constipatie
Raspunsuri - Pagina 14
mdanicoleta spune:
i-am dat unu simplu sau am incercat cu miere, dimineata, fara efect.
azi de dim am avut surpriza la gimnastica...mirosea si ma uit, nu vad nimic, ma mai uit ca prea era suspect si vad i biluta, dar mica si normal ca doar ce scosesem pampers-ul din poseta ca eu stiu ca nu face, ca e constipata. noroc ca era o mamica care avea
andru_mami spune:
se pare ca am revenit de unde am plecat,adica aseara a plans andrei ca il durea burta si nu putea sa faca ,i-am pus supozitor si de abia abia a reusit ceva,imi venea sa mor ca plangea de se invinetise;ca de toata ziua baga in el de zici ca e spart si pe urma noaptea il ia burta iar pe mine capul,ca nici nu apuc sa adorm ca deja audsi sar ca arsa.
wnimra spune:
buna
Dupa doua mese de fructe( o para mare si capsuni, niste biscuiti ca sa iasa un piure mai legat si suc natural de pere-santal )azi a facut de doua ori, incerc pe cat posibil sa ii pun cat mai putini biscuiti.I-am dat dimineata si intre mese ca o gustare.La ciorba nu mai pun morcov decat ce gasesc in punga de legume congelate iar acum ca sunt de toate prin piata fac ciorbica de legume cu pui si morcov doar fierb putin si arunc.Piure de cartofi doar cu unt si copanel fiert.Chiar da rezultat.Este naspa sa stau mereu cu grija ce ii dau sa pape si sa fie si bun si cu multe vitamine dar asta e.
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
mdanicoleta spune:
buna fetelor
si eu am incercat fara biscuit sau cereale dar degeaba . tot cu supozitor...
cat despre legume, daca le fierbi adio vitamine. am auzit ca brocoli tb la baie de abur 5 minute...nu am rabdare. poate o sa-mi iau un ap care e cu abur dar costa si ala si sigur nu o sa am timp sa gatesc. azi am plecat cu ioana la gimnastica la ora 8 si am venit la 13. drumul ne omoara nu kineto
andru_mami spune:
fetelor se pare ca la noi merge cu ceai de musetel,de vreo cateva zile ii tot dau ceai de musetel si vad ca are scaun normal,numai ca nu stiu cat va tine minunea.
andru_mami spune:
mai sa stiti ca de cand ii dau omasa de fructe pana in pranz,andrei iese chiar bine;ii fac un piure de fructe-o para,un kiwi,6-7 capsuni mai mari si o jumatate de banana,e super,vad ca merge.
mdanicoleta spune:
buna fetelor
a mea copila tot cu supozitor si ultima oara a iesit cu sange si era asa de gros, cred ca s-a rupt in interior
nu stiu ce sa-i mai fac
ea mananca fructe dar nu asa mult cum zici tu adica o para sau un mar sau azi i-am dat un kiwi mic cu o para mica dar a vomitat. nu stiu ce are ca face si febra de ceva timp
va pupam
wnimra spune:
Sa ii mai iasa ceva maseleute ? si poate face putina febra
Poti incerca cu nitroglicerina(crema) masezi funduletul chiar la intrare si relaxeaza muschiul.Parca am mai zis demult ca asa a facut vecina mea cu fetita, avea scaune ff rare si constipata de iesea afara cu sange, s a speriat si a fost la spit, acolo un dr a invatat-o ce sa ii faca cu aceasta crema si timp de o luna a ajutat-o si si-a mai revenit.
Alex s a mai reglat de la fructe si ciorbite, dar acum doua zile a avut un scaun cu mucus chiar pe masa la Dana si inca unul pana sa iesim pe usa diareic si unul acasa aproape apa , m-am speriat dar nu s a mai intamplat nimic grav , i-am dat banana si apoi piure cu branzica si pui , iaurtele seara ca sa favorizeze aparitia bacteriilor pe intestin.Nu a mai facut deloc si sigur iar se constipa , maine ii bag fructe si ciorbica.Sper ca a fost doar un singur episod si poate s a curatat de secretii dupa raceala.Faza tare azi iar un pic de febra si iritat pe gat, nu ii mai dau nimic decat pt febra, este posibil sa aiba un rosu nou si nu am ce sa ii fac.asta e.
pooop
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
mdanicoleta spune:
buna
fata mea are un an si jum si 8 kg...eu cred ca-i dau prea putin sa manance.
2 sau 3 biberoane de lapte cu 150ml si 5 lingurite de cereale, un fruct, mancare gatita cu carne in fiecare zi si un iaurt sau branzica cu smatana
nu vi se pare cam putin ca fructul e mic, iaurtul mic si mancarea a cam scazut
trebuia sa scriu in partea cealalta dar....asta e
andru_mami spune:
mdanicoleta=-pai si andrei e cam slab dar asta e .are 1.9 luni si 10 kg,cam putin dar dr. mi-a zis ca datorita bolii ei nu ating niciodata greutatea ideala a unui copil normal si nu e cazul sa ne ingrijoram.andrei iese bine de cateva zile,multe fructe si nelipsita ciorbita cred ca il ajuta,desi mai are si zile mai proaste.el nu bea lapte decat dimi 200ml si seara cam la fel,atat .in rest mananca un iaurt simplu,un castronel de ciorbita,fructele care nu sunt deloc putine,piure cu carnita,si cam atat,desi uneori are zile mai bune in care are 7 mese bune pe zi.