este fireasca... si incearca sa iti pastrezi calmul, suntem alaturi de tine cu gandul...

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Monicus emotii? Putin spus! Numai cand ma gandesc mi se face stomacul mic, mic, ma ia cu furnicaturi si inima o ia la galop. Sper sa rezist emotiilor pana joi. Oricum, sunt sigura ca cu o noapte inainte nu o sa inchid un ochi cu gandul la ce o sa urmeze.

Alexa esti o dulcica! La semnatura nu am mai modificat, dar e gresit tickerul. Data e cu 2 sapt mai devreme(vb de 37 sapt, nu 35) Cu curajul stii cum e: "Curaj gaina, ca te tai!" Cam asa ceva!

Fetelor, nici nu v-am spus sau v-am spus? Nu mai nasc la Bucur (v-am povestit de a mea dr care ma lasat balta) nasc la Targoviste cu un dr cu care a nascut si vara mea acum o luna jumate. Asa am mai multa incredere. Nu sunt aceleasi conditii ca in Bucuresti, dar macar am incredere in doctor.

IuliaCospy

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 29+
AMR 11 saptamani

Mergi la inceput