Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(94)
Raspunsuri - Pagina 11
nebunica-zapacica spune:
Buna dimineata!!!
Mult succes fetelor care merg azi la medic!
Mariak ce burtica frumoasa ai! Sarcina usoara si frumoasa in continuare..uau..17 saptamani..ce a mai trecut timpul..
O saptamana frumoasa tuturor!!
35+
Victor-Nicolas
AMR 5 SAPTAMANI!!!
anes spune:
MariaK ai ramas optimista si acum ai o burtica de toata frumusetea! 
Mav, tu urmezi!
Important este ca ai ajuns la termen! MAI MERGI LA SERVICIU CUMVA?????
36+ 
VonHelen spune:
Simona iti multumesc mult pentru informatii !
o sa comand o lenjerie si un cearsaf de pat pentru inceput; daca vin in timp util o sa mai iau si alte lucruri de la ei; numai ca trebuie sa aman comanda pe saptamana viitoare ca acum am santier in casa si nu pot pleca.

32+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Alexa.1983 spune:
Ola burtici........
Mariak FELICITARI...........itaaa ce mare te-ai facut......
Ginye....ma tii in emotii.....cum cateva zile....adik cate????.......
Mav.....
Anes....ai schimbat semnaturaaaa a?
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

mariana28 spune:
Buna burtici!
Nu am mai putut intra pe forum vreo 2 zile, dar de aseara am recuperat cu cititul si cand......surpriza, va aparea primul cozonacel din odiseea noastra, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut, am asa emotii.
Ginye

Sa avem o saptamana plina cu vesti bune!
Bafta fetelor care merg la analize astazi si eu o sa merg azi la ginec pt control si eco. Abia astept ! A mari emotii!
Sanatate multa!
30 + baietel, poate Matei
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
ginye55 spune:
Alexa
joi e ziua cea mare! ![]()
Mariana28 
ginye
37+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE 

Miky-ea spune:
Buna,burtici!
Am revenit si noi,sambata am fost plecati la bunicii mei,nu-i mai vazusem de mult timp...am cules si struguri...![]()
Cand citesc de apropierea marelui moment ma apuca niste emotii...
...trebuie sa fie bine...
Mai avem de cumparat patut,carucior,lenjerie...offf...mai sunt multe si resursele financiare atat de limitate...
De cateva nopti nu dorm foarte bine,bebelina ma
si nu prea ii place in nici o pozitie.Ma trezesc noaptea si o simt ghemuita si ma doareeeeeeeeeeeee......Voi ati mai patit asta?Parca e cam agitata de cateva zile,sper sa fie bine
!
Va urez tuturor o zi buna, cu sanatate maxima!
A....si mie imi place ideea COZANACILOR apetisanti...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
mariana28 spune:
Am uitat sa-mi schimb semnatura
Am mai crescut si noi
Acum trebuie sa ma pregatesc pt dr, sa-mi fac freza
, inca mi-o fac singura cu oglinda.
31 + baietel, poate Rares Mihai
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes MariaK ai ramas optimista si acum ai o burtica de toata frumusetea! ![]() Mav, tu urmezi! ![]() 36+ ![]() |
o bunatate....Si trebuia sa-mi mai plimb si eu tinutele cu burtica, nu?
Sanii mei sunt "plini", tari si grei, de parca deja as avea furia laptelui (aproape; recunosc ca la furia laptelui erau mult mai... "mai"). Imi tzasneste colostru din ei... si ma doare cand se intampla asta. Mai pateste cineva asa? Nici nu stiu ce sa fac... sa incerc putin pompita de muls... sau mai bine nu? La prima sarcina n-am patit asta (adica nu inainte de nastere)...
37+Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
monicus spune:
Incredibil ginye55.. se apropie momentul...super..... deschizi pagina... cu noi nascuti...
Ai ceva emotii??? s-au au trecut....
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Alexa joi e ziua cea mare! Mariana28 ![]() ginye 37+ StefanBebitza Asa a inceput totul Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22 Nepotelu' Poze ![]() ![]() AMR DOAR CATEVA ZILE ![]() ![]() ![]() |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
29+ 
AMR 11 saptamani