ORADEA (34)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina22 spune:
Andy-cum sa-l treaca pe zentel asa usor??
Poate a papat ceva si nu fost tocmai ok.
Merce-da' ce sa fi luat? De ce i-ai facut snf? Pt rosu-n gat?
Daria-noah, da' ce ai, Doamne fereste?
Vrei sa o inscrii la scoala, in clasa a 2-a???
Daca vrei litere si cifre, cumpara-i laptop-ul, ma rog, unul dintre cele enspe mii care sunt pentru varsta ei si vei vedea ca invata ea ca VREA EA si nu ca vrea ma-sa
!Ma rog, daca nu-l are...dau si io sfaturi...
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
szivarvany spune:
Are si laptop din`ala trilingv, dar degeaba. Nu o atrage nimik. Ma nerfez ca restu` stiu tat, capra asta nimik. Noah o fi mai artista 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Mercedes spune:
daria - las-o in pace are vreme.Daca iti spun ca bia la laptopu ala stii ce face? isi pune melodiile si se bataie cu microfonu nu inainte de a se urca pe un scaunel sau perna ceva sa fie pe podium.
cristina- ti am trimis pm.
szivarvany spune:
Ok, nu am pretentii absurde, dar de 100 de x m-a intrebat daca asta e cifra 8 si i-am raspuns frumos ca da, ca dupa 2 secunde sa ma intrebe iar si din`astea ... noah.
ultimele opere de arta ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
si crezi tu ca nu a retinut ca-i 8
!
Foarte faina oaia!! Pune-o pe perete!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
cristina22 spune:
fug de aici ca lesin de foame!
Merce-maine sa vii cu vesti bune!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Mercedes spune:
Auzi daria dar te intreb si io chiar e 8? acuma nu da cu pietre dar ... nu ti dai seama ca te ia la 11 m giuli?
Ce fain e desenu ala cu soarele imbinat cu verde, imi place.
Ah si inca ceva la bia nu exista 7 spune cifrele si sare si imi spune nu mami nu asa , asa bia( adica ce stii tu mami, e asa cum spune bia), no comment.
szivarvany spune:
Mey, nu e atenta deloc
si`apoi e asa de funny sa ma vada cum scot fum pe nari ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
andy.p spune:
Cristina nush ce a mancat ca la fel am mancat si eu .Eu suspectez si ceva giardia ca are niste cearcane si n-ar manca numa dulceeee
.Am fost si i-am luat helmiflores ..sper sa fie bun.
Daria fiica-ta seamana cu Andy
de o suta de ori ma intreaba ceva si de o suta de ori ii raspund pana incep si ma crizez
cand il vad ce neatent e..ma rog,sanatosi sa fie...iar Giulia vad ca e talentata in alte parti desen,dans asa ca ...
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

!