Copilasi din 2002 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
sinzi_ana spune:
Devoska, ce fetita frumoasa ai!!! Mandra foc, si tare eleganta!!! Imi plac tare mult rochitele ei!!!
Ce invatatoare ciudata...in loc sa motiveze copiii...ii descurajeaza prin notare....hm...
Gabb, felicitari pt rezultatele la teste!!!! In Florida nu se pot sari clase, nu se mixeaza copiii si nici nu au gifted clas pana in a 3-a......
Poate pana atunci, ajung toti la un numitor comun, caci sunt varste in care copiii avansati sunt ajunsi din urma de ceilalti si nu mai am motiv de ingrijorare
Cristina_C, frumos foc Robert!!! Si curajos, a vrut sa faca poze cu monstrii...David de abia l-am convins sa stea langa Mickey...ii era frica asta vara de personajele astea in costume...are o retinere si fata de clowni.
David se da in ride-uri in care eu nu m-as urca (oricum eu nu ma urc in majoritatea) si ii plac senzatiile tari....
De data asta a fost fericit ca a intrat si la cele cu restrictie de inaltime de 122cm (48inch)
Nicoleta, nu e bun linkul cu car-seatul!! Al meu se lasa pe spate cat permite spatarul bachetei masinii...spatarul car-seatului e detasabil si se transforma in booster. Nu are centuri proprii...foloseste centura masinii...
Ce dulce e Matei!! Si mare!!! O sa ii ramana ochii albastri, sau verzi, nu??
Cum se joaca Stefan cu el??
David era tare simpatic cu finul...mereu sa il distreze, sa ii dea jucarii, sa il ia in brate...uneori era un pic cam dur dar bine intentionat!!!!
Nina, deci intrati in vacanta??
A noastra tocmai ce s-a terminat...
Azi au plecat finii, si casa e asa goala si linistita...sunt cam trista...deja imi e dor de Alexandru si parca ma tot uit dupa el sa nu bage ceva in gura....
David in schimb e incantat, am iesit azi pe strada din fata casei si am descoperit ca e o gasca mare de copilasi care se joaca pe strada in comunitate in fiecare zi (o fetita ne-a specificat "dupa ce ne facem temele, si David a ajuns la concluzia ca tre sa isi faca si el temele ca sa iasa afara...desi nu are).
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Gabbriela spune:
Astazi am avut sedinta cu parinti... sc maine detali ca ma doare capu acusica...
Julian e racit cobza si a insistat sa mearga la scoala pt testul de mate... la scoala am sunat sa vad de e ok, au zis ca atata timp cat nu e febra e ok sa mearga, deci febra nu are si a mers la test, dar a picat cu 5 greseli, adica o gresala si 4 probleme ne rezolvate.. "level 15 a picat" - il da joi iara... cica Julian dupa test.. "mom ii greu sa stergi si nasu sa si sc repede".. ce copil narod am ...
Maine are la spelling si iara ma plange la cap ca vrea sa mearga si eu nu l-as duce... febra nu are.. voi ii duceti la scoala daca nu au febra, dar le curge nasu rau, behaie urat si arata sick?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Nicoleta spune:
Sinzi, linkul e asa findca am pus o pauza acolo, sa nu ma repereze conducerea :D. Poate te uiti din nou?Il copiezi si stergi pauza.... stefan se joaca frumos cu Matei, adica ii da jucarii... insa uneori se plictiseste, mai ales cand am eu nevoie sa stea putin cu el... :) Ochii de s-ar face verzi...
Gabb, mie mi se pare ca au asa multe teste! Nu e prea devreme sa faca aasta asa des? inteleg ca-i place, ca este dotat,dar daca oboseste?
IAr sunt singura cu ei pana maine noapte, si am o migreeeenaaa...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Gabbriela spune:
cand oboseste nu mai face si gata.. ia o pauza.. aici se merge pe ideea daca poate si vrea lasa copilul sa faca ca nu ii va strica...
Copii in clasa sunt pe la level 7 - 8 la mate, el are de unde sa piarda acum cateva teste si nu il va afecta la note la sfarsit de trimestru...
Nicoleta eu nu il strezez cu lucru.. ite cum sta programul lui j zilnic:
- 7:30 trezire, spalat, imbracat si mic de jun in fata la TV
- 8:10 plecam la scoala ca la 8:15 incep orele
- Luni, marti, joi - are teste la prima ora.. daca nu ma insel si miercurea acuma...
- la 10 au pauza 20 min
- la 11:20 au pauza pana la 12:10 - mananca si se joaca dupaia
- la 2:05 il iau de la scoala, mergem acasa, se schimba ia o mica gustarica si se joaca, asculta muzica
- la 3:30 doarme o ora sau o ora jumate
- la 4:30 sau 5:00 teme o ora
- de la 6 in colo are free play sa faca ce vrea ... "cand e vreme buna mergem la park"
- la 9:00 baita, papat, pijama, citit 30 min si la 10 stingem becul...
ora de lecti include:
- 10 min mate, din care 5 min e test
- 20 min gramatica, explicati si reguli si diferite pagini de lucru
- 10 min spelling din care 3 min sunt test
- 20 min citit
Citeste pe zi in jur de 50 60 min pe zi... ca ii place, are si zile in care nu citeste nimic , ca ii e lene si atunci ii citesc eu.
o zi buna si mai sc maine.. inca am dureri de cap
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Nicoleta spune:
Nicole, eu nu ziceam de programul zilnic ca ar fi obositor, ci ca atatea teste in timp l-ar putea obosi. adr cum nu cunosc sistemul de la voi, era mai mult retoric, fiindca la noi este mai lejer, este altfel, dar nu ca ar fi mai bine sau mai rau, de fapt vom vedea si noi cum mai este, de la anul...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
devoska spune:
Fetelor, multumim pentru complimente! M-am uitat si eu prin pozele voastre. Si voi aveti copilasi foarte frumosi. Sanatosi si norocosi sa fie!
CristinaC, ce curajos baiat ai! Nu i-a fost frica sa stea langa mumiile si fantomele acelea?
Anina, Cristinica este foarte frumoasa iar parul ei ma "imbolnaveste" de fiecare data cand o vad.
sinzi_ana... de mult am vazut pozele, dar nu pot lasa mesaj, nu stiu de ce? ai un baiat frumosssss foc.
Cristina_22, unde gasesc poze cu Andrei?
Nicole, felicitari pentru teste. De ce nu il lasi pe julian acasa pana se pune pe picioare. Oricum sta bine cu scoala, asa ca nu pierde nimic. Sanatate multa!
Cristina_C spune:
Nu, ca stia ca nu-s adevarate. E drept ca n-a stat decat cateva secunde langa ei cat sa faca poza si eram si noi acolo. A mai fost inainte intr-un magazin unde erau de vanzare masti si costume de Halloween si era obisnuit, chiar se amuza.
Gabbriella, daca e cum spui tu, ca arata bolnav, eu nu l-as duce. Dar Robert e invers, in situatia asta s-ar bucura sa mai stea si acasa, nu mi-ar cere sa-l duc. Acum si el tuseste si mai are muci, ii dau sirop si-i pun in nas, dar nu se simte rau si nu mi-am pus problema sa-l tin acasa - si nici el.
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Cristina_C, chiar si din poze se observa ca s-a inaltat Robert. E un frumos !
Ce curajos, sa se lase el imbratisat de o mumie, o vrajitoare sau o fantoma !
Si ce serios sta la masuta si lucreaza !
Nicoleta, nu-i prea lejer programul la scoala in Ro. Mai nou, Cristinuca in fiecare zi da un test la romana, cu impartirea cuvintelor in silabe si sunete si recunoasterea unui anumit sunet(o vocala) dintre celelalte sunete. Oral se pricepe, dar in scris ii mai scapa cate un sunet.
E ceva ce acum 4-5 ani, cand nepotelele mele erau de cl. I nu se facea, din cate mi-a zis sora mea. Doar oral, dar nu si in scris.
Intrati la bobocei de clasa I, 2008/2009, sa vedeti ce se asteapta de la un bobocel sa faca.
La matematica, deocamdata e simplu si asa va fi tot anul, caci nu vor face decat adunari pana la 100 si fara trecere peste ordin.
Sinzi, pare pustie casa dupa ce a plecat juniorul, nu ?
Ce draguta vecina lui David, sa-l informeze, ca mai intai temele si apoi, joaca. Asa le spun si eu, la fete si Cristina stie asta, de anul trecut.
Da, va fi in vacanta, Cristina, cu verisoara ei de cl. a IV-a, Patricia, si tati, care mai avea concediu pe anul asta.
devoska, Cristinuca s-a nascut cu par mare si se pare ca ma mosteneste la bogatie pe mine, ca onduleurile nu le-a mostenit. Nici nu vrea sa auda de par scurt. Asa suntem toate fetele din familie si asa s-a invatat si ea, doar ca nu prea vrea sa-l poarte desfacut, nici macar la ocazii.
Ce mai face Sara, a reusit sa intre in joaca, cu cele 2 fetite din Coreea ?
Nicoleta, tu ce ochi ai, nu albastri ? Mie asa mi s-au parut si ochii lui Matei.
Sigur vor ramane albastri sau verzi, cum sunt. Nu cred sa se mai inchida, la cat de frumoasa culoare au.
Nicole, daca arata bolnavior, e lipsit de enrgie, mai bine tine-l acasa, sa se refaca, ca si asa nu poate da randament maxim, asa.
La noi e soare si frumos dar rece. Dimineata am avut - 7 grade C si bruma. Nu e de mirare, ca se apropie noiembrie, incet, incet.
O zi cat mai faina, va doresc, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
sinzi_ana spune:
Nicoleta, da, acela este scaunul!!! Eu sunt tare multumita de el!!! Se intretine foarte usor, este fiabil, usor de montat, se lasa si pe spate...si confortabil...
Gabb, imi pare rau ca Julian e bolnav...uf...si eu l-as tine acasa 1-2 zile sa se odihneasca mai mult...sa se relaxeze!!!
Nina, si pe mine m-a amuzat chestia cu temele...mai ales ca David nu prea stie ce-s alea...cred ca ar trebui sa ii fac si eu un program zilnic...dar noi suntem in general ad-hoc, si nu ne putem pre-stabili un program
Acum cautam sporturi in zona...sa vedem poate incepe sapt viitoare...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
devoska spune:
Anina_n, Sara s-a imprietenit cu coreencele. Una dintre ele e cea mai buna prietena a ei. Asa zice Sara. Dar de fapt toate fetitele cu care se joaca sunt cele mai bune prietene ale ei. "Celelalte" sunt doar prietene. Toata ziua isi scrie cu SooMin - asa o cheama pe fetita. Isi tot fac felicitari si isi scriu scrisorele. Pe mine ma bucura de doua ori. Odata ca este un copil prietenos si a doua... scrie in engleza.
De maine incepe sa faca inot la scoala si ma bucur tare mult. Ii place sa innoate, dar nu am reusit sa o duc la un curs. Stie doar ce am invatat-o noi.
Dar dupa scoala are atletism. Oare o rezista la ambele in aceesi zi??? Cred ca maine dupa-amiaza va fi liniste in casa .