constipatie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna seara fetelor!

mdanicoleta -sa stii ca nici pe noi nu ne-a mai vazut d-na dr. robanescu din iulie asa sa il examineze;doar ca il vedea cat faceam gimnastica ,ca ea facea consultatii in acelasi cabinet unde faceam gimnastica si asa il mai vedea ce facea.trebuia sa il vada in ianuarie dar au fost prea multa consultatii si am zis sa il vada la urmatoarea internare.
cat despre d-na dr. iliescu nici pe noi nu ne vede prea des,asa cam la 3-4 luni;de ex. asta vara l-a vazut in mai si pe urma tocmai in septembrie dupa multe insistente si asteptari pe la usa cabinetului.acum sper sa il vada si pe el la internarea asta ca au trecut 5 luni de la ultima vizita.
voua va explica asa mai pe intelesul nostru?pupici si mai vb pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna
azi mi-am facut de cap cu forumul ca e al meu la munca....

eu tot ce stiu despre ioana stiu din ce am citit singura si ce am descoperit ca scrie in foile ei dr si robanescu. ea nu a vrut sa-mi spuna niciodata concret ce are pt ca la 3 sapt dupa ce am nascut m-am dus la ea si si-a dat seama ca facusem o depresie dupa nastere
cred ca asta e....
te-am mai intrebat dar cred ca nu ti-ai dat seama...andrei are certificat de handicap? si ce bani iei ca eu acum i-am facut ioanei si nu au stiu alea sa-mi explice
va pupam

Mergi la inceput

buna

mdanicoleta-da i-am facut si eu luna trecuta certificat de handicap pae care scrie asa ":
salariu insotitor-450 ron
buget complementar-91 ron
si de la varsta de 3 ani -alocatia de stat dubla.
dar pana atunci eu primesc in continuare indemnizatia de 600 ron si alocatia lui de 200 ron;doar ca eu am pus-o pe matusa mea ca insotitor si astfel ei ii merge cartea de munca si eu iau banii(450 ron)si la 3 ani daca vreau schimb si devin eu insotitor cu carte de munca;numai ca nu am stiut ca se poate asa -adica sa pun pe altcineva insotitor ca sa nu pierd banii astia,dar secretara de la primarie a fost o draguta si mi-a zis sa fac asa ca avem nevoie de bani si de ce sa ii pierd.andrei are gradul 1 -grav si trebuie insotitor,dar aia de la ancheta nu iti spun ca poti si asa ca sa iei si banii astia,de parca i-ar da de la ei din buzunar.salariu de insotitor il iei de la primarie iar bugetul acele de 91 de lei prin posta.astea fiind valabile doar pe un an dupa care mergi iar in comisie la evaluare si atunci hotaraste iar drepturile, si ori raman la fel ori se modifica.
si daca ma hotarasc sa ma duc la servici la 3 ani ,o las tot asa pe matusa mea insotitor si iau banii in continuare-asta in cazul; in care andrei nu se recupereaza incat sa nu mai aiba nevoie de insotitor;si eu ma intorc la servici si iau si eu salariu si imi merge si mie cartea de munca.
dar pana atunci mai e -astept sa vad recuperarea lui andrei.
astept intrebarile tale.pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

hello

Buna Ionica, o pooop pe ''pitica'', mai ales cand sta pe olita si ''gandeste''.Am vazut pozele si este o frumoasa.
Ai dreptate, cand reduci cantitatea de lapte un copil cu un metabolism mai puturos rectioneaza bine.Dar din pacate pt mine si alte mamici care aveam copii cu probleme chiar si cantitatea de lapte redusa nu este de ajutor.

pupici si iti urez olite pline

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

andru-mami Alex la baie este de coma, urla si el dar la spalatul pe cap, ca sa nu mai tipe aiurea intru cu el in cada si il spal, el tine dusul si se spala singur , il las ca sa nu planga.De fapt asa l-am dezobisnuit , inainte il bagam cu tasu si statea cu capul pe talpile lui, nu explic pozitia ca este complicat rau, bietul copil mai mult se speria, asa ca l-am invatat sa se spele, pe burtica , pe picioare , picioarele mele, la putza, nu reuseste ca nu poate desface foarte bine manutele dar face el acolo niste miscari, cu dusul este lesinat de fericire , daca si-l da in ochi nu plange , daca ii dau eu fara sa vreau uuurla de imi vine sa ies prin zid, toate minunate pana ii las capul pe mine, cu toate ca nu ii bag in ochi tipa , au mai fost mici accidente si cred ca s a speriat tare.
Mai puteti incerca varianta spalat copilul in brate , stati in picioare cu bebe la purtator, risc mare de alunecat comoara urlatoare din brate dar daca vreti adrenalina poate tine vrajeala, eu asa am inceput , dupa esuari repetate cu tasu l-am spalat in brate.Fara gluma acum un extrapiramidal lesina de frica , asa ca am intrat cu el fara apa , fara sa facem baie, i-am aratat robinetul bla bla , l-am ajutat sa de-a drumul la apa , chestii de genul asta si nu s a mai speriat, se spala mihai , alex chipurile il clatea, pana a inceput sa planga ca de ce il scot din apa, faza cu spalatul pe cap cred ca mi-o ia in nume de rau.
De dormit doarme singur de cele mai multe ori , cand era mic mic il leganam de fundulet si el se facea ghem langa mine , statea intr-o parte,ii mai ''zdruncinam'' tarcul , carutul, ii placea pe loc si repede ca am niste muschi la maini, dar s a marit si adoarme singur dar unul din noi sa fie in pat la tv, el se duce la locul lui si nani , mai trage cu ochiul sa vada daca mai sunt si gata, este atat de sclifosit ca imi este drag sa il iau sa il iubesc sa adoarma lipit de mine, el nimic vrea singur, abea astept sa ii fac camera si sa doarma singurel.De leganat am incercat ca sa vad cum este, sa ii provoc atac de cord nu a suportat ideea, s a speriat era cu mainile in toate directiile si nu a vrut.
Dulciuri putine si de obicei frisca cand fac eu , ciocolatele moi de la kinder , chestii din astea, sau daca noi mancam ceva ii dau si lui.Sucuri nu , de nici un fel, cele de casa nu le vrea , il mai pacalim uneori.
Mdanicoleta cu Alex am fost la Tamas, nu l-a mai vazut de ceva timp si mi-a placut ca ia zis pe nume si am vb cu ea de parca il vazuse de o saptamana.Fatza de Mataranga care se lauda 10 min , 5 min incerca sa ii gaseasca fisa pe care nu stie nici daca ia facut-o, apoi zice ca este fooarte bine si multe altele , plus ca mereu dar mereu nu avea rest , consult 80 lei, lasam 100lei.

fetelor va poop , tre sa ma culc dar am uitat sa leg punga de la pampers bine si in bucatarie puuute , de obicei le sigilez in saci de gunoi dar m-am grabit si na ca tre sa las deschis apoi sa inchid, mereu tre sa fac ceva ca sa ma culc la 3 si ceva.
ciao mai vorbim

http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg

Mergi la inceput

buna fetelor!

sa stiti ca dimineata i-am dat lui andrei o para cu un mar cu 2 ligurite de biscuiti si a avut un scaun super bine,deci chiar a dat rezultat para.asa ca de acum in fiecare dimi micul dejun va fi para cu iaurt sau cu marsi eu voi fi o mamica fericitanu voi mai fi nervozata.
pupici multi pentru voi.
hai ca imi place tare mult de voi,bine ca v-am gasit,uite asa mai stam si noi la sueta.

Mergi la inceput

hello!

mai azi dimineata am zis ca ii iese intestinul gros afara de cat s-a chinuit andrei sa faca caca,deci nu mai putea,i-am pus supozitor ca plangea de imi venea sa plang si eu cu el.si cand ziceam ca para are efect,cred ca atat a tinut,de joi pana mai apoi,vorba vine.doamne,eu nu mai stiu ce sa ii mai dau sa iasa mai bine,sa nu se mai chinuie asa,
am zis sa incerc cu miere cu ceai,adica sa ii indulcesc ceai cu miere poate are efect mai bun,da problema e ca andrei nu bea nici ceai ,nici apa,da il fortez ca astfel o sa isi rupa funduletul.doamne ce chin cu copii astia,dupa ce ca sunt ei loviti de soarta asa ,mai se chinuie si asa sa le iasa ochii din cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna fetelor
azi i-am luat ioanei milkzucher, nu stiu daca e scris corect. sa vedem ce efect are asta. eu cu ceai cu miere am incercat si nu a tinut
va pup
ma duc sa citesc ce ati scris prin alte parti

Mergi la inceput

buna!

mdanicoleta- o sa astept sa vad rezultatele voastre si poate ii iau si eu lui andrei lactoza din asta de la humana.
mai vb .ceau.

Mergi la inceput

buna seara!

mdanicoleta-cum va merge cu lactoza de la humana?da rezultate?andrei de vreo 2 zile a iesit bine,da nu stiu cat o sa dureze minunea.astept vesti de la tine.
pupici

Mergi la inceput