ORADEA (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Andy-deci libera!!

Simi-daca ati fost la fetita inainte de eruptie, tot una e.Stiu ca virusul se transmite 7 zile preeruptiv. Asa ca tot una e! Si apoi mai bine sa faci si tu acum, daca nu ai facut, decat sa stai cu stres cand o sa ai burtik sau in luna de miere.Oricum e boala usoara.Si Andrei a facut.

Sanatate la toti!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

5 zile tb sa stea in casa cu rubeola... si de luat vit.C sa nu faca alte viroze. Nu am inteles, de ce 2-3 saptamani???

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Nu e vorba ca ne ferim sa luam boala, de fapt poate si am facut-o in copilarie (nu stiu exact), insa doctorita la care a fost i-a spus sa interzica vizitele in aceasta perioada, pentru ca imunitatea copilului e scazuta si sa nu faca complicatii. Noah - apoi daca asa a zis, nu ma pot baga peste "regula".
Noroc ca exista net. Mai devreme am vazut-o pe webcam. Are o energie in ea, parca n-ar fi bolnavioara.

P.S. Fetita a fost la noi duminica, daca e de luat, oricum luam si noi.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Pentru toti si toate:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simi, sunt superbe florile!!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua oradeni dragi !
Siminel, multumim !

Mey, teatrul de papusi e in vacanta ??? Stiti ceva ?
Sau ceva maifestari artistice in minunatul nostru oras ? ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Daria-io cred ca spectacolele-s pe sub mana sau poate, top secret!
Asta am gasit io, aparut marti http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/muzica-si-culoare/cn/news-20081028-08074455

Mai, eu zic ca "vara" asta nu-i a buna.Continua valul de epidemii.

Cum sunteti, ce mai faceti??

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Apropo de epidemii-eu una astept rezultatul snf-ului fiica mi sper eu sa nu fi luat de la gradi ceva... si mi groaza sa ma gandesc ce va urma daca ... Deocamdata are puseuri de febra si e rosu in gat in rest e vioaie cand scade febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce magarie bine ca au site degeaba .

Noi facem bine, Gilia continua sa taca si nu vrea sa fie ca ceilalti care stiu sa numere, litere, etc, din`astea sa ma zgariu io pe uoki, insa m-a asteptat cu nejte opere de arta in acuarele

Mercedes, multa sanatate Biancai

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Adi ff frumos
Cristina ,pana la urma n-am apucat sa ma plimbaresc singura ci cu Andy...da a fost ff bine si asa.
Daria stai linistita ca Andy de abia acum in gr pregatitoare au inceput sa-l atraga cifrele si literele...pana atunci niema,numa masini visa..nu ca acum n-ar visa,da macar vad ca incepe sa-l atraga si altceva.
Mercedes sanatate micutzei.
Andy mi se plange de ieri ca-l doare burta,are si niste cearcane si un pic de scaun moale.Ma duc sa-i iau ceva naturist ca daca imi sun dr il trece pe zentel si parac acum 1 luna jumate am facut tratament.
tuturor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput