Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alra, eu nu zic ca mi-a venit laptele, nuuuuuuu! ci ca am sanii plini de colostru, care da si p-afara!

si mai am o chestie neclara... pe sebi l-am pus sa suga initial la sanul drept... si cum mi-a fost frica sa-l mut dupa cateva minute la stangul (ca abia reusisem sa-l "montez" la dreptu'), puiul meu a supt tot ce-a gasit in dreptu' si apoi a adormit.... pt 12 ore (facuse icter)! pana sa se trezeasca el... mi-a venit si laptele...
chestia e ca tot timpul cat am alaptat (1 an si 2 luni), sanul drept s-a umplut mai mult cu lapte si nu numai atat, dar mereu am avut probleme cu el (se blocau canalele de prea mult lapte)...

intrebare: acum sa-l pun pe bb prima data la dreptu' sau la stangu'???

37+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mav, lapte colostru tot aia e, mie nu mi-a curs NIMIC 4 zile cu toate stimularile cu pompa. colostrul isi are rolul lui.
apoi dupa ce a inceput sa vina a fost putin si amestecau asistentele cu lapte praf, orice puteau scoate de la mine dadeau laurei si apoi completau pana la cantitatea din grafic. nu au tinut-o nemancata sa ma astepte ca era mica si nu aveau cum dpv medical. si mare branza de lapte nu am avut nici dupa aia, da am tarait pana la 6 luni combinat.

e normal ca unul din sani sa "mearga" mai bine ca celalalt. ideea cica e sa il pui la ambii sani la un supt si la urmatorul supt sa incepi cu cel cu care ai terminat suptul trecut, pentru a-i goli complet pe rand pe amandoi.

eu la teoria alaptatului sunt super tare, practica insa ma ucide

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

am vazut burticuta frumoasa de Mariuca. Sa cresteti mari si sanatosi!

Mav, eu zic sa lasi sanii in pace. Nu pune nici o pompa.

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mariana bafta la eco!

Alexa, da, am schibat semnatura si vreau sa treaca mai repede timpul! Aa si voi de altfel...!

Mav, eu zic ca tu vrei sa il nasti pe BB pe scunul de la birou . Pai draga mea, stai acasa ca sa nu mai intri in medii populate si sa te feresti de bolile de sezon, dar ca sa stai si linistita! Eu zic ca te vor apuca contractiile cand esti la serviciu, ai sa vezi...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa, f frumoase lucrusoarele. dar a luat nasa, nu gluma. Nu ne-o imprumuti si noua pe nasa ta? Ca vrem si noi cadouri .

==========
Corina 31+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

Pup toate burticile!Dau si eu raportul:am fost simbata la eco si bebe sa intors cu capul in jos,mi-a aratat si putulica (mare ca a lui taica-su).Are deja 2 kg asa ca e in grafic,analiza de singe e bine,colul e in regula deci in mare nu am nici o problema.Asa ca in principiu o sa nasc natural asa cum imi doresc.Ginye iti tin pumnii pentru joi si iti doresc o nastere usoara,sa ne aduci numai vesti bune.Weekend-ul asta am avut parte si de ceva activitate .Nu ma-am putut abtine doar la asta imi era capul,nu mai zic de bietul meu sot.COZONACEI e o idee super,abia astept sa il gust si eu pe al meu.
nov-dec2008 mersi,m-ai trecut corect pe prima pagina
Alexa33+Razvan Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

ginye fac si eu galerie. sa ai o nastere usoara si bebe sanatos. cum adica nasti la Targoviste? pai si tu acum unde esti in Buc sau la Tragoviste??

felicitari fetelor care au fost la doc si si-au vazut bebelinii si tin pumnii celor care merg azi.

Nebunica super idee cu COZONACEII. eu deja ma gandesc c-o sa-l alint pe-al meu "cozonacelu' lu' mama" numai sa nu fie vreun aschilambic ca atunci ii voi spune "checuletzul lui mama"

mav pana la urma e scarlatina sau doar o alergie?

bravegirl pt pers care intra asa ca la ele acasa. l-am imprumutat putin de la eli.

la mine raceala inca persista dar nu mai e asa rau ca sambata si azi merg la doc sa-l vad pe bebe. am niste emotii....

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

andreyutza,succes la medic astazi!Te asteptam cu vesti bune!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa-rozi spune:

Apropo de dulciuri simbata dimineata medicul meu nu ajunsese inca la spital asa ca cine savura o amandina la 8.30 in cofetarie?.Sper ca nu v-am facut desi eu deja salivez.Da ies acum la o plimbare si imi iau un MARS,cofetaria e prea departe si mie frica ca nu ma voi rezuma sa cumpar doar 1 prajitura.Asa bine arata toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Miky_ea

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
28+

Mergi la inceput