constipatie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

buna fetelor

Buna Paula , ai dreptate cu ciorbica , baietelul meu tot extrapiramidal ca si fetita lu' mdanicoleta , dar a inceput sa pape si mai lichid , asa ca merge faza cu ciorbica , numai ca iar a racit putin si nu mai vrea decat gros.

mdanicoleta acum mi-a filat becul ca a facut vaccinul, cica este mai bine ca a facut reactia, sper din suflet sa nu faca si varicela, ii scade sist imunitar destul de mult, poate poti sa ii administrezi niste vitamine , intreaba medicul, habar nu am.

andru_mami eu am luat Liv52 cand am avut niste probleme cu ficatelul, nu stiu daca poti administra unui copil fara recomandarea medicului, indiferent ce scrie in prospect.Este destul de mic si poate se mai regleaza , medicamentele nu ii rezolva problema decat pe moment.Incearca cu para pe stomacul gol dimineata,asa a mancat fetita vecinei mele intr-o perioada si avea efect foarte bun.Al meu nu suporta para

Paula cerealele nutriben stiu ca sunt bune, i-ai dat un sortiment anume? adica le pot amesteca si in ciorba?

pupici la cei mici

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

winmra

am intrebat medicul neurolog si mi-a spus ca ii pot da fara probleme,bine sa nu devina o obisnuinta.nu ca nici nu ii dau vreun medicament fara sa intreb mai intai medicul,mi-e frica sa nu dea reactii adverse cu depakinul.oricum multam mult pentru sfat si astept oricand altele.
ce vroiam sa te mai intreb -cum mananca bb-ul tau?adica il pui in sezut sau culcat?
ca eu pe andrei nu pot sa il fac sa stea in sezut si sa manance ca da mancarea afara.si il tin asa ,nici culcat da nici in sezut ,un pic ridicat,daca intelegi.
va pupic si mai vb ca m-a luat o durere de dinti de nu mai pot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor,
ne-a trecut si febra si bubitele. nu stiu daca o mancau...stiam de cele de varsat de vant ca mananca dar de pojar...e reactie adversa la vaccin si cica apare fix dupa 7 zile de la vaccinare si tine cateva zile. si asa a fost. nu putea sa nu aiba nici o reactie ca doar ioana le face pe toate. a inceput sa si manance dar eu tot cu meniuri de astea ciudate. azi i-am dat branza fagars cu smantana si peste, amestecate cu cereale , dar de alea fara zahar si lapte, albastre de la milupa cu 7 cereale.
voi cum va descurcati? ioana parca sta mai teapana la marginea patului dar tot tinuta de mine . si alta bomba...nu mai primeste de kineto decat la o luna
va pupam

Mergi la inceput

buna seara

mdanicoleta ma bucur ca ati scapat si sunteti bine.si eu tot cereale de la milupa ii dau lui andrei-tot 7 cereale si le mananca foarte bine,i le pun in iaurt activia natural.mai da asa ti-a facut mereu dupa vaccin?a avut reactii adverse mereu?andrei nu a avut nimic niciodata,nici macar febra.ioana sta sprijinita la marginea patului?ca andrei nu sta nici in sezut daramite in picioare nici atat.adica daca il las in jos asa la marginea patului se lasa in jos.
asta e poate o sa maip progresam si noi.va pupuam si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ii puneam 1-2 linguri in 250 ml ciorba sau lapte.
Tine si de foame, si nu constipa.
Eu am mers pe cele de 5 sau 8 cereale, nu am dat cu miere......niciodata. Am fost super incantata de ele si de cum le accepta fetita. Uneori le amestecam cu zeama de fructe proaspete si putina pulpa si ii dadeam o masa. Faceam multe artificii si inventii cu aceste cereale simple.

Mergi la inceput

neata

ce mai faceti fetelor?cum se simt piticii?
mai vreau sa va spun ca de vreo 2 zile andrei a iesit chiar bine afara datorita faptului ca a inceput si el sa mai mananca fructe.cand era mai mic manca si mar cu biscuite si banana cu branza de casa ,dar de cand s-a mai marit nici nu te puteai apropia de el cu fructe in nici un fel de combinatie.dar am inceput sa ii dau si lui seara la masa de 6 o jumatate de banana mai mare cu un mar potrivit cu 2 lingurite de biscuiti si a dat rezultate.bine ca eu stiam ca fructele il ajuta la digestie dar daca el nu le accepta deloc?
voi cu ce va mai laudati?noutati ceva?

Mergi la inceput

buna fetelor
azi i-am luat ortezele si corsetul. corsetul nu-l suporta. nu stiu ce sa fac , daca sa il pun sau nu pt ca ea tine acum spatele drept si probleme are la tinutul capului si asta nu o ajuta . ortezele trebuie tinute zi si noapte dar pt cat timp?
cat despre constipatie? vad ca are zile cand iese si singura afara. o sa-i mai iau pliculete
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

mdanicoleta, eu nu am citit despre copilul tau.
De ce i-ai facut corset? Dar orteze? Cine te vede sau te tine sub supraveghere? Faci si fizioterapie, kineto....in toata perioada aceasta?
Eu am putina experineta din toate. Vreau sa stiu povestea ta in cateva cuvinte.
Corsetul, este bun pe de o parte dar afecteaza musculatura spatelui si automat se deformeaza mai mult coloana.
Ortezele, eu nu am vazut la fetita mea o schimbare dar mi-am chinuit copilul mult. Acum purtam ghete ortopedice si este mai bine.

Mergi la inceput

neata fetelor

PAULA2003-si baietelul meu are orteze facute la ortotech in bucuresti dar vreau sa spun ca nu poate sta cu ele ,nustiu de ce ,da foarte mult din picioare si ii aluneca,si tot timpul trebe sa stau sa i le asez iar.tu ce crezi ca il incomodeaza sau nu sunt le facute bine?ce parere ai despre orteze?vreau sa spun ca nici nu i le-aqm mai pus de ceva vreme si nu stiu daca e bine sa stea fara ele.astept parerea ta ,

Mergi la inceput

buna fetelor
fata mea are p. c. forma extrapiramidala si are 1 an si 3 luni. facem kineto de la 2 luni. acum facem de 3 luni la n. robanescu ,vojta. ne-a vazut dr iliescu si de la 11 luni nu ne-a mai vazut nici un neurolog. ortezele si corsetul i le-a dat dr. padure. nu stiu cat sunt de necesare sau cat e afacere din toata treaba asta. cert este ca la orteze nu zice nimic dar corsetul...
nu stiu daca face rau corsetul dar stiu ca ei ii trebuie gimnastica pt spate..are o deformatie a coloanei. nu ma pricep la termeni, scolioza sau altfel dar pe mine nu ma deranjeaza asta daca ea ar face ce trebuie sa faca
ce parere aveti?
as prefera ghetutele ortopedice
paula, fetita ta ce are si cati ani are?
precizez ca fata mea a inceput sa stea cu spatele drept

Mergi la inceput