constipatie
Raspunsuri - Pagina 12
mdanicoleta spune:
buna dimineata
lactoza a scos-o in prima zi cand i-am dat de la prima inghititura de lapte si atat. merg pana la terminarea cutiei dar nu mai cred in rezultate. am gasit cutia de humana cu 35 lei la una din farmciile centrofarm.
va pupam si poate se regleaza in timp
andru_mami spune:
buna!
mai vad ca andrei de cand tot il indop cu fructesi i-am dat si iaurt simplu si spanac si ciorbita,a iesit bine,adica sunt multumita ca nu s-a mai chinuit asa .cat despre lactoza asta ,nu mai incerc deloc,ca daca nici asta nu da rezultat,mai rau ma enervez.hai ca mai vb ca andrei are ora de vocalizesi nici nu pot sa scriu de atata galagie,si sunt gata clatitele si dau si eu o raita pe la bucatarie.va pup dulce .
andru_mami spune:
buna seara!
mai hai ca am reusit sa il fac si eu pe andrei sa bea ceai.i-am cumparat ekoland mutivitamine si vad ca il bea f bine,slava domnului ca bea si el ceva.mdanicoleta-te dam lipsa de aici,care mai e viata ta ?
mdanicoleta spune:
buna dimineata
stiu ca ekoland-ul e plin de chimicale
incearca cu miere si lamaie. ioana a inceput sa mai bea
viata mea e ca o telenovela ... sper sa se termine ca in telenovele, cu bine
va pupam
wnimra spune:
buna
bag la fructe in alex si degeaba
toata sapt o sa o tin la fel,piure de fructe cu biscuiti, poate poate.
Andru_mami ekoland-ul este naspa tare , ori suc ori ekoland este acelas lucru.Poate un ceai din fructe de padure, bla bla ca sunt o groaza la cutiute si au un gust bun.
pooop
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
heer spune:
buna seara,
si feciorul meu are probleme,adica e constipat tot timpul.Bine ia mers cu prune uscate,atat cat a vrut sa pap,acum nu mai vrea.Lactuloza,i-am dat luni de zile,5ml searasi 5 dimineata,scaunele erau aproape normale pt o sapt aprox dupa care trebuia sa-i maresc doza sau sa facem o pauza.se obisnuia organismul.Am mai observat ca atunci cand ii dadeam lactuloza voma mai cu spor.Asa ca nu e chiar bun medicamentul asta,are reactii adverse.Acum cand nu se mai poate il ajut cu supozitoare de glicerina.Noi avem probleme mari cu apetitul asa ca nu prea pot sa-i dau ce vreau.
va pupic!
wnimra spune:
dupa fructe nimic , dar nimic
stiu ca cei care au pr sunt si constipati dar totusi, cum naiba sa stai cu burta balon si sa nu poti face nimic.nici macar nu poate zice ma doare mami , el rade mititelul , este fericit daca stau cu el si ma joc, nu am mai vazut asa copil, chiar sa nu il doara nimic niciodata?
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
akella spune:
Si Daria e constipata de cand e... Asta e urmarea spasticitatii, ce sa-i faci... Am incercat de toate: Activia (pai ii bagam in faliment pe astia de la Danone daca anuntam cate luni a mancat fii-mea iaurt degeaba), fructe, sucuri naturale, ceaiuri etc. Borsul nefiert si zeama de varza murata dau rezultate dar risti sa strici copilul la burta si dai din vals in tango... Si Debridatul regleaza tranzitul - daca e constipat copilul il dezleaga la burtica, daca e stricat la stomac il leaga... Dar nici asta nu e o solutie pe termen lung... La cei mari functioneaza mierea, insa e riscant daca virgula copilul nu are 2 ani...
Acum face singura cam o data la 2-3 zile, dar normal, nu bolovani si nu se chinuie... Cand si cand e constipata in adevaratul sens al cuvantului si atunci o ajutam cu un ingrozitor cu glicerina, iar daca nu functioneaza - ultima solutie - clisma... Offf... Cate am invatat sa fac de cand cu problemele ei: injectii (Cerebrolisyn), clisme, logopedie, exercitii de kineto...
nicandra spune:
Bun#259; tuturor!Cānd am timp liber intru pe acest forum #351;i citesc post#259;rile voastre.Sunt mama unei feti#355;e care a īmplinit 7 ani, diagnosticat#259; cu Encephalopatie cronic#259; infantil#259;.Paraparez#259; spastic#259;.Hiperkinezie.Pān#259; īn jurul vārstei de 5 ani jum#259;tate a suferit din pricina constipa#355;iei.Nimic nu d#259;dea rezultate:nici fructele,nici legumele, ceaiurile,uleiul de m#259;sline pe stomacul gol nici m#259;car uleiul de ricin.Dar īntr-o zi, medicul neuropsihiatru a introdus īn schema de tratament ( pentru paraparez#259; ) Tonotil-N #351;i Carnil .Am constatat dup#259; o lun#259; c#259; feti#355;a mea nu mai are probleme de constipa#355;ie grave! Sunt convins#259; c#259; Tonotilul sau Carnilul ,poate chiar amāndou#259; au avut un rol important,deoarece īn rest nu am schimbat nimic din stilul de viat#259;.De atunci rar se mai īntāmpl#259; s#259; aib#259; probleme!Sper ca #351;i voi s#259; g#259;si#355;i o modalitate de a rezolva problema
mdanicoleta spune:
buna
si noua ne-a prescris neurologul tonotil cand avea ioana cateva luni. atunci nu aveam probleme cu constipatia. de la acel tonotil iesea apa cate 20 de scaune pe zi. eram ingrijorata si am sunat-o pe dr. a zis ca a mai auzit de la cateva mamici dar nu apare pe prospect ca reactie adversa la tonotil dar trebuie sa-l intrerup imediat. daca ar fi fost sa o scoata afara i-as fi dat dar la ea era altfel