Copilasi din 2002 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=GR77 Sinzi, asta e??

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi am fost intr-o mica excursie la Orlando cu finii
Am vazut Universal Studios, Epcot Disney si Kennedy Space Center...
David e inca in extaz
Citesc din urma si revin...
Pana atunci poze:
http://community.webshots.com/album/568109669NwKtQW

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, am vazut c-ai ajuns si prin Germania. Si varza era garnitura la ce?

Nicoleta, inseamna ca Robert e ca Stefan, pentru ca tot 20 kg are. Si 118 cm.

Nina, am uitat sa scriu ieri de vaccin. micuta curajoasa! Si uite ca mi-am amintit ca are si Robert vaccin in decembrie, dupa ziua lui, dar s-ar putea sa ramana pe ianuarie pentru ca pe 19 plecam in Romania!!! Prima data, dupa 8 ani, petrecem sarbatorile acolo.

Maine sunt focuri de artificii la Legoland - special de Halloween asa ca plecam pe la pranz si ne intoarcem seara.

Mergi la inceput

Sinzi, super pozele!!

Mergi la inceput

Pe unde umblati? Si la voi e vreme faina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Week-end trist la noi , din cauza notei de la mate. Sambata insa Sara a fost la ziua de nastere a unei colege si am crezut ca a mai uitat. Da de unde Refuza sa mai lucreze la mate... Si invata cu drag si spor la engleza...
In rest... zile de toamna foarte frumoase, desi cam reci.
V-am auzit de Dansez pentru tine. Ii duc dorul. E si aici, dar... cred ca am sa caut sa vad daca il dau pe internet. Ce vedete mai danseaza?
Am poze cu mandruta mea, cine vrea sa le vada...
http://community.webshots.com/user/devoska

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Am vazut-o pe Sara!! E o frumusete!!
I-a trecut supararea??

Nico-cum e dintzosu'?Ce faceti voi?
Si la noi a fost ieri o zi insorita, dar mie mi s-a parut ca e frig!

Cristina-cum a fost la Legoland?
Ce frumos ca aveti posibilitatea sa vizitati cand doriti asa ceva...
Noi suntem cam in epoca de piatra inca

Sanzi-finii stau la voi?

O saptamana de frumoasa!
Trece asta si vine vacantaaaa!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

devroska, imi pare bine sa te cunosc. Ai o fetita frumusica foc! O sa vezi c-o sa ia si o nota buna la mate si-o sa-i treaca supararea!

Noi am fost ieri, duminica, la Legoland, dar am ratat artificiile pentru ca au fost sambata seara si am incurcat eu zilele. Robert nu s-a suparat pentru ca oricum pe 9 noiembrie e inchiderea sezonului si vor fi iar artificii si atunci sigur nu le mai pierdem.
Pana pe 31 oct. e atmosfera de Halloween la Legoland, de fapt nu in tot parcul ci doar la un castel. Decoratiunile sunt super, peste tot numai dovleci, paianjeni, panze de paianjeni, sobolani, vrajitoare, fantome, scheleti, cranii. Si, ce e mai fain, circula pe acolo tot felul de personaje mascate care mai de care in mumie, fantoma, vrajitoare, etc, care fac cum fac si apar de dupa cate un colt si te sperie. Este si o casa a groazei. Lui Robert i-a fost frica sa intre si-am ramas cu el afara, dar l-am trimis pe tati. Si, neinfricat cum e el, tot s-a speriat o data cand din intuneric a iesit o mana alba si l-a prins de umar. Desi am vazut ca intrau si copii, cred ca-i mai bine ca n-a mers si Robert - mai stii, poate se speria chiar tare si mai ramanea cu frica de intuneric si asta ne mai lipsea. In rest nu s-a speriat de personajele intalnite pe drum, chiar a facut poze cu unele dintre ele si in seara asta vreau sa vi le arat si voua. Si alte poze cu Robert, ca n-am mai pus de mult nimic.

O saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Cristina_22, esti tare simpatica ! Auzi la ea, babutza ! Si esti si croitoreasa si cusatoareasa, bravo !
Sa ne arati si noua produsul finit !
Nu se organizeaza la gradi ceva de Halloween ?
Cristinuca e colectionara de mingiutze din acelea mici si saltaretze. Intr-o culoare cu sclipici, ori cu diferite personaje in interiorul lor. Si....face baie cu ele, in ultima vreme.
Cristina_C, da, e vaccinul de la 7 ani, de cl. I, ca la scoala l-a primit.
WOW, ce fain ca veti petrece sarbatorile acasa, in Ro, cu familia !!!
Ce distractie ati avut in weekend !
Mi se pare ca esti restanta si la pozele de vacanta, Cristina_C ! Le asteptam si pe acelea !
Nicoleta si la noi a fost vreme faina ! Am profitat si am iesit in natura, la marginea orasului. Iata dovada !
Sinzi, ce fain va distrati voi, acolo !
devoska, ai o fetita ca o floricica ! Tare scumpa e !
Spune-i ca pt. tine e de nota 10 si la matematica si ii va trece supararea !
Nicole, te asteptam si pe tine cu poze, ca esti restanta la capitolul asta !
katty, ce faci ? Esti ocupata cu incheierea de trimestru ? Spor la treaba !
Andrei ce face ? Pe unde va plimbati in weekend ?
O saptamana cat mai faina, va doresc !

Edit: mi-am corectat greselile, ca scriu in graba, mai mereu.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

http://www.flickr.com/photos/25057118@N08/ doar cateva de ieri si inca una mai veche - restul le am pe alt card

Mergi la inceput