ORADEA (34)
Raspunsuri - Pagina 18
cristina22 spune:
vai ce frumos e!!
Iar micul paradis e superb
.
La dimineata, la birou, vreau sa stau linistita si sa ma bucur de el.
Acum sunt datoare copilului cu o cursa de masini.
Andy- sa va faceti bine!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
gabi_j spune:
Pot sa fac un pic de reclama??
Chiar daca e perioada de recesiune economica, poate mai sunt printre voi care vor sa isi mobileze dormitorul sau camera de copii.... www.ailesbury.ro
Poate ne vedem pe la real... sa ma cautati neaparat (desi inca nu stiu ce program o sa am) 
cristina22 spune:
Gabici-v-ati mutat la real?
Cunosc pe cineva care are mobilier pt camera lui bb cumparat de la voi! E f fain!
E we si halloween...bu-hu-huuu
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Mercedes spune:
Ceau fetele si marius!
Citeam de omega3 si am dat de gnld dar ma enerveaza ca nu au sub forma de sirop. Vroiam sa va intreb voi ce folositi pentru copii? ca eu sincer nu i am mai dat lui cristi f de demult vit d si biei cred ca doar pana la 2 ani.Am vazut ca e pe piata ceva sirop lisy o fi bun la ceva sau e apa de ploaie?
andy-ai reusit sa iei ceva?
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Daaa, Cris, ne-a adus si noua pretendentul un dovleac mare cat naiba sa ne ocupam seara cu Giulia care abia asteapta sa aprindem lumanarici si sa ne vopsim fatzada 
Mercedes, eu Giuliei ii dau Vigantolul si atat. In rest absolut nimic, eu nu mai cred in efectele minune ale imunostimulatoarelor, altfel ar lua toata lumea si nu s-ar mai imbolnavi in veci. Asa ca ne bazam pe fructele proaspete cum fac cei din OradelulLenes 
Si chiar nu as sti ce sa aleg de pe piata, atatea siropuri sunt iar pediatra nici nu ma aproba, nici nu-mi interzice. Insa cred ca Praidul chiar ne-a facut un bine
dtpdv. ![]()
Cum sunteti azi ???
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
nici io nu-i dau lui Andrei.
Vigantolul l-am inceput luna asta, de la mine putere, apoi am intrebat-o pe d-rita. A zis, noah da-l atunci, daca tot ai inceput!
Nu ne-a recomandata imunostimulatoare si ne-a interzis vaccinul antigripal la copil.
Apoi cum e bine, nu cred ca stie nimeni.
Daria-sa nu care cumva sa nu pui pozeee! Cu dovleacu' ziceam, da' poti sa pui si cu pretendentu' ca nu ne suparam
. Asa-i gagici
??
Merce-cum e papusa?
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Mercedes spune:
cristina- voi sti rezultatul dupa masa doar. Imi face febra asa cam din 6 in 6 ore de tampesc, greu scade, degeaba ii dau novocalmin supozitoare, nurofen ca fara dusulet ori sters maini, picioare cu prosop rece nu scade. Dupa aceste faze e ok, vioaie.Azi dimi la 5.30 am fost in picioare roboteam in jurul ei. Dupa fazele astea si a dorit bambi la pc dimi la 7, asa am lasat-o in primirea bonei. Sper sa fie doar o raceala ... .
szivarvany spune:
Cris, nu poci ca vom fi singure cu Giulia ![]()
Mercedes, multi, multi pupici junioarei 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)