constipatie
Raspunsuri - Pagina 4
wnimra spune:
Buna!
Cred ca o sa incerc si eu pliculetele, in seara asta a reusit sa faca dupa 2 zile si cand am zis victorieeee, a inceput sa planga , a iesit atat de greu ca il durea funduletul , plus ca nu mai suporta nici o sec sa il aiba in pampers ca il irita.In mai putin de 5 min pana am dat drumul la apa si l-am dezbracat l a zgariat ca s a facut popoul rosu.
Intrebare: dupa ce termin pliculetele constipatia revine? sau am toate sansele sa il reglez .
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
andru_mami spune:
BUNA!
Mai chiar nu stiu sa iti raspund la intrebarea ta ,daca revine constipatia ca nici noi nu le luam de prea mult timp.Mai avem vreo 2 pliculete si terminam cutia ca ii dau 2 pliculete pe zi .Din ce am auzit si eu de la mamici astea ar regla flora intestinala si nu ar trebui sa mai aiba probleme pe urma,cred eu .Acum ramane de vazut ce o sa fie mai departe.Multa bafta si mai ales multa sanatate.
wnimra spune:
Multumesc pt raspuns
Inca o intrebare.Ai fost la medic si ti-a recomandat BIOTICS BABY, sau le-ai cumparat pur si simplu din farmacie.Sa nu fac vre-o gafa, ca de obicei ma duc si imi cumpar ce trebuie.
pupici
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
andru_mami spune:
BUNA!Mai nu am fost la medic ,mi le-a recomandat o mamica pe foum aici si am zis sa incerc sa vad daca merge.Cert e ca au dat rezultat,si de obicei nu prea merg asa la medic ca cine stie peste cine dau ca nu am un medic de familie pediatru.e generalist si sincera sa fiu mare lucru despre copii nu prea stie.Si ma sfatuiasc foarte mult cu mamicile de pe forum.Asa ca poti sa mergi in farmacie sa la iei .nu iti trebuie reteta pentru ele,si costa cam 18 lei.
Multa sanatate si astept oricand pareri sau intrebari .Pupici.
mdanicoleta spune:
buna
i-am dat deja 2 pliculete
sper sa vad efectul. mie mi-a fost recomandat de medic sa iau biotics in perioada in care iau antibiotic dar nu am luat.
va pupam
andru_mami spune:
BUNA!Acum sa nu te sperii daca nu vei avea rezultate imediat,ca e posibil ca organismul lui sa raspunda mai greu,asta depinde de fiecare organism in parte .Totul e sa nu iti pierzi speranta.Iar daca nu are efect deloc cu BIOTICS poti incerca lactoza de la humana ,se numeste MILKZUKER si costa cam 45 de lei si i-o poti pune si in mancare pe asta .Sa dea d-zeu sa fie bine.
mdanicoleta spune:
buna fetelor,
v-am spus ca i-am dat un pliculet aseara si unul de dim. la 12 am avut kineto. surpriza...fata a facut caca, putin si moale. ceea ce eu nu ma asteptam, sub nici o forma...noroc ca aveam un pampers ratacit in poseta.
multumim pt leac.
sper sa ne tina si in continuare
va pupam
andru_mami spune:
BUNA!Ma bucur ca a avut efect la micuta.Dar si kinetoterapia are un rol in digestie ,o ajuta un pic ca e miscare.Daca nu te superi ,ce probleme are micuta ta?
Baietelul meu are 1.6 luni si sufera de paralizie cerebrala,si noi facem kineto in fiecare luna la buc la obregia.Sa fie de bine.
mdanicoleta spune:
buna!!!
azi mi-a fost frica sa ii mai dau de dim. o sa-i dau diseara. nu vreau sa faca iar o surpriza ca au strambat din nas niste persoane.
si a facut si pe la ora 2 cand am ajuns acs si a facut mult. deci merge.
fata mea are un an si 3 luni si tot paralizie cerebrala, forma extrapiramidala care se spune ca e mai greu de recuperat. si noi facem in fiecare luna, ambulatoriu dar la n. robanescu, la budimex.
va pupam ca tb sa ajungem la kineto si cu timpul asta...
andru_mami spune:
BUNA!Ma bucur mult pentru voi ca va mers cu pliculetele.Si baietelul meu are 1.6 luni da nu sta in sezut ,nici nu se rostogoleste.Doar se taraste asa daca e pe burtica si in rest se joaca cu jucariile toata ziua .Zice tata cu adresa,dada ,aida ,da ,baba ,da nu zice deloc mama .El e mai bine psihic decat motor,da asa vrea si el sa se ridice in fund da nu prea are stabilitate.Si el are sindrom piramido extra-piramidal si microcefalie.Da suntem multumiti de cum s-a recuperat chiar daca nu face inca ce ar trebui pentru varsta lui, da ne bucuram ca ne recunoaste,stie cand il certam si lasa buza sa planga,stie cand ne jucam cu el ,facem cucu-bau.Asta e ,e copilul nostru si trebuie sa luptam pentru el.Multa sanatate si voua.
Voi ati suferit la nastere?De unde vi se trage paralizia cerebrala?
Mai vorbim!