Copilasi din 2002 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicoleta spune:
Salut.
Azi am avut o zi grea... m-am trezit cu o supermigrena, a cedat abia la 2, dupa un Nurofen forte... am crezut ca nu mai trece, Stefan a zis ca el crede ca sunt pe moarte :)).
Stefan abia azi a calarit, ieri a facut escalada. Maine merge iar la inot, a vrut si il las.
Cristina, apoi daca e sa plec, 2-3 zile nu mai dau pe acasa, crezi ca imi ajunge o ora?? :D
Sanatate va doresc. Va pup pe toate.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
sinzi_ana spune:
Cristina si eu la fel sunt cu somnu!!! De abia astept sa pun copilul in pat, sa ma intind si eu!!!! Nici chef de tv nu am, decat de ceva usor (friends sau family guy), mai citesc un Dc cu laptopu pe picioare, si gata...cearceafu in cap!!! hihi....
Nina, si David adora povestile la culcare!!! Daca ii spunem ca nu ii putem citi e ca o pedeapsa pentru el!!!! Ce povesti cititi???
Nicoleta, super cu calaritul!!! Se suie pe ponei nu??? Ii plac?? David nu a avut curaj decat de vreo 2 ori sa urce pe ponei si atunci statea asa crispat!!! Nu e baiatul lui mama!!!
Eu cand apuc fac trasee pe aici prin parcuri calare...e atat de frumos!!!!!
Despre Khristin, stiu ca a nascut un baietel frumos si grasunel, Chris Anthony (am tras cu ochiul la fetele de Canada), poate ne povesteste ea mai multe!!!!
MAine avem party de halloween la gradi si David vrea sa fie astronaut, nu am gasit costum si i-am luat unul de ninja, dar o prietena si-a adus aminte si ne-a cumparat...maine il va astepta o surpriza la gradi...
LA noi s-a lasat un pic racoare vreo 3 zile, si cum nu aveam nici o haina cu maneca lunga am fost azi la cumparaturi...
I-am luat de la Zara un pantalon si un bluzon de 5-6 ani (118cm) si am avut marea surpriza sa constat ca pantalonii desi ii sunt buni la lungime ii sunt tare largi in talie (mai incape un copil) iar hanoracul este lung...David are cam 122cm...si mi se pare ciudat ca nu intra in hainele astea!!! Sa iau 4-5 ani sunt prea mici...hm...
Si ma oftic ca sunt asa misto!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
cristina22 spune:
Sanzi-ceeee viaataaa!!Auzi, sa umble numai si numai in maneca scurta!!
Apropo de povesti,pana raspunde Nina, zic eu. Andrei nu mai vrea povesti.Avem perioada de enciclopedii.Orice si despre orice motoare, mari si oceane, animale, planete etc!Sper sa-si revina ca mie imi plac povestile.
Nico-cred ca si poti sta tu trei zile fara barbatii tai!
Noah, va pregatiti de halloween?
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
Anina_n spune:
cristina22, noi ne pregatim de.... dans !
Maine avem si noi, pomenirea mortilor. Mergem cu pomana la biserica, apoi la cimitir cu flori si lumanari.
Bravo lui Andrei, pt. cartile ce-l intereseaza !
Sinzi, voi ce cititi ?
Eu ma bucur ca am fetita si inca citim povesti cu zane cu har si praf magic(de la editura Egmont) sau www.rd.com/rdstore/viewSku.do?skuid=20431&storeid=1200" target="_blank">basme de H.C.Andersen. Pe raft isi mai asteapta randul, "Fat Frumos din Lacrima" si "Zana Zorilor".
Mai avem colectia minunatelor povesti "Disney".
Inca suntem la basme si povesti !
A....auzind la verisoare de Bubico, Vizita si Dl. Goe, a trebuit sa i le citim si ei si i-au placut.
Sinzi, multumim de vestile despre khristin !
Ce nume frumos i-au ales la bb2 !
Nicoleta, cum esti, azi ?
Sanatate, sa le poti face pe toate !
O zi cat mai faina, in continuare, dragi mamici !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
katty spune:
Buna, mamici!
N-am mai scris de-un car de vreme pe aici, dar am avut motive din cauza de inchidere de trimestru la munca cum zicea si Nina si multe altele care s-au aglomerat!
Cristina_C, ziceai mai demult ca stomatologul ti-a recomandat periuta electrica ptr. Robert, noua tocmai ca ne-a zis sa nu-l mai lasam, ca nu-i fac bine vibratiile la smalt, si am trecut iar pe cea normala! Cine sa-i mai inteleaga! Si mai si aveam incredere in ea!
Am vazut pozicile voastre, foare frumoase, ce dulcel si grasunel era Robert in poza de la 3 ani, Doamne ce-a trecut timpul!
Cristina22, n-am apucat sa-ti multumesc pentru listuta cu actele necesare pe care mi-ai scris-o! Ce seamana Andrei cu tine! Frumoase pozicile din Austria!
Devoska, bine ai venit la noi! Am vazut-o pe Sara, mi-au placut si povestile voastre de la scoala cu atatea experiente multiculturale si lingvistice!
Nicoleta vazut pitici frumusei! Ce i-ati luat cadou lui Matei ptr. primul dintisor??
Nicole, pupam scolarul sarguincios, mi-a parut rau sa citesc de cartonasele galbene, ce greu trebuie sa fie pentru el mititelul, am avut si noi experiente din astea la gradi, dar cu buline mari si negre pe piept!Uau, era terifiat copilul cand le primea! Si ce multe teste au!
Nina, am vazut si pozele cu frumusetea ta mica (de fapt frumusetile, si verisoarele), pupam sarguincioasa draguta! Si eu ma uit la Dansez ptr. tine, dar nu am cum sa comentez in direct din lipsa de net!
Am vazut ca ati vorbit de marimi, si Andrei s-a lungit destul, nu ne laudam "decat" cu 125 cm si ii luam haine marimea 128!!!
O sa va pun si cateva poze de la petrecerea unei prietene a lui Andrei (Ana mare) care mergea cu noi la Olanesti anii trecuti, unde au fost si Ana, verisoara lui si Maria, finuta noastra!
Poze
Sinzi, am vazut pozele din Orlando, foarte frumoase, v-am admirat pe toti, si pe finutul scum, dar mai ales pe tine in postura de vrajitoare!!! Tare faina poza! De fapt mi-am pus linkul la favorite sa vada pozele si Andrei!
Pupici si Happy Halloween (ptr. cine serbeaza) si la cat mai multe bomboane primite!
Scuze, nu era incheiat mesajul! Am dat trimite din greseala!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
sinzi_ana spune:
Katty, tare frumoase pozele!!! Dar ce era cu cadoul de la primarie??? Ce primarie draguta, da cadouri la copii de ziua lor de nastere?? Vin alegerile sau de ce???
Ti-am dus dorul, si lui Andrei cel frumos!!! Sper sa semnezi condica mai des de acum incolo!!!!
Nina, am gasit o carte de fratii Grimm, si citim acum din ea, concomintent cu alte carti...Din pacate cartea nu are poze, si nu e foarte atras de ea, desi povestile sunt dragute si pe intelesul lui...
Ii mai place sa ii citim Jules Verne (suntem la 20.000 de leghe sub mari) dar urmareste si filmele de desene animate asa ca stie la ce sa se astepte, si nu sunt chiar asa grele!!!
In rest...m-am apucat sa ii citesc poezii, stiu ca e tarziu la varsta asta, dar ma gandeam ca el nu stie nici o poezie de la cap la coada, si ar trebui...asa ca ii citesc in fiecare seara si o spunem de cateva ori...(nu sa le invete pe derost, dar macar sa exersam un pic memoria!!!)
Cristina, David are si el etape cu enciclopedii!!! Avem o gramada..imi aduc aminte ca la ziua lui, 3 ani, a primit o carticica despre transporturi (masini, trenuri, avioane si barci) pe care o citeam in fiecare seara, de o invatase copilul pe de rost, dormea si cu ea in pat, si mergea cu ea peste tot!!!!
Acum am o carte tare interesanta cu istoria pentru copii si citim din ea!!! Ii place foarte mult si ma pune in masina sa ii povestesc despre istorie si Ice Age (aseara am trecut de Ice Age la faraoni!! hihi)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Nicoleta spune:
Salut.
Sunt bine, si eiri m-a incercat... sper sa scapt mai repede ca altfel e de rau!
Ne diversificam in continuare, dar mananca frumos numai 3-4 lingurite :D, apoi il apuca joaca!
Katty, bne ai renevit! Ce stirbut e Andrei! Si ce verisori cu ochi superbi am vazut in poze! Lui matei nu i-am luat nimic... chiar atunci... i-am luat scaun cu masa, se pune??
Cristina, nu cred ca pot rezista fara ei atat de mult, asa e .
Sinzi, luaram pana la urma scaunel Chicco Key2-3, e ok, avem magazinul aproape de noi, are 2 ani garantie daca ceva... Asta e. Pentru Matei probabil ca va trebui sa comandam sau ia sotul de pe unde mai trece (Targu-Mures, de exemplu, chiar am vazut pe net...).
Noi suntem obositi, am umblat azi sa ii luam costum sotului, ii trebuie unul, umblam de ceva vreme si nu are bafta deloc... nu gaseste numarul lui... Insa Stefan s-a ales cu un combinezon de ski!!
Apoi dupa-amiaza am mers la terenul nostru, sa invelim pomii sa nu-i manance iepurii la iarna... Si de la aer sunt rupti amandoi copiii, dar si noi...
Duminica placuta va doresc!
Cristina_C spune:
pentru mamicile mele preferate si copilasii lor!
Zilele astea mi-a fost cam rau, n-am mai urmarit ce-ati scris, dar o sa recuperez.
Weekend placut in continuare!
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Noi am fost ocupati cu ziua de pomenire a mortilor, dar seara tot am stata sa ma uit la emisiunile mele preferate din aceasta perioda. "Dansez pt. tine" si "Megastar".
katty, ma bucur ca sunteti bine si multumim pentru pozele cu Andrei, cel cu ochii ca si cerul senin de vara.
Mai stiu pe cineva cu ochi senini ca si cerul, Mariuca, Cristinei. Sinzi, ce mai fac fetele ?
E fain ca il atrag cartile lui Jules Verne. Inseamna ca ii place aventura lui David.
Nicoleta, inseamna ca ati petrecut mult timp pe afara, azi.
Si la noi a fost o vreme superba, numai buna pt. plimbat pe afara.
O duminica placuta si voua, va pup !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Nicoleta spune:
E o vreme la noi... superba!! Veniti la Bv!!