constipatie

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Buna,

nu am citit tot ce ati scris aici, dar voiam sa va spun ca baietelul meu de 4 luni (alimentat mixt) are scaun daca ii indulcesc ceiutzul sau in laptele praf cu lactoza.Exista lactoza la cei de la Humana, se numeste Humana Milchzucker.Sper sa va ajute.Multa sanatate voua si copiilor vostri.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor,
acum am ajuns de la constanta. ioana mea are febra grupa mare si e plina de bubite de pojar. de mancat pauza si de dormit, acum acasa a apucat-o.
cat despre iesit afara am remarcat ca la cta a iesit singura afara dar nu stiu ca nu prea a mancat.
au scris mai multe persoane despre lactoza. eu am citit prospectul la cea pt adulti si cica da dependenta, adica va iesi numai cu ea afara. o sa vad ce scrie si pe produsul care spuneti voi dar nu l-am gasit.
am plecat ca plange

Mergi la inceput

buna fetelor,
acum am ajuns de la constanta. ioana mea are febra grupa mare si e plina de bubite de pojar. de mancat pauza si de dormit, acum acasa a apucat-o.
cat despre iesit afara am remarcat ca la cta a iesit singura afara dar nu stiu ca nu prea a mancat.
au scris mai multe persoane despre lactoza. eu am citit prospectul la cea pt adulti si cica da dependenta, adica va iesi numai cu ea afara. o sa vad ce scrie si pe produsul care spuneti voi dar nu l-am gasit.
am plecat ca plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

pojar!!!! de unde a luat
imi pare tare rau , multi pupici si sa ii treaca repede

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am mai spus.
Am avut si eu probleme cu Alexa si am rezolvat problema cu o masa zilnica de ciorba si una de fructe. Rezultatul este garantat.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

buna ziua
draga paula2003, copila mea are extrapiramidal si nu poate manca la lingurita decat gros. restul ii curge pe langa. o masa de fructe o are in fiecare zi si un iaurt dar si acestea cu cereale pt a fi ingrosate. si ciorba la ea e de fapt un piure de legume cu carne.
cat despre supe sau ciorbe la biberon nu poate fi vorba pt ca abia am convins-o cu apa...pana acum nu bea decat lapte. nu stiu de unde stia ca i-am pus altceva
cat despre pojar, i-am facut vaccinul obligatoriu si stiam ca o sa aiba efecte adverse dar ea a facut chiar pojarul si stiam ca este o faza usoara dar atatea zile de febra si atatea bubite...
faza tare e ca i-am facut in acelasi timp si cel de varicela...oare sa ma astept si la varicela dupa pojar?
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna

mdanicoleta chiar imi pare tare rau pentru ioana,cred ca o mananca rau,nu?
mai da ati fost in contact cu persoana infectate?ca altfel cum asa deodata a facut?tu crezi ca e de la vaccin?
are nevoie de f multe lichide acum si fara paine.sper sa va faceti cat mai repede bine.
va pupam si IOANA fii tare,o sa treci si peste asta,te sustine andrei.

Mergi la inceput

buna seara

mdanicoleta cum se mai simte ioana?ti-adat voie sa ii dai cu alcool mentolat ?mai amelioreaza senzatia de mancarime.bai chiar am ramas socata,pe bune daca nu mi-e frica sa ma mai duc la recuperare e 30 martie,o fi vreo epidemie de pojar,asta miar mai lipsi,ca incolo le-am tras pe toate.
sper sa va faceti bine cat mai repede.mai da imediat asa dupa vaccin a iesit?
pupici si putere sa treceti si peste asta.
inca ceva sa stii ca nu ai voie sa ii faci baie acum cat are pojar.

Mergi la inceput

mai inca cevasa va mai spun.

am citit ceva mai devreme despre LIV52 sirop de la HYMALAIA si este indicat si in tulburari digestive precum constipatia.
si nu are efecte secundare nici contraindicatii,normalizeaza nivelul transaminazelor si protejeaza ficatul ,mai ales pentru bb-ii care iau medicamente in fiecare zi ,ca andrei ia depakine sirop in fiecare zi de la 5 luni ,preventiv pentru convulsii.
cred ca o sa ii iau si eu sa il incerc.astept parerea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu am spus din experienta mea cu fetita, nu insemna sa faceti cum spun eu. Este o parere.
Eu i-am dat Nutriben ca si cereale in loc de paine.....si sa stii ca sunt bune.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput