constipatie

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisdeli spune:

buna fetelor,me numesc cristina si am o fetita cu sindrom rett.care sufera de constipatie.de aproximativ 1 an ii dau prima masa mere in amestec cu cereale nestle ,fibre delicate,.la inceput aveau efect insa de vreo 3 luni se chinuie rau si face doar cu supozitor ,mai nou am facut investigatii pt k avea ff multe gaze si are giardia...nici nu mai stiu ce sa ii dau de papa ,lapte nu mai bea d 1an, iaurtel nu vrea...acum ii dau herbolax, jumate de pastila dar am inteles k isi face mai greu efectul....ma tem k fructele p stomacul gol ar putea sa ii provoace gastrita,voi ce parere aveti?astept raspuns pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mdanicoleta spune:

buna
crisdeli, eu am auzit la tv un nutritionist ca e bine sa-ti incepi dim cu un mar pe stomacul gol dar nu stiu daca e valabil la copii si nu stii daca sa mai ai incredere in astia care apar la tv.
si eu i-am dat fibre delicate si nimic
ai incercat para simpla pe stomacul gol dar sa fie foarte coapta. eu am fost la socrii si aveau pere fff coapte pe care le zdrobeai in mana si nu a trebuit sa-i adaug nici o cereala pt ingrosare si i-am dat asa si in ziua aia a iesit fara supozitor. acasa am incercat cu alt tip de pere dar nu a mai tinut faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mai fetelor tocmai mi-a zis cineva de ceaiul de prune uscate pentru combaterea constipatiei,cica la copilul ei a dat rezultat.dar faza e ca andrei nu bea ceai,poate sa ii dau prunele asa in iaurt sau in orice altceva in afara de ceai.

Mergi la inceput

eu am cumparat prune uscate de la billa, super scumpe,,,vreo 10 prune la punga 10 ron si i-am bagat in iaurt pasate dar nu foarte bine ca nu se paseaza la furculita fff bine si am inceput sa-i dau. am apucat cateva lingurite cu icnituri printre ele si cand a varsat....a varsat mai mult decat i-am dat, si de la masa anterioara. pe urma ma gandisem si eu sa-i fac un compot dar nu mai erau multe. o sa incercam si noi un compot de prune ...ceva de genul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Buna fetelor
puteti sa le dati fructe goale pe stomacul gol fara grija,,, copii mei au fost ff constipati in primii 2 ani din cauza prematuritatii ,si am incercat toate metodele posibile si imposibile...am ajuns sa ne bucuram ca merge la wc singur mai tare decat ca poate sa stea in fundulet sau sa mearga in patru labe,,,a fost groaznica perioada
cel mai bine au facut cand dimineata le dadeam fructe pe stomacul gol,,,mere ,pere ,cirese, piersici,ananas de care aveti mixate sau in blender,,,cateodata mai puneam si miere de albine mancate pe stomacul gol si dupa chiar nimic vreo 2 ore doar apa sau suc natural,,
cateva luni bune a dat rezultat metoda ,,,dupa am incercat cu zeama de prune uscate,,puneam prunele de seara pana dimineata la muiat si in zeama aia ii faceam griz sau cereale,,,nici baietii mei nu beau lichid mult,,,asa ca trebuia sa le pun in ceva lichidul,,,de vomat aveau reflux gastric deci daca odata faceau ,,oau,,mancarea era afara ,,asa ca trebuia sa fie ff fina si buna la gust sa ramana in stomac,,,
dar sincer va spun ,,gastrita nu au facut,,,probleme cu stomacul nu au, si deja au 6 ani ,si in plus crescand au scapat si de constipatie,,,,ce-i drept ciorbita nu lipseste niciodata de la masa de pranz,,,
multa rabdare doar ,,,va pup

Mergi la inceput

fetelor ati parasit subiectul,ce se intampla,gata picii nu se mai constipa?ca andrei mai alaltaieri era sa ii crape funduletul,urla ca din gura de sarpesi eu ma uitam neputincioasa la el ca nu aveam ce sa ii fac,ca am vrut sa ii pun supozitor dar nu puteam sa il bag ca nu avea loc de caca lui,niste cacareze tari ca piatra;doamne ce mai zi am avut,sa turbez nu alta,ca terminase de facut si el tot plangea intruna cred ca de durere.

si nu mancase nimic deosebit fata de alte zile,si fructe are la masa in fiecare zi.

Mergi la inceput

nu l+am parasit.
ultimile 2 dati cand a iesit ioana a fost cu ajutorul supoyitorului si cu mult, mult sange.
fructe in fiecare zi si activia in fiecare zi. am sa ies maine la plafar sa ii iau sucuri la sticla de acolo de diverse....am incercat si cantitati mari de ceai de musetel cu miere dar tot nimic. i-am dat si ulei de ricin in fructe ca asa scria pe el...laxativ. nimic...sa vad maine la plafar ce gasesc

Mergi la inceput

da ma e chiar naspa,ca si pe mine ma dispera ca are zile cand iese f bine si zile cand ii ies ochii din capsi multa paine nu ii dau ,sa zic asa miezul de la 2 felii toata ziua si mananca si iaurt in fiecare zi si fructe si cioebita,dar tot nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

L-am avut pe alex constipat rau , nu plange, nu iese cu sange dar sufera teribil pana face,la el fructele zi de zi il mai regleaza.
mdanicoleta daca mergi cu ioana la un medic , sa ii faca ceva pt ca din ce zici are fisuri anale, nu ii trece bine ca apare alta.Dr astia sunt chiar culmea , au leacuri pt atatea nenorociri si pt constipatia la copii sa nu fie nimic.
Va pooop si ne vedem la Cta

http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor sa ma inscriu si eu in clubul vostru de "constipate" ...
Flavia mea (3.5 ani) de cand o am are probleme ... kk al ei a devenit obsesia familiei, inclusiv a ei saraca. Am avut si noi scaun cu sange, plansete interminabile ...etc.
Eu cred ca nu exista o reteta si trebuie alternate - o saptamana miere pe stomacul gol (daca o convinge cineva sa o ia), urmatoarea saptamana prunele uscate sau sucul de prune, urmatoarea saptamana cerealele ...etc. Orice ati folosi, dupa catva timp, organismul se obisnuieste cu acel "stimul" si nu mai reactioneaza.

Eu am folosit si "fibre" - adica un fel de praf fara gust pe care il amestecam in lapte sau in suc si am folosit si medicament sa ii moaie scaunul. Un singur lucru am retinut de la pediatru - a zis ca trebuie facut orice (naturist sau medicamentos) sa ii moaie scaunul, sa nu mai faca fisura aia la fund ...

Mergi la inceput