constipatie
Raspunsuri - Pagina 7
Happiness_4_us spune:
revenind la subiectul in curs, o mentiune pentru mamicile ai caror copii au probleme neurologice si carora le-a fost recomandat feniculul: feniculul este contraindicat celor cu probleme neurologice si in special celor cu epilepsie.
Multa sanatate tuturor!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
mdanicoleta spune:
buna fetelor,
nu stiu cum sta treaba u feniculul, nu i l-am dat dar azi a trebuit sa-i bag iar supozitor cu glicerina.
oare doar 2 zile dureaza prafurile?
andru_mami spune:
buna
mai si eu sunt de aceeasi parere ca tine,adica ca prafurile isi fac efect atat timp cat le ia.si eu a trebuit sa ii pun supozitor azi fiinca il durea burtica rau ,a fost agitat toata ziua.cat despre fenicul nu stiam ca e inerzis copiilor cu afectiuni neuro,da eu i-am dat cat a fost mai mic ceai de fenicul ca era singurul care il calma de colici.nu stiu ce sa ii mai dau de constipatie,acu de ex. i-am facut putin ceai de musetel ca il doare rau burtica.sper sa fie bine si la voi ca eu vad cum face andrei si imi dau seama cum e .va pup fetelor,sanatate multa!
andru_mami spune:
buna
am citit ceva mai devreme cum ca chimenul ar fi un bun accelerator in digestie si cred ca o sa incerc si eu cu el ,poate da roade decat cu boitics sa ii dau intruna.voi ati auzit ceva de chimen?eu plec la farmacie sa ii iau acum niste ceai de chimen sau sub ce forma s-o mai gasi.astept raspunsul vostru!
mdanicoleta spune:
buna seara
chimen si anason ii dadeam pt colici baiatului dar nu cred sa scoata afara, cel putin nu pe ioana.
nu stiu de ce la inceput isi fac efectul si pe urma nu. oare daca ii dau o zi si pe urma fac o zi pauza si iar o zi....pt ca in primele 2 zile a facut bine si pe urma...pauza. am mai terminat o cutie si nimc. o sa incerc dupa 2 zile cu o alta cutie sa vad care e efectul. nu cred in ceaiuri pt ca i-am dat cu miere multa pe stomacul gol si nimic. la fel si cu sucul de la portocala
va pupam
andru_mami spune:
buna seara
mai eu am citit azi pe net despre fenicul da nu am gasit nimic unde scrie ca ar fi contraindicat la copiii cu afectiuni neuro.,dar despre chimen scria ca nu e bun pt copiii mici deoarece le-ar putea provoca crize.asa ca a cazut si faza cu chimenul,acu sa vedem ce mai incercam.multa sanatate si va pupam dulce!
andru_mami spune:
buna fetelor!
ce mai faceti,ce mai ziceti?sunteti bine?noi suntem bine,ne jucam toata ziua si vorbim de nu mai putem.mai cat despre digestie sa stiti ca eu am inceput sa ii dau lui andrei activia natural de cateva zile si a iesit f bine afara ,chiar fara probleme.daca bebe-ii vostrii mananca iaurt ati putea sa incercati si cu asta poate merge,la noi a functionat.pupici multi si va asteptam la taifas.
Happiness_4_us spune:
Daca dai o cautare pe google cu ceai de fenicul, o sa gasesti la contraindicatii.
Uite aici http://www.efarma.ro/products.php?id=1317 la contraindicatii .
Multa sanatate tuturor!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
andru_mami spune:
NANAMOTOC
e adevarat ca asa scrie dat bebe-ul meu nu are epilepsie si cred ca as putea sa ii dau cate un pic de ceai pe zi daca l-ar ajuta la digestie.e adevarat ca are probleme neuro bb-ul meu da daca nu are epilepsie oare nu merge?el are paralizie cerebrala.oricum multam pentru sfat si asteptam in continuare pareri,sunt binevenite.pupici si sanatate.
andru_mami spune:
buna seara
mdanicoleta vroiam sa te intreb cat lapte bea ioana zi-noapte?tu ii dai banana?andrei bea cam 300-350 ml lapte pe zi ca el noaptea nu se mai trezeste sa manance,si nu stiu mi se pare ca e putin,ca zice ca la varsta lor ar trebui sa bea cam 500-600mllapte,da nu are cand sa mai bea un biberon ca in rest mananca mancare si nu am cand sa il mai bag intre ele.cand era mai mic manca banana cu branza de casa si pe urma cand a mai crescut nu o mai accepta cu ce i-as fi dat-o.in schimb azi a mancat o jumatate de banana cu o jumatate de cutie de almette da mi-e ca o sa il constipe si mai mult ca de regula astea cam constipa, da au si vitamine si el nu accepta alte fructe.tu ce zici?care e parerea ta ?pupici pentru ioana