Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Buna dimineata!!!
Mult succes fetelor care merg azi la medic!

Mariak ce burtica frumoasa ai! Sarcina usoara si frumoasa in continuare..uau..17 saptamani..ce a mai trecut timpul..

O saptamana frumoasa tuturor!!

35+ Victor-Nicolas

AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

MariaK ai ramas optimista si acum ai o burtica de toata frumusetea!

Mav, tu urmezi! Important este ca ai ajuns la termen! MAI MERGI LA SERVICIU CUMVA?????

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Simona iti multumesc mult pentru informatii !
o sa comand o lenjerie si un cearsaf de pat pentru inceput; daca vin in timp util o sa mai iau si alte lucruri de la ei; numai ca trebuie sa aman comanda pe saptamana viitoare ca acum am santier in casa si nu pot pleca.

32+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Ola burtici........

Mariak FELICITARI...........itaaa ce mare te-ai facut......
Ginye....ma tii in emotii.....cum cateva zile....adik cate????.......
Mav.....
Anes....ai schimbat semnaturaaaa a?

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Buna burtici!
Nu am mai putut intra pe forum vreo 2 zile, dar de aseara am recuperat cu cititul si cand......surpriza, va aparea primul cozonacel din odiseea noastra, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut, am asa emotii.
Ginye
Sa avem o saptamana plina cu vesti bune!
Bafta fetelor care merg la analize astazi si eu o sa merg azi la ginec pt control si eco. Abia astept ! A mari emotii!
Sanatate multa!

30 + baietel, poate Matei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Alexa joi e ziua cea mare!

Mariana28

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna,burtici!
Am revenit si noi,sambata am fost plecati la bunicii mei,nu-i mai vazusem de mult timp...am cules si struguri...
Cand citesc de apropierea marelui moment ma apuca niste emotii......trebuie sa fie bine...
Mai avem de cumparat patut,carucior,lenjerie...offf...mai sunt multe si resursele financiare atat de limitate...
De cateva nopti nu dorm foarte bine,bebelina ma si nu prea ii place in nici o pozitie.Ma trezesc noaptea si o simt ghemuita si ma doareeeeeeeeeeeee......Voi ati mai patit asta?Parca e cam agitata de cateva zile,sper sa fie bine !
Va urez tuturor o zi buna, cu sanatate maxima!
A....si mie imi place ideea COZANACILOR apetisanti...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Am uitat sa-mi schimb semnaturaAm mai crescut si noi
Acum trebuie sa ma pregatesc pt dr, sa-mi fac freza, inca mi-o fac singura cu oglinda.

31 + baietel, poate Rares Mihai

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

MariaK ai ramas optimista si acum ai o burtica de toata frumusetea!

Mav, tu urmezi! Important este ca ai ajuns la termen! MAI MERGI LA SERVICIU CUMVA?????

36+

Sunt la birou, am venit la ora 9,30 si plec pe la 12,30. Da' jur ca ma simt bine (ma rog, cat se poate, sezand pe hemoroizii mei) si colega mea mi-a adus niste cornuri cu nuci, gatite de ea... o bunatate.
...Si trebuia sa-mi mai plimb si eu tinutele cu burtica, nu? Ca in casa as fi stat in pijama si m-as fi fatait in pat, de pe-o parte pe alta, ca alta "treaba" nu ma mai simt in stare sa fac.... Nici macar sa citesc n-am rabdare....

Sanii mei sunt "plini", tari si grei, de parca deja as avea furia laptelui (aproape; recunosc ca la furia laptelui erau mult mai... "mai"). Imi tzasneste colostru din ei... si ma doare cand se intampla asta. Mai pateste cineva asa? Nici nu stiu ce sa fac... sa incerc putin pompita de muls... sau mai bine nu? La prima sarcina n-am patit asta (adica nu inainte de nastere)...

37+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Incredibil ginye55.. se apropie momentul...super..... deschizi pagina... cu noi nascuti...
Ai ceva emotii??? s-au au trecut....

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Alexa joi e ziua cea mare!

Mariana28

ginye 37+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR DOAR CATEVA ZILE