Copilasi din 2002 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Devoska, am vazut-o si eu pe fetita ta, tare draguta! Si vesela ca merge la scoala!

Nina, tu ma sperii cu scoala! Eu cred ca depinde mult de invatatoare, se dau si la noi dictari, se dau lucrari, dar asa multe?? Eu am terminat Liceul Pedagogic, insa ramasesem cu alt fel de informatii... ´bine, asta acum 11 ani... Hm, atunci sa ma mai gandesc daca il dau anul asta care vine sau mai stam acasa... ai vostri la 5 ani si 8 luni stiau de exemplu cu ce litera incepe un cuant sau altul? Al meu nu... Nici nu am facut exercitii, decat de putin timp... Are si el un caiet cu patratele in care ii mai dau exercitii grafice, insa cam trebuie sa trag de el si nu-mi place asta... vad ca a inceput si el sa coloreze putin, ii place sa deseneze masini de curse (Fulger etc) si cavaleri, castele... insa daca nu-mi explica nu pricep... a, si construieste, azi m-a uimit cu ceva tridimensional destul de complicat... el cica era cos de fum, poate mai este in dormitor la el sa-l pozez... nu mai este :(, dar il rog maine sa mai faca unul... Ii merge gurita toata ziua, este prietenos (sper sa-i fie de folos si asta la scoala), insa nu are aer de scolar... Mai vedem, oricum, in 11 luni multe se pot intampla.

Sinzi, deci nu ati avut probleme cu scaunelul pana acum... ca eu ar trebui sa il iau de pe net, ca nu am de unde din alta parte... am citit pe un forum ca i-a tot picat uneia spatarul la un scaunel de-asta, a treia oara a fost cu noroc. Si cum se lasa pe spate? se trage ceva cu care se propteste in bancheta masinii?

Cristina, Stefan are o stafie care straluceste in intuneric, dar eu nu as "dezvolta" prea mult subiectul, ca imaginatia lor merge la varsta asta si pot deveni tematori... Oricum, curajos, pustiul!

Stefan a reinceput sa mearga la inot, sper sa se obisnuiasca repede cu noua antrenoare, ii ia de la gradi si ii aduce, lunea, iar miercurea au drumetie sau inot daca e urat afara. Maine, prima drumetie! Am emotii!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

astazi de dimineata nu am vrut s ail dcu la scoala, dar a plans mult si a zis ca vrea numai la test ca e ok ca nu se simnte rau.. dar arata bolnav, ochii plansi, mucos, tusa :(... dar nu are febra, asa ca l-am dus la scoala, a dat testul a luat 100%. Dupa test am vrut sa il duc acasa si nu a vrut s aplece, si plangea as aca l-am lasat in pace, a promis ca daca se simnte rau o sa ma cheme la birou sa il duc acasa...

Sa vedem daca maine vrea sa stea acasa,... ca eu as sta :).

mai sc mai tarziu.. ma duc la treaba sanatate la toti si toate si la piticuti si la piticute

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

asa scurta e ziua, ca am ajuns ca abia va citesc!!
Nina-nu am auzit sa se organizeze la gradi ceva de halloween!
Am sa-i fac poze lui Andrei-fantoma sa-l vezi! E mai speriat el, decat ne sperie pe noi!

Devoska- aici e nazdravanul meu!Sa stii ca si Andrei are o colega coreanca.E tare draguta. A fost ziua ei si a venit imbracata in costum traditional.Foarte frumos!
Andrei insista sa o invete romaneste!

Nico-si eu tot pe cel 11 luni ramase contez!

Gabb-cat e de scump micutul!! Ce m-as dori sa fie asa ambitios si Andrei!!
Se face el bine, stai linistita!

Cristina-ce mare e Robert!! Si curajos!

Va pup!! Am o zi plinaaa, ochi!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
In 11 luni copilasul poate evolua mult.
Cristina n-a facut pregatire pt. scoala la gradinita si am lucrat acasa din carti speciale de la Teora pt. 6 ani si teste luiate de pe net, de la www.didactic.ro/materia-invatamant-prescolar-45-planuri-tip1" target="_blank">didactic.ro. Gasiti acolo, tot felul de teste pt. grupa pregatitoare si pt. cl I.
Sinzi, bafta sa gasiti tenis sau inot, daca tot astea le-a facut pana acum si ii si plac !
devoska, poat invata si cateva cuvinte in lb. coreana.
Ce frumos, cum isi scriu ele biletele !
Cristina are o colega draguta(cu 2 codite) si mai mica de statura decat ea(nici ea nu e prea inalta, e a 4-a de la coada, la fete), care in fiecare dimineata cand o vede, o saluta bucuroasa si se cuibareste la pieptul Cristinei. Asa scumpe sunt amandoua, parc ar fi 2 surioare, una mai mare si una mai mica. Mi-ar place sa le prind in poza, asa !
Nicole, foarte constiincios e Julian ! Mai rar intalnesti asa ceva la varsta lui.
Bravo pentru test si insanatosire grabnica !
Cristina22, asteptam poza cu Andrei mascat in fantoma.
Cu ce esti atat de ocupata zilele acestea ? Daca nu sunt indiscreta, bine-nteles !
O zi cat mai faina, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Nina, nu esti indiscreta, scumpa.
Am mult de lucru la birou, sunt singura cu Andrei, mi-e nepotelul in spital.
Asta inseamna ca va urmaresc de la birou printre hartii, cand ajung acasa, stiti voi, toate alea+ mersul la tenis, joaca, colorat, citit si o tura la spital.
Azi mai trebuie sa-l duc pe Andrei la oftalmo. E o problema, depistata de un medic si inca neconfirmata de altii.Se pare ca ar avea nevoi de ochelari pentru corectarea viciului de refractie. Va spun mai tarziu mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Nicoleta, multumesc! unde gasesc poze cu voi? E vesela cand merge la scoala. Pana nu demult topaia si spunea ca iubeste scoala asta, ca aici merge si se distreaza. Cred ca dupa sedinta de saptamana trecuta a inteles ca distractia s-a cam terminat si ca de fapt treaba cu scoala e reala!
Anina_n, nu-i asa ca sunt scumpe cand le vezi cum se imbratiseaza dimineata si cum susotesc, ele stiu ce? SooMin mereu susoteste cate ceva la urechea Sarei, dar sta cu ochii pe mine sa vada daca trag cu urechea. Si fiindca eu vorbesc cu Sara doar in romana, s-a dus vestea printre copii ca nu stiu engleza. Prin urmare nu se feresc de mine... Daca auzi ce vorbesc dupa ce ies de la ore???
cristina22, am vazut pozele. Ai un baiat pe cinste! Banuiesc ca pana la urma micuta coreeanca a lui Andrei va invata romaneste. Nu sunt toti baietii topiti dupa ea? Aici in scoala sunt o groaza de asiatice, mai mari, mai mici ca varsta. Dar cele mici sunt scumpe rau. Si binenteles ca baietii dupa ele.
Gabbriela , felicitari pentru test. Si sanatate multa!
sinzi_ana

Mergi la inceput

de azi port ochelari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ce scump e piticutu...

Se simnte ceva mai bine J , a lenevit o zi intreaga... si acuma ma duc sa il itrezesc sa vad de vrea la scoala or ba... El crede ca scoala e distractie :))...

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

de azi port ochelari

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina_22, acum inteleg de ce ti-e ziua plina ochi. Insanatosire grabnica nepotelului, sa ajunga cat mai repede inapoi, acasa. Sper ca nu e nimic grav !
Ce viciu de refractie are, Andrei ? Se va corecta cu ochelari ?
Imi place cum ii sta cu ochelari, e un frumos !
Nicole, totusi, e bine ca ii place asa de mult la scoala, ca nu vrea sa lipseasca defel, chiar daca e un pic bolnavior. Dragul de el !
devoska, Cristina e mai retinuta de felul ei, dar ma bucur cand vad ca, totusi, copiii trag la ea. Inca nu si-a facut nici o prietena apropiata in clasa. Nici nu prea are cand, in cele 4 ore de scoala zilnice, din care mai mult stau la ore, pauzele fiind prea scurte pt. joaca in grup.
Altfel, spune ca ea e prietena cu toate fetele.
Cum a fost azi la atletism si inot, pt. Sara ?
Cred ca adoarme franta in aceasta seara.
Ma retrag si eu, sa ma ocup de Cristina. Noapte buna, mamici si pitici ! Pe maine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Devoska, poze cu noi aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2243606280103379982UthDmw

Nina, intr-adevar, copiii pot evolua uimitor de repede! De cand a inceput gradi stefan pare mult mai preocupat de desenat, de colorat... el oricum ma intreba ce inseamna un cuvant sau altul... Imi place ca este foarte creativ, are si el personaje "dupa el" ca Andrei, ma pune sa le mangai, le face loc sa treaca... dar sunt multe si la alterneaza :).

Nicole, ma bucur ca Julian e mai bine.

Astept sa imi vina sotul... iar a fost in Viena, dar nu are timp de cumparaturi/cadouri... ceea ce nu prea imi convine... :D.

La gradi circula o enteroviroza, mi-e asa teama...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput