constipatie

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mai fetelor sa stiti ca nici eu nu am observat nici o imbunatatire a scaunului cand ii dateam tonotil lui andrei,si ii dateam 3 luni la rand cate 10 fiole pe luna.chiar ma gandeam sa ii mai fac o cura de tonotil acum dupa ce terminam cerebrolysinul.

Mergi la inceput

buna seara!

mai sa stiti ca de ceva timp,mai precis de vreo 5 zile i-am scos painea din meniul lui andrei si vreau sa va spun ca de atunci andrei are scaun normal in fiecare zi,nu se mai chinuie,nu mai face cacareze.dar totusi ma intreb daca ii e bine fara paine?cu ce as putea sa io inlocuiesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

nu-i nici un bai daca nu-i dai paine... si asa nu e sanatoasa (nu vrem sa stim ce contine...) insa copilul are nevoie de fibre (altfel nu va avea un tranzit normal), asa ca gaseste o metoda de a-i da cereale, musli... ceva de genul acesta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

mai fetelor, eu ioanei nu prea ii dau paine, adica rar rar ii dau , la o sapt, sau chiar mai mult dar ii dau cerealele alea de la milupa cu 7 pe ele si tot cu supozitor. am terminat si milchzucherul si tot nimic si am mai facut o cura de biotics si degeaba
va pupam

Mergi la inceput

mai fetelor sa stiti ca nici la andrei minunea a tinut 3 zile,ca ieri am zis ca isi rupe funduletul,a plans de nu stiam ce sa ii mai fac,i-am pus supozitor pana la urma,ca imi venea sa plang si eu cu el.

Mergi la inceput

hello!

fiindca tot iesea greu afara dl.andrei ma gandesc sa ii fac niste taitei cu lapte ca sunt mai dulci si poate poate iese ceva,si am facut cu lapte de la tarani,de la o vecina f curata,si mananca andrei al meu un castron plin de taitei,vine seara face andrei niste cacareze,scuzati expresia,vine noaptea si pe la 2-3 dimi incepe andrei treaba si face de a dat pe rascoale,i-a iesit din pampers.
mai cert e ca dimineata deja facea cam diaree si ii dau o jumatate de plic de smecta si un biberon de ceai de menta.acum chiar nu stiu daca e de la laptele de vaca fiindca era f gras,ca altceva in afara de mancarea obisnuita nu ii dadusem.acum e bine si scaunul e normal,dar toata noaptea trecuta am vazut cai verzi pe peretifiindca pe el il rupea de la burtica si nu stiam de ce plange.
voi,altfel bine sanatosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Un piure de fasole.......si garantata

Mergi la inceput

am si uitat de cand a fost constipat andrei,ce sa zic ca asunt o fericita de o saptamana are copilul meu scaun normal numai in mijlocul noptii,ca ziua nu stiu ce se intampla,cert e ca nu mai avem probleme si asta e un lucru bun;dar nu prea stiu cauza ca meniul nu s-a modificat,ci ma gandesc unde i-am micsorat doza de depakine,ca vrea dr. sa il scoatem de tot si i-am micsorat doza,dar nu e cert ca de la asta e.in schimb are andrei o pofta de mancare de ar manca si pietre,cauza nu o stiu dar imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna
noi tot cu supozitor. ce mai luam?

Mergi la inceput

mdanicoleta-nici daca ii dai 1-2 iaurturi pe zi goale fara cereale fara nimic,nu da rezultat?

Mergi la inceput